Clubul moldovencelor de peste Prut (40)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
Alina(davina) nu miam facut mie cadou, i lam facut sotului.
Natali nu cred ca o sa astept de la el ceva, nul duce capul sami faca ceva cadouri.
Lilia, da mi se pare ca in Moldova e foarte sarbatorita ziua indragostitilor si se daruiesc cadouri peste cadouri si nu numai intre cupluri, dar si asa.
Am vorbit eri cu Liuda, parca mai apuca micu sinu, da greu, da so invata el, si spitalul e in carantina si nu poate nimeni intra acolo, eu am vrut sa ma duc la ea, dar pe alt motiv nu pot acuma, astept sa treaca si ma duc la ea acasa, daca mo primi.
Carina ce fain ca o sa fii la vara in Moldova!!! Toti bb mari peaicea, nuamidecit organizam o intilneala cu tot cu pici.Poate apar si Lilia cu Amelus atunci, ca de burtici mii greu sa zic ca o sa vina, cred numai de asta le va fi atunci.Si daca tot o sa fii aici de ziua fiicei mele te invit de pe acum la petrecere cu tot cu Luci.
Apropo de asta sariti cu idei, ca eu am citeva variante in cap si le analizez.Deci una ar fi sa fac petrecerea acasa, da numi cam suride ideea, iar alta ar fi un local, si aici am citeva optiuni: Andis Pizza, au teren pentru copii si au si programe pentru ei, cu tot cu supravegetori, fac si tort la comanda; alta ar fi McDonalds, au si ei teren de joaca, program pentru copii, supraveghetori, meniu pentru ei, dar nu prea ma incinta cit de sanatoasa e mincarea lor, cu toate ca imi place mult; a treia ar fi Delice Dange, iarasi un loc de joaca cu activitati, de meniu nici nu zic ca au o gramada de dulciuri, si au si supraveghetori dupa cum am inteles.Alte localuri nu stiu.Asa ca dativa va rog cu parerea.
Lilia daca ai ocazia sa pleci la parinti eu ma gindesc ca ar trebui sa te duci, eu cred ca intilnire cu fetele puteti organiza si saptamina viitoare.
Alincic ce bine ca mai dai pe aici, sper sa va puneti net cit mai repede.
Cristina asa mie mila de Vladut si de tine, saracutii de voi, sper sa se faca repede bine sa nu va mai chinuiti.
Gata ma apuc de lucru.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

neata,
Diana cind am scris ca ti-ai facut cadou aveam in vedere "devishnikul".multumesc ca ne mai aduci noutati de la Ludmila si Bogdanel.
Nati am facut un tort la repezeala...acus pun o poza.trebuia sa fac ceva mai gustos si mai frumos dar nu mai am rabdare nus de ce ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Veronica, daca vrei, nu anulam intilnirea, ci ne putem vedea cu Elena, Alina, si eventual cu Silviile, daca ajung sa citeasca aici si sa afle despre intilnire. Insa daca se poate sa aminam pe duminica, la aceeasi ora, ar fi perfect. Ce zici?

Deci eu sunt pentru duminica , chiar mai mult ma aranjeaza decat sambata. Si sunt pentru Chelsea (ieri am fost la FB din radu beller si au un spatiu incredibil de mic si inghesuit, la fel ca si cel din campineanu).
Alina, Nati, Veronica - haideti repede la scris parerea ca nu mai avem timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Fetelor, nu vreau sa amanati intalnirea in nici un caz. Va intalniti atatea cate sunt. Mi-a spus Elena de aseara ca la FB e foarte inghesuit, dar nu am mai scris, ptr ca deja banuiam ca o sa plec acasa si ma gandeam ca daca nici Alina nu zice nimic, ramaneti trei si s-ar putea sa incapeti si la FB. Oricum, nu sunt departe una de alta, puteti merge in cercetare macar, daca nu ramaneti acolo.
Dar ma bucur ca o sa vina si Alinka daca faceti duminica. O sa ma intorc asteptand cu nerabdare impresii.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by Davina

trebuia sa fac ceva mai gustos si mai frumos dar nu mai am rabdare nus de ce ..

Vezi ca si Nataliei i-a disparut dorinta de a face dulciuri la un moment dat, poate e acelas motiv ca la ea

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Elena, si eu sint pentru duminica! Ora 16 sau 17, cind e mai bine sa incepem "razvratul"? Chelsea tak Chelsea.

Lilia, poti anula rezervarea de simbata.

Diana, eu nu cunosc localurile din Chisinau, dar din ce ai descris tu pe scurt, as opta pentru Andy's sau Delice d'Ange. Totusi mincarea e mai sanatoasa acolo. Nu stiu cum e locul de joaca la Andy's, dar cel de la Delice mi-a placut si mie, si lui Vlad (am avut ocazia sa mergem vara trecuta acolo). Poate chiar e mai potrivit Andy's, daca zici ca au si programe speciale pentru copii. Suna sau chiar mergi si cere detalii mai multe. Poate iti da si Rodica ceva info despre un alt local, unde a facut ziua Paulei, tin minte ca era multumita.
Locul de joaca de la McDonald's e pentru copii mai mari, parerea mea. Iar cu privire la mincare nu mai comentez nimic..
Cind ajungi pe la Ludmila, transmite-i pupici din partea noastra, sa-i creasca flacaul si sa pape bine tzitzica.

Alina, ti-am vazut acuma tortul, ni figa sebe la repezeala! Asa de frumos arata si e f. profesionist ornat! Ce a avut in interior?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna dragelor!
Am vazut poze frumoase, dar nu am gasit (ca de obicei ceva nu gasesc) pozele Liliei de la nunta.
Alina, foarte frumos tortul si fain ca ati sarbatorit.
Alincic, ce bine ca mai apari si ne dai de veste.
Karina, mersi de urari. IAici e chiar cald si deja ma gindesc oare cum va fi la vara:)
Lili, drum bun acasa si nu cred ca ar fi motiv ca cineva sa se supere. Ca doar toate fetele sint in aceeasi situatie si cred ca oricare ar alege sa plece acasa
Nati, chiar faina faza cu Sanada Ladosi:)
Doroti, noi am facut aniversarea de un an la un local Valurile sau Tainele marii (ca si atunci le incurcam, dar acum cu trecerea timpului am uitat cu desavirsire). E linga ASE, vizavi de Fortus pizza, dar mai apropae de cladirea ASE, daca ma inetelegi. Noi am ramas satisfacuti de tot, localul in sine, cum e amenajat, bucatele pregatite, era o masa separata pt maturi, una pt copii si un teren unde am adus o casuta gonflabila si s-au nebunit copiii. Citeva chelnerite aveau grija de copii (la propunerea proprietarei, care a fost o doamna foarte draguta, a spus ca tipele sint studente la pedagogie si putem avea incerdere in ele si chiar asa a fost), in plus pretul a fost ... sa spun... nu exagerat cum ni se propunea in alte parti dar unde nu existau acele plusuri de care am spus. asa ca a fost frumos, emotionant si timpul a zburat tare repede.
acum nu stiu, poate ca era nou deschis si stii cum e cu localurile care apar, totul e bine pina incep sa vina clienti, dar poate ca asa a si ramas... Aveam pe undeva si poze, daca vrei le caut sa le vezi...
O zi faina!

Rodica 23+ si PAULA AMELIA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

quote:
Originally posted by Trin

quote:
Originally posted by Balbina

Veronica, daca vrei, nu anulam intilnirea, ci ne putem vedea cu Elena, Alina, si eventual cu Silviile, daca ajung sa citeasca aici si sa afle despre intilnire. Insa daca se poate sa aminam pe duminica, la aceeasi ora, ar fi perfect. Ce zici?

Deci eu sunt pentru duminica , chiar mai mult ma aranjeaza decat sambata. Si sunt pentru Chelsea (ieri am fost la FB din radu beller si au un spatiu incredibil de mic si inghesuit, la fel ca si cel din campineanu).
Alina, Nati, Veronica - haideti repede la scris parerea ca nu mai avem timp.

Poze

Pentru mine e ok si duminica la 16.00, dar tot parca ma tenteaza mai mult FB (oricum ma supun majoritatii), sotul pleaca diseara in Moldova si se intoarce abia luni dimineatza, asa ca eu in weekend n-am nici un plan...decat sa mai scot din cutii , dar pentru asta nu am ore fixe:))) din contra o sa ma bucur ca duminica seara scap.

Azi nu stiu ce am, parca ys lovita cu ceva in cap, nici nu imi mai stiam propriu nr de telefon, e adevarat ieri am trait un shoc,dar nu credeam ca are efecte asa de indelungate. Ieri, la cursurile prenatale ne-au aratat nasteri reale, si va asigur nu erau din alea complicate, si inca si asa aveau sonorul la minim,dar am ramas absolut shocata si eu si sotul si toata sala in general, daca data trecuta toti o napadeau cu intrebari pe dna ce tine cursul,ieri toti au ramas fara cuvinte, se auzeau doar shoapte de genul " groaznic, oribil, s.a.m.d."
Daca pana acum Radu era chiar bucuros ca va putea participa la nastere, acum deja se teme sa nu leshine pe acolo:))) dar n-are scapare, sa stea acolo, sa am la cine tzipa:)
Dupa ce am vazut cum poate fi, vroiam cezariana, sa nu vad sa n-aud, sa nu stiu nimic, si saracii bebelusi cum arata dupa nastere si inca le mai baga si un tubulet pe nas si gurita ca sa-i curetze,imi venea sa plang...

asa creste bebicul
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Vai, Veronica, draga de tine! Sa stii ca nu e asa dracu pe cum pare! Atunci cind va fi sa fie, va fi altfel, vei trai tu si nici nu vei auzi cind si cum strigi (eu nici acum nu stiu daca am tipat sau nu)vedea cum ii curata nasucul, vei zimbi doar bucuroasa cind il vei auzi prima data glasciorul!
Eu inainte de nastere nu m-am prea uitat la nasteri, am zis ca va fi cum va vrea Domnul, si multumita Lui a fost totul bine!
Asa ca iti doresc din tot sufletul sa fie totul bine, sa ai o nastere usoara si sa te gindesti doar la faptul ca totul va fi bine!!!

Rodica 23+ si PAULA AMELIA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Davina

neata,
Diana cind am scris ca ti-ai facut cadou aveam in vedere "devishnikul".multumesc ca ne mai aduci noutati de la Ludmila si Bogdanel.

poze

Aaaaa, eu nam inteles.
Da eu divisnic de aista as putea in fiecare miercuri sami fac,d a nu ma ajunge timpul, da acum am zis ca gata, faca toti ceor vre, da eu ma duc la sauna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput