Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Salutare fetelor!

Am fost si eu azi la controlul sapt si nenea doctor ne-a zis ca bebe e deja pregatit,desi colul este inca inchis.......asa ca nu se stie cand va dori sa vina,oricum nu mai e mult.Totusi sper sa mai reziste cateva zile pentru ca marti vin parintii mei si vreau sa-i iau de la aeroport.

Valen am fost sa vizitez spitalul si am ramas surprins placuta.Daca ai timp du-te si tu sa-l vezi,e super si in plus iti da informatii utile.

As avea si eu o intrebare daca vreuna din voi ma poate lamuri.Eu auzisem ca poti sta in concediu de maternitate 2 ani cu bebe si in acest timp de cine esti platita?De R.Q.A.P?

Pupici voua si bebeilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ce de mamici gata sa nasca! Curaj fetelor si sa mearga totul usor!

Pitilache, multumesc mult pentru urari, sunt impresionata ca ai tinut minte. Eu sunt mai ramolita, ca imi mananca si urechile (si ce-i intre urechi, pesemne) copiii astia. Parca era si in familia ta ceva cu 10-12 februarie...?
Si eu ii dau lu Cristinel 1 ml de vit.D, concentratia e diferita de Vigantolul din Romania, dar doza e cam aceeasi.

carmen94, si bebele meu s-a intors cand eu credeam ca nu mai e posibil, s-a asezat transversal. Dar pana la urma s-a intors din nou cu capul in jos, insa nu stiu cand s-a intamplat asta. Eu oricum am nascut cu cezariana asa ca nu conta prea tare. Citisem ca poate il ajuti sa se intoarca iar cu capul in jos daca pui casti cu muzica jos pe burta si bebe s-ar duce cu capul catre locul de unde vine muzica...
Anapoda scriu, dar sunt pe fuga ca bebe maraie.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Elamia uite aici info despre concediu de maternitate din Quebec: http://www.rqap.gouv.qc.ca/index_en.asp Multa bafta la nastere! Se pare ca esti cam urmatoarea, nu-i asa?

Donia , am tinut minte pentru ca initial ma programase la cezariana pentru intre 10-12 feb, intre timp s-a schimbat pentru 5 feb. Inca o data multa sanatate si numai bucurii de la cei dragi tie!

Diana 74 si Vani multa bafta la nastere. Mai aveti putin se pare! Sunteti la intrecere cu Elamia!

Carmen94 nu fi suparata. Mai are timp sa-si schimbe pozitia bebe!

Pepsi multa sanatate pentru Dominic si un pupic pentru bebe din burtica!

Va pup pe toate,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

In primul rind va multumesc pentru raspunsuri. Eu am fost marti la ecografie si bebe era tot in pozitie transversala, dar miercuri cind m-am dus la doctorita era cu capul in jos, cel putin asa a zis doctorita. Asa ca mi-a anulat cezariana pe care o aveam programata pe luni si astept controlul de saptamina viitoare, sa vedem ce-o mai fi.
Pina una-alta eu ma bucur tare mult ca am scapat de cezariana, cel putin pe moment. Vad ca sunt destule fete aici pe ultima suta de metri - va tin pumnii, sa aveti o nastere usoara si bebelusi sanatosi.

Fetele care alaptati, v-ati cumparat perna de aia speciala pt. alaptat? Eu mi-am cumparat una, ca tare mult mi-am dorit si cu primul bebe. Dar acum dupa ce am luat-o am aflat ca sunt de diferite marimi, asa ca am vrut sa va cer parerea si voua. Cum e mai bine, sa fie mai mare sau mai mica, mai tare sau mai moale?

Va pup,

Lili cu burtica de 38+ saptamini si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Mult curaj fetelor!si eu incerc acelasi lucru.Stau cumintica acasa si cu bagajul la usa.
Numai bine tuturor
vani 38W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

buna dimineata fetelor,

se pare ca azi e ziua mea norocoasa ,e ora 5am si m-am trezit cu senzatia ca fac pe mine ,de fapt am si facut dar cand am ajuns la baie mi-am dat seama ca MI S-A RUPT APA !!!! Nu a curs tot lichidul inca ,stiu asta pt ca la fiu-meu cel mare a curs mult mai mult odata (de fapt tot odata).Sunt emotionata si nu-mi vine sa cred ca in sfarsit a sosit ZIUA .Contractiile nu au inceput si de aceea as vrea sa mai stau acasa pana la 7 sa-l trimit pe micutz la scoala si apoi sa pot pleca linistita pt ca altfel trebuie sa-mi scol si vecina care va sta cu el.Petrecerea de 6 ani pt ziua lui va fi duminica ,oare o sa fiu acasa pana atunci??? hahahahah de petreceri imi arde mie!!!!!!

Vani,Elamia - se pare ca v-am luat-o inainte .Va doresc succes si voua !!

Va pup si ne auzim dupa ce ies din spital

Diana 38s+4z (cam asta e semnatura azi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

buna dragele mele!
am descoperit site-ul acum citeva saptamini si va citesc cu placere si emotie! sa aveti cu toate parte de SANATATE, liniste si tot ce e mai bun!
eu voi naste in aprilie, pe la jumatate, la spitalul ST. MARY. abia astept sa va impartasesc din experientele mele de acum si de dupa nastere, care sper sa va ajute din tot sufletul.
in montreal exista cursuri prenatale, care au loc in CLSC si sint f. utile. costa 10$ si constau in 6 intilniri cu diferite teme, care privesc sarcina, nasterea etc. incercati pt. ca merita!
aveti grija de voi! mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Diana74 nastere usoara!

Te asteptam cu vesti bune! Si refacere rapida!

Accacia bine ai venit printre noi!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Diana 74 bafta multa!Iti tinem pumnii sa ai o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios.Te asteptam cu vesti!

Pitilache mersi mult pentru informatii si pentru incurajari.

Vani se pare ca am mai ramas doar noi doua.Abia astept ziua cea mare,cred ca si tu.

Accacia bine ai venit printre noi!

Elamia 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana- nastere usoara si bebe sanatos.Refacere rapida si cat mai mult laptic.
Elamia si Vani-bafta si voua!
Acaccica- Welcome!

Denisa
Denisa 19 w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput