Clubul moldovencelor de peste Prut (40)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Veronica, pai sa vedem la ce local ne hotarim majoritatea si pe urma vedem daca pastram rezervarea facuta de Lilia la Chelsea sau o anulam si facem una pentru French Backery.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Da,sigur,vedem in dependenta de localul preferat de majoritatea, eu am raspuns la mesajul tau in care te intrebai daca reusim sa prindem locuri libere la French Backery, evident daca decidem sa mergem acolo.

asa creste bebicul
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

quote:
Ce-i ala calean?

Uite: http://kalyan-malyan.ru/index.php?cPath=38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Trin

quote:
Ce-i ala calean?

Poze

Ahaaa, deci e o narghilea, ce chestie. Si ce faci cu ea, ce fumezi, o iarba oarecare sau tutun obisnuit?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

quote:
Ahaaa, deci e o narghilea, ce chestie. Si ce faci cu ea, ce fumezi, o iarba oarecare sau tutun obisnuit?

ooo, ce bine ca cunoaste cineva romana, mai invat si io cuvinte mersi-mersi!
Vreau sa vad pozele noi, daca a lasa netu, si apoi mai revin si o pt Lili ca tare ocupata e cu organizarea intilnirii

Rodica 21+ si PAULA AMELIA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hai ca m-am eliberat un pic sa mai scriu si eu( de parca nu am scris azi cam mult )
Sa inteleg ca cele doua gravidute din trei( sper ca nu gresesc, trei avem, nu? ) vor la French Backery?
Intre cele doua locatii de FB, la Campineanu cica pot sa rezerv masa cu o ora-doua inainte, asa mai mult ptr linistea sufletului cica, ca nu prea s-a intamplat sa fie plin la ora 16 sambata( asa mi s-a spus la telefon).... In piata Dorobanti, nu se fac rezervari pe motiv ca au tot timpul clienti multi si nu pot bloca o masa pana vine sau nu cineva.
Inca nu facem nici un bilant, mai asteptam pana maine dimineata.
Ziua indragostitilor, nu am sarbatorit-o deloc. Am mai spus ca noi nu o consideram sarbatoare...desi sotul meu e Valentin.
Tania si Alina( Alinei am uitat sa ii raspund la timp) merci ptr complimente la poze. De fapt de la nunta e o singura poza. A fost o incercare de-a mea sa scanez poza. In curand voi face eu ceva, sau le scanez pe toate sau pun filmele pe CD si atunci o sa ma adaug ceva pe-acolo.
Alina, pozele cu jocuri, tr sa le scot de-acolo. A fost o intamplare . Le-am pus ca sa ii arat unei mamici cu ce se mai joaca Amelia. Si asta a fost metoda cea mai usoara ptr mine.
Tania, am vazut pozele din Grecia. Se vede ca a fost ft frumos. Iar voi sunteti o familie frumoasa.
Diana, frumos cadou ai luat sotului. Pe mine ma mananca curiozitatea sa incerc narghileaua. Stiu ca se pot folosi simple arome, care nu au efect nociv, nu? Sa ne spui cand primesti cadoul ca sunt curioasa despre ce e vorba.
Stiu ca in Moldova e mai sarbatorita ziua de 14 feb decat in Romania, nu?
Cristina, ce mai faceti? Cum se mai simte Vladut?
Cornelia, mai poti? Ma intristez mereu cand aud ca esti tot obosita. Of, si cand aud ca mi se plange o mamica de aici( nu o cunoasteti deloc, stati linistite ) ca cica fetita ei de 5 luni mananca numai!!! 14 lingurite de mancare si alea cu forta si dupa asta plange... ma gandesc ca unele mamici nu stiu ce inseamna sa ai chin cu copilul si isi fac chinul din nimic..
Veronica, cum este la restaurantul" La mama"? Am citit de multe ori despre el, si ma tenteaza sa merg acolo. Astept o ocazie potrivita
Si ptr al meu sot e un chin la cumparaturi. Ah, cand iesim de acolo, are o fata ca la inmormantare. As putea sa merg singura, ca deh, cica am permis de conducere, dar mi-e frica inca...
Elena, merci de info despre localuri.
Rodica, hai-hai ca incet-incet iti revii . Locurile de acolo sunt superbe, minunate. Cred ca e exact locul unde as vrea sa traiesc eu, unde nu e ger niciodata, unde e superb anul imprejur, nu-i asa?
Iar Paula... Doamne ce mare si frumoasa s-a facut, ptiu-ptiu sa nu fie de deochi. E o fetita incantatoare. Si cand o vad pe ea, mi se face dor de coditele Ameliei..

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:

Diana, ce frumos ai petrecut seara, cu adevarat relaxant. Poate iti cumpara sotul mai tirziu ce a planuit, cind nu va fi coada? Deh, toata lumea vroia sa cumpere cadouri, daca era asa rind mare. Ce-i ala calean?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Calean este acela care care il fumeaza turcii.
E un fel ca vaza si are un slangulet prin care se inhaleaza fumul cela.
Da o cautare dupa #1082;#1072;#1083;#1100;#1103;#1085; imagini si o sal vezi.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:

quote:
Originally posted by Trin

quote:
Ce-i ala calean?

Poze

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Vad ca tia raspuns Elena, mersi .
Macar il tin de frumusete.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare!
Imi spune si mie cineva cum pot vedea pozele Rodicai? please..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by oxy

Salutare!
Imi spune si mie cineva cum pot vedea pozele Rodicai? please..

poze

In mesajul de ieri, Rodica a lasat un link cu poze. Asta.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Saru' mana iubita

Mergi la inceput