Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 30
Pepsi spune:
elamina, si eu stau tot linga Spitalul Evreiesc, chiar la colt, deci sintem vecine!
, dar ne mutam in mai, ca ne-am luat anul trecut o casa in Repentigny! cu medicul aveam un pediatru ff bun, dar care nu a mai practicat, si este la medic de familie(care nu e pediatru, dar e ff competent) la clinica Hertzel din acelasi Spital! daca ceri la CLSC iti dau o lista cum spunea pitilache, si suni si vezi pe unde mai sint locuri!
diana, e normal sa se inmoaie sinii, lapte e destul, fiecare mama e conceputa sa-si alapteze puiul, fara nici o formula, frica asta ca nu-i ajunge si eu o aveam, mai ales ca aveam ditamai bebeloiul de 4.145kg la nastere, dar ne-am descurcat de minune, a fost alaptat exclusiv pina la 6 luni(nici macar apa nu i-am dat si eram in plina vara si n-am avut probleme cu el, poate a fost si noroc ca nu am avut nici probleme de colici, iar din cauza alergiei lui la lapte de vaca am alaptat pina la 18 luni! abia astept sa vina al doilea!uite aici info utile despre alaptat, si mai este si o clinica f buna de alaptare la spitalul evreiesc, pe mine m-a ajutat ff mult, ca am avut o tumoare la unul din sini, si sint operata si a fost tare greu la inceput cu alaptatul la sinul cu operatia!dar cu ajutor a fost bine!(daca fetele din Montreal cred ca au nevoie le pot da nr de tel)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70643
Flavia
26+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
laurajr spune:
Si noi cred ca la vara vom merge in Grecia cu amandoi copiii...si noi care ne planificasem o vacanta romantik in 2
...dar la cat e de mamos David nu cred ca am vreo sansa sa-l las la mama mea o saptamana .
Plimbaret este el dar daca ma scapa din ochi 2 secunde e jale !!!!
Ppepsi, cand Dominic era bebe si avea dermatita, il mancau nobrajorii ? Cu ce-l dadeai ? David are o iritatie care ne chinuie de 2 luni dar mai recent a inceput sa se scarpine rau de tot si nu mai stiu ce sa-i dau sa-i alin mancarimile .
Monicutz spune:
Pepsi, esti un erou!! 18 luni de alaptat? Bravo tie.
Multumesc de raspunsuri fetelor! Ma speriasem. Am inercat cu feonul, cu saculet cu sare, cantat, leganat, dansat...am razbit-o pana la urma ca a obosit. M-am speriat..deh lipsa de experienta.
Aveti careva relatii la astia cu vremea?? Sa vorbim sa se incalzeasca afara sa scot si eu fata!!!!
Va pupam,
si Odette
pitilache spune:
Pepsi chiar va mutati in Repentigny? O sa faceti naveta sau v-ati gasit de lucru in zona? Si eu care vroiam sa-ti propun sa iesim la plimbat bebei la vara in vreun parc!
Roxana
carmençita spune:
Am deschis capitol nou : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95935