Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Fetelor,azi am fost la dr. ptr. controlul saptamanal.Totul este bine si 1 .sapt. 2 voi naste.Sunt coplesita de marele eveniment
Aveti grija de voi si de puiuti.

Vani 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Lili Dana, tre' sa platesti drepturi de autor ca pe fii-meu deja il cheama David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

biscu, , eu inca nu am avut timp sa uit cu alaptatul, ca s-a intarcat acuma 1 an, si mi-am mai ajutat prietene cu alaptatul si se pare ca ma tin in forma! asa e cu tantile de la clinicile de alaptat, pe mine m-au ajutat enorm!mi-a placut sa alaptez tare mult, am fost dezamagita cind bebe s-a intarcat ca eu inca nu eram pregatita...am o operatie la un sin din cauza unei tumoare, si am fost distrusa cind mi-au zis ca nu pot alapta, ca se pare ca-mi sint taiate canalele, si noroc cu tanti aia din spital de la clinica de alaptare care a zis ca nu se poate! si uite c-a avut dreptate, am alaptat 1 an si 6 luni, e clar ca-l alaptez si pe asta, abia astept....ma bucur ca nu mai ai asa probleme de colici cu al doilea bebe. la noi, nu stiam ca e alergic, doar il alaptam, si pe la 4 luni i-a aparut o dermatita urita de tot, si au zis ca sigur e alergic la ceva, mi-au spus ca poate laptele, n-am mai consumat nimic ce continea lapte, i-a trecut eczema, si la 6 luni am introdus si eu solidele, si cum nu-mi placea deloc sa ma mulg, am luat cereale cu lapte deja in ele, trebuia pusa apa, ce crezi, am ajuns la urgente dupa citeva lingurite, era rosu tot, si umflat si nu mai respira!diagnostic, alergic la lapte si derivati, deci, el nu a consumat nici acuma produse, ca e inca alergic!la al doilea mi-au zis ca are sanse 85% sa fie alergic, deci e clar ca nu mai consum lapte dupa ce-l nasc si-l alaptez, acuma nu neaparat va avea probleme, poate si la tine cu primul nu ai avut probleme si cu al doilea isi face efect faptul ca nu mai bei lapte!

diana, cum au zis si fetele in spital vine si-ti arata, eu, m-am dus apoi si la o clinica de alaptare, e gratis si m-au sfatuit f bine! pozitii sint mai multe, acuma depinde cum te simti tu mai confortabil. important este sa ai o perna buna de alaptat, care sa sustinta bine copilul, apoi sa nu-l lasi sa-si suga buzele cind i-a sinul in gura, sa-l faci sa deshida mare gura ca sa prinda cit mai mult din sfirc si nu numa virful, la cursurile prenatale iti arata si poze, poti suna si liga, sint benevole care vin si-ti arata!cind copilul a luat bine sinul, nasul lui si barbia tre sa atinga sinul!

lilidana, daca te referi la certificatul romanesc, da poti sa-l faci in Otawa, la ambasada romaneasca de acolo! Ambasada Romāniei la Ottawa
655 Rideau Street, Ottawa, Ontario, K1N 6A3
Tel: (613) 789-3709; (613) 789-3709; Fax: (613) 789-4365
E-mail: romania@cyberus.ca
e asa cum zice biscu! uite aici un link, http://www.etatcivil.gouv.qc.ca/naissance.htm, cel putin ptr quebec e asa!dar tu stind in Ontario e asa cum zice biscu!certificatul romanesc de nastere l-am asteptat mai bine de 9 luni.....si ne-au spus ca avem numa 1 an sa-l obtinem, si asa am ajuns la Ottawa si ni l-au dat pe loc, adica aproape, am depus actele dimineata si dupa-masa ni l-au dat!

pitilache, ma bucur ca sinteti bine, merci de intrebare ptr Dominic, i-a trecut otita aia, si acuma tuseste si are gitul ragusit!noroc ca nu are febra!

a, propos de certificat, pastrati neaparat declaratia ce vi se da la spital, ca mie mi-au cerut-o cind am cerut certificatul de nastere romanesc, mi-a zis ca fara aia nu se poate, si da, au cerut certificatul de nastere canadian, la telefon zic ei ce trebuie!certificatul canadian, am trimis prin posta ce am complectat si ni l-au trimis tot prin posta, nu a durat 3 luni, pai pasaportul ti=l da in 10 zile(daca totul e ok)si costa 10$.

Flavia 23+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Am si eu o intrebare ref la vitamina D. In Rom dadeam Vigantol, cate o picatura pe zi. Aici a cumparat sotul meu D VI SOL si scrie ca se da 1 ml pe zi, ceea ce mi se pare mult. Voi ce le dati?

Merci mult.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Pepsi, mie nu mi-au dat nici o declaratie de la spital, de aia am ajuns de am platit 60 cad pentru un newborn record, care de fapt e copie, ca prin legea canadiana nu pot elibera originalul cum cer astia de la consulat. hm, din cate inteleg aici poate totusi o sa-mi foloseasca hartia aia si nu am dat degeaba banii pe ea. sa vedem.
despre asteptatul cu 3 luni, asa mi-au zis de la primarie, dar de la primul baiat al meu nu mai tin minte cat am asteptat dupa certificatul de nashtere canadian. intradevar, pasaportul canadian se face repede, desi mai nou zic astia ca sunt super cozi din cauza ca americanii cer pasaportul daca mergi la ei.

pitilache, D Vi Sol am dat si la primul baiat si acum la bb, 1 ml.

vani, nashtere usoara!!!

Monicutz ce mai faci?

o zi buna,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ce mai faceti ,mai gagici?!?!
eu sunt putin suparica ptr.ca vineri cand am fost la eco bebe era bine pozitionat,dar marti la control......surpriza!s-a intors.capul sus...picioarele jos.....la cat e de activ ma asteptam la o surpriza de asta.sper ca pana la nastere sa-si revina in pozitia buna.
fetelor,tot am citit ca ati recomandat ceai de fenicul,anason.....ptr.ce este bun?ptr.colici la bebei?si am inteles eu bine ca trebuie sa-l bea mamica?nu va suparati pe mine ca va pisez cu intrebari care s-au mai pus,dar in starea in care sunt.....mi-a mai ramas un singur neuron si vreau sa-l pastrez ptr.nascare
acum pe bune fetelor,eu am cam inceput sa uit.intreb un lucru de 7 ori.voi ati patit la fel?!?!o fi varsta,o fi sarcina....????sper sa-mi revin!

Vani.................nu mai ai mult!!!!cred ca ai niste emotiiiiii!

pitilache........ma bucur ca esti mai bine si poti alapta!

lilidana.........hehehe! ce faci fetita?!?!?vrei sa iei bani si de la statul roman?!?!?hai,mai!! fi si tu mai generoasa si renunta ca doar sti ca nu are saracul stat roman bani!..........glumesc fetita!sper ca nu te-ai suparat!daca poti.......de ce sa nu beneficiezi?!?!?doar e dreptul tau si al lui bb.

Pepsi.........merci si eu de linkul dat.am sa-l pastrez sa ma uit si eu pe el.eu nu m-am gandit ca pot sa-i fac lui bebe si certificat romanesc.dar acum intreb si eu ......ce facilitati aduce certificatul?faptul ca poate sa aibe dubla cetatenie?!?!?

hai ca v-am zapacit cu intrebari!pun si eu mai jos ceva poze de la eco sa ma laud cu bebicul.
POZE

va pupic pe toate!

Carmen 32cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Biscu merci mult. Am inceput sa-i dau si eu de azi.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

pitilache, exact cum zice Biscu, si eu i-am dat si-i dau inca din cauza alergiei lui, 1 ML/zi, nu e mult, uita-te la concentratie!poti sa-i dai linistita, mai ales cei alaptati au nevoie!

laura, imi vine sa rid cu dreptul de autor, si eu m=am gindit la David,fara sa ma inspir de la nimeni,se pare ca-mi plac mie astea cu D.....primul e Dominic, dar apoi mi-am dat seama ca e mare explozie anul asta printre mamicile romance cu numele asta, la mine la odisee, sint vreo 4-5, simplu sau combinat, david-mihai, etc

vani, nastere usoara!

biscu, e nasol daca-s cozi acuma la pasapoarte, noi, prin posta l=am trimis, si tot asa l-am primit!

carmen, stai linistita, ca era mare uituca la prima sarcina, la asta a inceput mai repede, inca nu e tare grav, da, stai sa vezi cind te apropii de sfirsit!nu te stresa ca bebe s-a intors, ei zic ca mai au timp sa se intoarca, mingiie-l si roaga-l sa se puna pe pozitie buna!imi aduc aminte ca Dominc imi statea rau de tot pe o coasta in stinga, si se impingea cu fundul......si-l impingeam asa usor sa se puna la loc!cu certificatul aia este ideea, sa fie cu cetatenie dubla. daca nu are certificat romanesc nu e cetatean roman!cel putin asa ne-au zis la consulat, si noi vream neaparat sa aibe ambele cetatenii, nu se stie niciodata, si daca vom merge nu ma tenta sa platesc viza de intrare in propria mea tara....

Flavia 23+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Pepsi..................merci de raspuns.acum am priceput si eu.il mangai si vb cu bb,dar sa vezi ce haios e tac-su cand ii vorbeste si se roaga de el sa se intoarca......imi framanta burta de zici ca face cozonaci!
si pe mine tare ma mai distreaza ca mai panicat este taica-su decat mine.sunt sigura ca pana in aprilie mai are timp de intors.
va pupic pe toate!

Carmen 32cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

Buna fetelor,

azi am fost si eu la controlul saptamanal si se pare ca totul merge bine desi n-am mai crescut in greutate de aproape 3 saptamani.Mie mi s-a parut un pic ciudat pt ca in sarcina de acu' 6 ani tocmai in perioada finala m-am facut cat casa ,dar doctorita zicea ca e ok si sa ma bucur ca nu ma ingras .In rest zice ca sunt dilatata de 1 cm jumate si ca se poate produce nasterea oricand de acum inainte (de fapt asta nu-i o noutate ),sper totusi sa se intample dupa duminica pt ca e ziua pustiului meu si avem invitati .
Va pup pe toate

Diana 38s+

Mergi la inceput