Clubul moldovencelor de peste Prut (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Intru repede cit nui nimi la servici.
Salutare la moldovence.
Acum sa nu ne mai cicaliti de intilneala.
Sa va zic cum a fost.
Tot cititnd aici, mam hotarit sa luam cu sotul o pauza.Vineri cind mergeam acasa ii spun ca ne ducem simbata la expozitie si la pizza.
Si cum mergeam trecem pe linga zoo, si ii zic ca nam fost acolo niciodata spre rusinea mea, si era un finut cu coi si zice ca au adus animale noi, si au adus coala, dar mie imi plac foarte mult. Si ii spun ca dupa cum miine e simbata morteasca si nu se face nimic hai la zoo. A fost deacord, si cum mi se parea ca o sa ne fie urit am sunat toate fetele, insa dupa cum a fost ceva rapid se spontan multe deja aveau planuri si au mers doar Cornelia si Liuda.
De pus poze lea pus Cornelia dar cred ca nu a zis pentru sotul avea ceva de lucru la pc, si nu a putut ea sa se aseze.
Si eri am fost la expozitie, si imi pare rau ca aveam putini bani cu noi, data viitoare imi iau mai multi.
Eri am fost numai noi doi si am mai fost si la pizza dupa.
Cam asta.
Ve si va zic o zi buna, si o saptamina frumoasa.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Ce mult am lipsit... Acum nu ma ajuta nici foitza, tre sa recitesc de la Adam si Eva:)
Cristina, felicitari pentru cadoul primit,sa te bucuri de geanta si sa tina cat vrei tu
Am vazut pozele cu Vladutz,e atat de dulcic si micutz.
Am eu asa in general o nedumirere (vazand pozele mi-am reaminit de ea), nu stiu daca am auzit eu corect, dar asa am avut impresia ca acum bebici nu mai sunt infashati ci imbracati din prima in hainutze pt bebe? Exista vreo explicatie rationala (adica e mai bine pt bebe sa nu fie infasat,sau e kestie de moda?) sau fiecare face cum vrea. Si mie imi place mai mult idea de imbracare cu hainitze, decat infasatul,dar ma intreb cum se procedeaza mai corect. Ca pe vremea mea (hi-hi-hi bunicutza#61514;), adica acum vreo 10 ani cand am avut bebe in familie (in familia largita),tot infasatul se practica.

doroti_5, ce nastrushnica e Natalita,imi plac copii nazdravani,chiar daca isi mai kinuie putin parintii...

Cornelia, ce soacra sfatoasa ai;),trebuie sa-si dea si ea cumva importantza.
“Veronica, uitasem sa-ti spun ca mi-a placut f mult dormitorul, in special dulapul care e super incapator, mi-a placut si patul ca are "sertare" de pus cele necesare... Nu prea inteleg de ce de prins dulapul de perete, el doar e latut? Noi n-am prins nici un dulap de perete, nici cel facut la comanda "cupe"... M-am hotarit, cind o fi sa schimbam dormitorul voi face doar la comanda, al nostru e marisor, dar parca al vostru e mai incapator Si de ce ziceti ca e raritate masutele de machiaj, pe aici toate dormitoarele au, sau cel putin iti poti alege s-o cumperi sau nu... Dormitorul nostru e italian si are in set masuta de machiaj, iar la comoda am renuntat ca nu mai incapea in camera (noi am planificat si patucul lui bb in camera)...”
Nici noi n-am mai prins dulapul de perete pana la urma, nu zic ca asa trebuie,dar parca mi-ar fi dat o siguranta mai mare sa-l stiu fixat de ceva. Referitor la masutza de makiaj, stiu ca in md orice dormitor are, dar aici am vazut mult mai rar asa ceva. Si noi o sa bagam patutzul lui bb in dormitor,dupa calculele noastre ar trebui sa incapa, oricum avem spatiu sa mai mutam piesele de mobilier ca sa impacam si capra si varza#61514;.
Am vazut ca intrebai de carduri si invitatii pt botez, pe cand planuiti fericitul eveniment?

Alionushca, ma bucur ca motanelul isi revine, dar ai grija de tine, emotiile negative o afecteaza pe Ilincutza (foarte frumos nume i-a ales tati al ei#61514;)

MamaElei, succes in Spania, sa va adaptati repede si fara greutati. Ai aflat cine se ascunde in burtica?

Alina, felicitari cu deskiderea noului magazin, sa fie intr-un ceas bun, sa aveti multi clienti si ...profit.
Ce frumos ati petrecut la munte...Mie nu-mi place muntele,dar descrierea ta e foarte ademenitoare. Despre bebe mic,ai ceva noutati?

Davina
“Imi pare rau de saltea ,poti s-o schimbi pe alta ?si care e diferenta cu ortopedica si superortopedica sau cea normala ...?”
Din fericire, s-a rezolvat si cu salteaua,ne-am obisnuit dupa cateva nopti. Din cate m-am interesat eu, impartirea asta in ortopedica,superortopedica sau normala (dupa gradul de duritate merge normala-ortopedica-superortopedica), nu e kiar asa relevanta, conteaza mai mult din ce e facuta la interior,oricum nu m-am putut lamuri care sunt caracteristicile care fac o saltea mai buna ca alta. Eu am mers pe mana vanzatoarei,mi s-a parut destul de competenta in domeniu si-n plus nici n-am banuit-o ca ar vrea sa-mi vanda ceva cu tot dinadinsul,filiala lor se desfiinta, n-aveau saltele in stoc, cred ca mi-a recomandat ceea ce considera ea potrivit. Iar salteaua recomandata am luat-o din alta magazin afiliat.

Trin, imi pare rau de sacoul stricat, e tare aiurea sa ramai fara o haina preferata, si mai ales din vina altora.
“Veronica - daca ti-ai luat salte te sfatuiesc sa-ti cumperi si o husa pentru saltea, peste care o sa asterni cearsaful. O sa-ti protejeze salteaua. Cred ca le gasesti in vanzare peste tot unde se vand lenjerii de pat. “
Merci,e o idee foarte buna, chiar data trecuta cand am fost la magazin ma uitam la niste huse, dar n-am luat nimic,ca n-am avut timp sa “meditez”, era sotul prea obosit si n-am avut cum sa aleg ceva

asa creste bebicul
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LiliaToma
Si mie mi-a zis pediatra de ulei fiert. Il am si acuma, nici nu stiu daca e bun. Dar nu am dat-o pe Amelia cu nici un ulei. Nu stiu de ce mi se parea ca pielea nu respira bine prin ulei. Asa ca preferam o crema daca era nevoie.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Lilia, cum adica ulei fiert? cum se fierbe si ce fel de ulei?
Lilia,Natalia si eu am inceput o cura cu argila (din pacate n-am dus-o pana la capat ca nu stiam daca e ok in timpul sarcinii), si parca mi se parea ca ajuta. Eu am cumparat argila nutritiva pliculetze de la Elmiplant, poate se gaseste si in md (pentru cele interesate). Dezavantajul era ca trebuia lasata juma' de ora sa se limpezeasca (si mai bine toata noaptea), si eu si asa cu mare greu imi aminteam de ea. E la fel si argila folosita de voi?
Oxy, uite un link cu mai multe detalii despre subventia pt locuinte, legea a fost modificata si rasmodificata de cateva ori, asta e un articol mai recent, sper ca a tzinut pasul cu ultima modificare
http://www.sfin.ro/articol_7628/subventia_pentru_locuintela_a_cincea_strigare.html
Crinia, la 58 de kg tu inca vrei sa slabesti?? Succes,dar eu zic ca nu-i deloc nevoie, arati f bine asa

asa creste bebicul
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Balbina

Nati, merci mult, sa stii ca ne asteptam si la inca un bebeliN. Sincer, nu m-as supara. Am vazut-o si eu pe Lia, tare dulce e!

Chiar nu-ti doreshti mai tare fetitza???sa ai cate un exemplar din fiecare specie?Eu i-am zis sotului (ei sunt responsabili de gena care determina sexul), ca nu ma intereseaza urmatoare sa fie fetitza,ca de nu e rau de el:)si a zis ca incercam pana iese:))usor de zis pt el, ca doar nu el va fi mama eroina:)
quote:
M-au incintat si pe mine pozele in care le-am vazut pe mamicile de la Chisinau. Bravo, la mai multe intilniri din astea!

eu asa si n-am gasit pozele noi, unde-s pozele de la ZOO???

asa creste bebicul
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mushulica_p
Natalia, ce zici? presimti ca e baiat? Stii ca adesea presimtirile astea nu dau gres, asa ca ai grija sa presimti ceea ce-ti doresti Eu am vrut fata - ffff tare, si eram sigura ca o sa am fetitsa, dar cum am aflat ca sunt insarcinata - am simtit ca e baiat neaparat ... uite nu stiu din ce, dar mi-am luat gindul de la fata multdorita (sotul se simtea asa victrios - el se temea ca daca vreau tare - o sa fie chiar fata). Ei, pina la urma - copil sanatos am zis ca vrem cind ne-a intrebat la ECO ce dorim. Asta va dorim si voua!

Ludmila,aha al 6-lea simt funcioneaza, si eu vroiam foarte tare fetitza,dar eram sigura chiar de la inceput ca va fi baietzel, la Eco tot asa m-a intrebat, ce vreau, am zis ca vreau fetitza,dar ca stiu ca va fi baietzel:)))cred ca as fi fost shocata sa-mi spuna ca instictul m-a inselat

quote:
Veronica, te inteleg ca e cam obositor, esti in luna 7-a si tot cu cutii, mobila, aranjari prin casa, am trecut tot prin asta, da in schimb ce bine e cind mai vezi un lucrusor la locul lui
Felicitari pentru saltea! Sa va tina mult si sa va fie somnul dulce in ea! Si roditor:) Ati gasit si usi? Ati ales?

Ne este mai mare dragul sa stam in dormitor, e asa confortabil sa stai intr-o camera aranjata. Usi inca n-am ales, tot n-am gasit timp pt ele si nici tragere de inima n-avem,stiind ca deocamdata nu le putem cumpara.
quote:
Tu nu mai pui poze cu burticutsa? Eu vreau sa te vad!

Am pus unele poze recente cu burticutza. Apropos de poze, foarte frumoase pozele voastre de familie.Si costumul de gravidutza te prinde foarte bine, si nu pari deloc grasa,din contra mi se pare micutza burtica.Caciulitza pentru sot mi-a placut mult, eu m-am apucat sa croshetez ceva pt bebe, dar n-am avut rabdare (dar nici indemanarea necesara),am facut cateva randuri croshetate care ii tzin de cald iepurashului de portelan
quote:
apropo, ori nu am fost eu atenta - ori nu ai zis. La vreo Eco nu v-a zis ce este?

am mai zis si mai demult,o sa avem baietzel.

quote:

Fetelor, vine ziua indragostitilor, ce surprize/cadouri pregatiti? Eu ma gindesc sa-i fac sotului un copil

Ia sa vedem,te tzii de cuvant?!

asa creste bebicul
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Neata tuturor!

Dupa pofta de munte, pe care ne-a provocat-o Alina tuturor, sambata am dat o fuga si noi la Predeal. Am prins o vreme superba cu mult aer curat, multa liniste, scartait de zapada sub ghetute si viteza la saniuta. Am pus si cateva poze in albumul comun (la mine). Din cate am inteles, "aroma de munte" sa raspandit si la altii .

Veronica - am vazut si la tine in albumul de la semnatura niste pozici noi (cel putin pentru mine). Cu cine erai la cumparaturi? Cu nasa?

Cornelia, Diana si Liuda - ce dragute sunteti toate!!! Eu am o poza similara in albumul parintilor mei (gen "caravana carucioarelor"). Era mama si o prietena de-a ei - tinere, frumoase si mandre nevoie mare de odraslele lor. Uitandu-ma la voi, am constientizat mai mult ca niciodata cat de repede trece timpul: mai ieri botzurile zambarete din carucior si astazi de partea cealalta a "baricadei" .

O zi buna tuturor si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare!
In sfarsit apar si eu dupa un week-end,ce mai faceti?
Veronica,mersi am citit articolul,totusi noi vrem apartament,mai bine zis nu ne permitem sa construim o casuta a noastra,iar aceasta subventie din partea statului se da doar pt.asemenea situatii(constructia de casa).Apropo ti-am vazut si eu pozele,sunt frumoase,mai ales tu graviduta in poze.Mi se pare cunoscuta fata sotului tau,sau poate e doar o iluzie de a mea.El tot e din Moldova? v-ati cunoscut in Iasi?
Fetelor nu am reusit sa vad pozele voastre de la Zoo,unde le aveti?
V-am pupat,bye bye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
sotu a monopolizat pc-ul ultimele 4 azile ca avea de scris niste doc-uri super importante, de aia n-am reusit sa zic nimic, doar am reusit sa "trintesc" pozele in album
fug ca sint solicitata, poate mai revin

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata fetelor!
Azi am ramas acasa, asa ca am trecut sa va salut!
Am vazut si eu pozele din zoo, sunt super!Ma bucur ca v-at intalnit!
Elena, si noi duminica a mai fost la munte o data!Se topea zapada deja...dar era foarte bine!Iarasi am urcat pe Clabucet, de data asta era mult mai vesel, am mers pana la cabana, aveam curiozitatea cum arata o cabana pe munte!Am obosit zdravan, de data asta, drept la ora 7 seara cand am ajuns acasa, m-am culcat, ca abia ma tineam pe picioare!
Liudmila, cand e DNP la tine?Maine ar trebui sa pregatesti cadoul sotului!
Multumesc fetelor ptr urarile voastre!

Alina11+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Diana, intilnirile expromt sint de obicei cele mai interesante. Bravo ca v-ati intilnit!
Apropo, cine intreba unde sint pozele, le-am vazut in albumul Corneliei, de fapt in contul cu pozele Mirelei.

Veronica, da, asa e, vreau tot baiat. Mi se pare mai usor de crescut un baiat, plus ca probabil s-ar impaca mai usor 2 baieti intre ei, presupun. Bineinteles ca daca va fi o fetita, n-am sa ma supar deloc, dar in acest moment, sint pregatita moral pentru inca un flacau.
Husa de saltea avem si noi, dar nu cumparata, ci mi-am cusut-o eu. Mi se pare si mie utila, cum zicea Elena, am si spalat-o de citeva ori, iar salteaua arata ca noua. Ma bucur ca v-ati obisnuit cu salteaua voastra.
Despre argila: cea pe care am consumat-o eu si Lilia se pune in apa, se tine citeva ore bune, apoi se amesteca cu un betisor de lemn (e important ca argila sa nu intre in contact cu fier sau plastic, ci doar cu sticla, portelan sau lemn) si se bea amestecul asa tulbure. Nu stiu argila aia despre care vorbesti, de la Elmiplant, poate ea are alte instructiuni de folosire.

Elena, ai dreptate, microbul muntelui s-a raspindit in Bucuresti cu o viteza ametitoare. Noi sintem abia de pe drum, nici n-am reusit sa vad nici o poza. Acus ma uit la poze, revin cu impresii si cu pozele noastre de la munte.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput