Clubul moldovencelor de peste Prut (40)
Raspunsuri - Pagina 29
Balbina spune:
Veronica, aici e poza Liliei. E vorba de contul de pe webshots, nu yahoo, am specificat. ![]()
Merci de detalii cu ritualul, e chiar haios.
Si eu am facut mincare acuma, dar nu am putut s-o mai maninc (vinegret si pirjoale "po-ministerski", desert: strudel cu mere si visine). Sper sa-mi vina pofta mai tirziu, deocamdata am pus masa baietilor mei. 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
mamanati spune:
Buna fetelor,
Azi am fost la un party la sefu acasa, el pleaca si vine altul si ne-am mai relaxat si noi un pic.
Cornelia, da noi am cumparat apartament toamna trecutacand era si Tavi aici. Are doar o odaie, dar apartamentul e destul de bunicel. De muncitori a avut grija tata, eu eram mai mult cu controlul. La mobila ma voi gandi peste vre-o 2 luni. Sper pana la inceputul veriii s-o scoatem in capat.
Sa stii ca si Camelia pana pe la 3 luni adormea numai dupa 12 sau 1. Apoi treptat adormea tot mai devreme. Acum adoarme in jur de 10.30. Pupici la manechina de la Camelush.
Tu cat stai acasa cu Mirela?
Eu sant part time si e OK. Dar in cel mult o luna o sa trec full time.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
mamanati spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Nati, felicitari pentru terminarea renovarii! Succes la finisarea cuibusorului vostru! Si nu in ultimul rind, felicitari pentru realizarile micutei Lia!
Mersi mult!
Pupicim flacaul artistic!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
alincic spune:
Salut la toate Moldovencele,cele din RO,CHishinau,SUA,Ucr,Canada,si celelalte coltzuri ale lumii.
In primul rind va spun ca suntem cu totzii bine(doar ca Lori asta seara a facut febra
,) si ca AVEM NET
Acuma cred ca imi va lua ceva timp sa fac cunostintza cu celelalte fete,caci eu (cred ca se trage de la ultima nastere)cam am probleme cu memoria(sau mi se pare mie?)
Dar bine ca e buna viteza la net si pot admira pozele voastre.MAMA da ce au mai crescut copilasii de la Moldovence!Sa fie cu tozii sanatosi!
Da sa spun si eu cite ceva pina nu s-a "inchis"subiectul cu epidurala si contractziile.
Aici in America practic toate femeile nasc cu epidurala.
Stiu exemple reale si foarte multe care au nascut cite 2,3,copii si e totul ok la ele.
Chiar cumnata mea,care a nascut in MD doi copii (in conditzii de MD cu 7 ani in urma) a nascut aici in SUA in luna noiembrie o fetitza de 4kg 200gr cu epidurala .Fetelor,va zic ca e MARE difirentza.Caci dupa asa nastere ea a zis,ca: e USOR sa nasti,mai greu e sa portzi sarcina 9luni si sa cresti copilul .
Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
Balbina spune:
Alincic, ce veste buna cu netul!!! Dar ce pacat de micuta Lori ca a facut febra
s-ai treaca cit mai curind! 
Acuma asteptam si noi poze cu voi si cu locurile unde stati, eventual casa, gradina unde se joaca copiii. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alincic spune:
Am trimis repede mesajul caci incepuse pc-ul sa-mi faca fitze
Ce m-a mirat aici,dupa cum spunea si Davina aici nu e raritate sa vezi o mama cu 2-3 copii cu virsta mica intre ei.Si plus ca ai conditzii pentru copii,de ex la magazin sunt carucioare de care vrei-pentu un copil,si pentru do trei si in forme de care vrei(masinutza,tractoras).Noi cind mergem la cumparaturi,copiii mei se distreaza de minune.
Si inca ce mia placut,sunt carucioarele tip p/u "gemeni",desi un copil are 2 ani si celalalt este nou nascut.Si imi pare rau ca eu in MD nu am avut asa ceva(nici prin minte nu-mi trecea).Caci cind eseam la plimbare mereu scoteam cite doua carucioare
.(bine ca era bunica aproape si sotzul isi facea timp)
Va spun voua sa stitzi,ca poate va prinde bine la cineva......
Balbina spune:
Alincic, da, asa e, am auzit si eu ca in SUA sint asa de multe facilitati pentru a-ti creste copiii, incit te minunezi cite chestii le-au trecut in cap la producatori. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alincic spune:
Iarasi s-a dus mesajul mai repede... e lumina slaba si apas tastele care nu trebuie.
Salut Balbina,vad ca esti prima pe ziua de azi!!
Sper sa invatz mai bine cum sa pun si eu pozele,caci am uitat totul de cind nu am mai fost pe aici.Si sper sa avem si un aparat digital al nostru.....
Eu am album in webshots,dar nu stiu cum sa-l pun la semnatura mea,sau sub cuvintul "aici".
Daca se gasestevre-un instructor,eu cu mare placere voi invatza.Mersi.
Tre sa plec ca acus e dimineatza.

Balbina spune:
Alincic, te ajut eu cu mare placere. Foloseste formula [ url="linkul" ]poze[/url] , numai ca scoate pauzele, ca sa mearga. Daca nu-ti reuseste, da quote la un mesaj de-al meu si vezi cum e redactata semnatura mea, taman am un link ascuns sub cuvintul "poze", copiezi formula si inlocuiesti linkul, atit.
A, si ca sa apara linkul constant in semnatura ta, trebuie sa intri la profilul tau ("profil personal" din coloana stinga sus, si pui linkul la semnatura.
Da, se pare ca sint doar eu de dimineata aici. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
alegrutza spune:
Fetelor, pe mine m-a apucat harnicia de dimineata, m-am avantat la cutiile alea, ca a ramas praful din ele (si nu numai in sens figurat).Dar cred ca am facut exces de zel,in loc sa scot putin cate putin, m-am repezit sa car serviciul de bucatarie in intregime,ca sa scap mai repede, iar acum nu ma simt prea bine![]()
![]()
ma doare partea de jos a burtii,nici nu vreau sa ma gandesc la prostii

Nu stiu daca mai ajung la intalnire,sper sa nu va suparati pe mine, daca pana la 3 nu mi se face mai bine,raman acasa![]()
asa creste bebicul
poze