cum curat canapeaua?

cum curat canapeaua? | Autor: oanab

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!

Cum curatati voi canapelele din piele ecologica?
Am mai pus mai demult aceasta intrebare, am primit pareri gen sa incerc cu sampon pt bebelusi ca nu ataca pielea, sau cu lapte doina.
Canapeaua mea e de culoarea untului. Am incercat cu sampon Johnson, dar a inceput sa aiba zone in care pielea s-a intarit si arata mai inchisa la culoare decat restul.

Nu stiu cu ce sa le mai intretin, si ma oftic , pt ca-mi place tare mult culoarea aia.
Ceva sugestii aveti?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

i-ai intrebat pe cei de la care ai cumparat canapeua? sau ai documente in care scrie cu ce se intretine? un soi de carte tehnica?

aici in belgia exista in toate supermarketurile solutii pentru curatat piele... ma gandesc ca sunt peste tot. mai putin in ro!! poate*-ti trimite cineva !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab spune:

Da, i-am intrebat si mi-au spus "Pronto pentru piele ecologica". Numai ca eu nu am gasit asa ceva pe nicaieri. Or fi zis si ei asa sa scape...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu folosesc solutii pt curatat pielea. Se gasesc in supermarket. Dar trebuie curatata regulat, ca daca o lasi mult timp nu prea se mai curata. Si noi avem una tot culoarea untului...cat timp am curatat-o regulat a fost ok, apoi nu am mai avut solutie ca am uitat sa cumpar si acum am unele zone unde nu s-a mai curatat...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Mie mi-au spus sa o curat cu o solutie mai slaba de detergent(pt rufe). Dupa ce am curatat-o, am sters-o cu o carpa moale. Nu pot sa spun ca s-a intarit pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

incearca la(sper sa nu fie considerat reclama si despart numele) Leo nardo, acolo aveau intr-un timp un spray pentru curatat piele naturala si sintetica...facea minuni...dar nu mai stiu cum se numea...oricum intreaba chiar la "casa" acolo stiu sigur daca au sau nu.
bafta

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Dupa ce am citit topicul asta, m-am dus in supermarket si am cautat ceva de curatat pielea...si intr-adevar, am gasit un spray-crema. Am curatat un fotoliu, a iesit ok, dar cred ca inainte trebuie spalat/degresat cu altceva. O sa mai incerc variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab spune:

multumesc pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cel de care ziceam eu este un spray care se agita inainte de folosire si cand apesi iese o spuma alba, se lasa putin asa aplicata cateva minute apoi se sterge cu ceva moale si se ia totul ca prin minune...dar nu-mi mai aduc aminte cum se numesteee

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput