Clubul moldovencelor de peste Prut (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Lilia - mai astept si eu niste pareri de la cineva despre ceainarii. Cica mai e una la libraria Carturesti.

Fetelor, ce sa va zic de bb? Nu stiu nici eu nimic. Cel mai important e sa fim sanatosi, iar mai departe cand va fi dat de la Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Elena, mai e una in afara de cea scrisa de mine in lista? ca eu am notata acolo o ceainarie la librarie carturesti.
Acuma, mie mi-e indiferent unde mergem, ceainarie sa fie si cu ceai buuun. Si important e sa mai iesim, sa ne relaxam.
Veronica, cum ati dormit noaptea asta? Sper ca incepeti sa va obisnuiti cu salteaua.
Alina, m-a amuzat Deanna ca de obicei. Dar ea merge singura la WC? Si ce noroc aveti sa fie cald aproape mereu. Cand se considera perioada rece? Mie mi-a spus webshots ca ai poze noi, dar nu le gasesc. Unde sunt?
Pentru maini am folosit cred ca de toate. Dar imi ajuta doar pe moment. Daca renunt, totul revine.
Cand am luat argila, am observat ca sunt mult mai calma si mai linistita, parul nu imi cade asa tare, iar pentru maini nu am nevoie de crema chiar dupa fiecare atingere cu apa.
Cat despre pretul apartamentelor, te asigur ca sunt si muuult mai scumpe. Nu stiu la ce sa gandeste lumea cu asa preturi. Dar in centru sunt si cateva sute de mii...
Alinka, bafta la deschiderea noului magazin. Sa va mearga din plin.
Ludmilaam vazut si eu pozele cu voi, aratati ft bine impreuna. Si caciula e draguta, ai rabdare nu gluma.
Nu pot sa zic ca sunt fana presedinte, dar imi place de el si am un pitic ca vreau poza cu el. Iaka pot sa zic ca o prietena de-a mea e fana Putin cu adevarat. A zis ca are un album intreg cu poze cu el
Cornelia, intr-adevar si eu stiam ca in Moldova cam toate dormitoarele au masuta de machiaj. Iaka aici e o poza recenta din dormitorul cumnatei mele din Chisinau.
Numai ca inainte, erau cum zicea Elena" trimou" din ala, cu oglinzi din trei parti. Asa stiam eu.
Si mie mi-a zis pediatra de ulei fiert. Il am si acuma, nici nu stiu daca e bun. Dar nu am dat-o pe Amelia cu nici un ulei. Nu stiu de ce mi se parea ca pielea nu respira bine prin ulei. Asa ca preferam o crema daca era nevoie.
Am vazut poze cu Mirela. E tare frumusica, ptiu-ptiu. Si nu pare deloc fetita care nu doarme noaptea

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Hai sa fac un apel radid ptr sambata. Nu de alta, dar tr sa imi fac planuri pe we si sa stiu cum le programez.

Deci, pentru sambata, ora 16.00, locul intalnirii urmeaza sa il stabilim
Lilia- DA
Natalia-DA
Alinka-DA?( inca o confirmare te rog)
Elena-DA?( am inteles bine?)
Veronica-?
Silvvi-?
Tania-?
Silvia( katia)-?

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, am vazut si eu pozicile, tare-i dragalasa Mirela! Si parca are o privire de om mare, zici ca intelege tot tot.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu sambata vin!Numai ca nu am primit nimic pe mail!
Nu mai stau...ma duc la somn!

Alina10+ si Alex

Mergi la inceput

Alinka, da-mi un PM cu o adresa unde sa iti trimit. Eu aveam o adresa de a ta de pe mail.ru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Buna seara! Gasesc pe cineva aici la ora asta?

Natalia, numai din vina ta am fost acum seara la Andy's la o inghetata, si iti sunt f recunoscatoare Am luat un asorti de inghetata cu caramel, cu visina si a treia cu caise. Si dupa ce am papat-o am zis - daaa, iata acum chiar ca pot sa nasc deam, le-am facut deja pe toate!
Voi cum? inca nu au inceput greturile? Hai sa se mai retina macar pina simbata dupa ceainarie

Tania, cum te simteai la 41 saptamini? A venit singur BB sau a fost nevoie de provocare? Uite eu nu ma pot linisti - asa si n-am vazut poze cu fotomodelul mamii:) Please, ai ceva poze cu Chris?

Fetelor din Ro, ce norok pe voi cu Lilia - va organizeaza la intilniri. Lilia cind mai vii in Chisinau sa ne aduni si pe noi?

Nati, tu unde te-ai pierdut? Ce mai face pom-pom cea dulce? Ai iesit la serviciu? Te asteptam cu vesti bune

Karina, abia azi am vazut pozele de la revelion, ce frumosi sunteti!!! Mi-a placut mult rochita, rozul te prinde perfect!

Taticul cu familia in brate ati vazut, acum va arat ultima poza din sarcina cred - la 39 s. Nu am crezut ca pot fi asa

Azi merg la culcare mai devreme, somn usor tuturor! Veronica, sper ca deja e dulce somnul pe salteaua noua!

Ludmila 39

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ludmila, bravo ca ti-ai facut poftele cu inghetata, ma bucur ca te-am inspirat!
In poza nu esti deloc grasa, ci arati f.f. bine.
Greturile parca parca bat usurel la usa, dar inca f. discret si ma fac ca nu aud. Dar deja pofta de mincare mi-a scazut semnificativ, comparativ cu zilele trecute.

Pozele cu Chris le poti vedea la semnatura Tanyei.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Fetelor, pentru ca am primit semnale ca nu toate fetele pot sa vina la intalnire acuma sambata, schimbam intalnirea pentru data de 17 februarie 2007 la ora 16
Si va rog sa veniti cu confirmarile pana atunci si cu sugestii daca nu e ok data sau ora.
Locul il stabilim saptamana asta
Deci
Lilia- DA
Natalia-DA
Alinka-?
Elena-DA
Veronica-?
Silvvi-?
Tania-90% DA
Silvia( katia)-?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare!
Liuda cum ti-a zis si Nataly poti sa vezi poze cu mine si Chris mai jos,la semnatura
Cat despre nastere,eu si la 41 saptamani tot eram bine mersi,nu aveam nici un simptom ca trebuie sa nasc,nu se grabea piticul meu sa vina pe lume ca-i era bine acolo,asa ca am fost nevoita(mai bine zis doctorita mea)sa imi declanseze nasterea,si dupa ce am luat pastiluta minune la vreo ora dupa aia mi s-au inceput contractiile alea mari,ca eu mici nici nu am reusit sa le am,pe la ora 17 m-au apucat durerile mari si pe la 19.37 l-am adus pe lume pe Chris
Fetelor noi maine pe la 5 dupa amiaza plecam acasa in MD,s-au hotarat brusc finii mei sa boteze fetita,care s-a nascut pe 20 ianuarie,cum v-am spus,asa ca mergem si noi la botez(abia ieri seara ne-au sunat si ne-au spus)la finuta noastra,ca acusi incepe postul Pastelui si nu o sa se mai poata.Asa ca Lilia bine ai facut ca ati contramandat intalnirea pe cealalta saptamana.
Fetelor v-am pupat si o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput