Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 14
laurajr spune:

Lili B, si eu care ma gandeam sa-ti dau un link despre DC , si tu cand colo esti membru activ...cum te simti ? Tot zic sa iau nr tau de telefon sa ne vedem dupa ce nasti ...tare faza oricum ! Sa-mi dai adresa ta sa-ti trimit foto cu Bianca de la botezul lui David .
Denisam, David e un terorist, nu adoarme decat cu tzata in gura
, asta cica inseamna ca o sa fie mamos tare . Am inceput sa-i dau ceai cu bibe dar ink nu stie sa bea, morfoleste cauciucul in gura si tot curge ceva .
Azi merg la Bulk Barn dupa inimioare pt S. Valentine's -ul Ioanei de la scoala si o sa iau fenicul ( asta l-am depistat ca e fennel ) si anason ( o fi anais ???) .
Tu cum te simti iar cu burtik?
Donia, confirm, am primit invitatia la botez ! Pare tare interesant meniul
.
diana74 spune:
buna fetelor
Vani- spui ca deja ai pierdut din dop? inseamna ca esti tare aproape ,la mine nici macar burta nu mi-a coborat si joia trecuta colul era inchis si departe (doctorul abia a reusit sa gaseasca cervixul ).Iti tin pumnii si isi doresc succes .Sa ne tii la curent
Pitilache - FELICITARI pt scumpica Isabella !!! incerc si eu sa-mi imaginez bebelusa mea cand ma tot uit la hainutele mici si roz .E tare scump si fratiorul ,sa-ti traiasca .Si eu am un baiat de 6 ani care e tare tare nerabdator sa-si vada surioara ,in fiecare zi vorbeste cu ea si ma pupa pe burtica 
Donia -azi m-am trezit mai bine dispusa si parca ma simt mai bine .Sunt greoaie si putin umflata la glezne dar cred ca e normal pt perioada asta .Oricum peste 2 zile am controlul saptamanal si ca de obicei o sa-mi zica ca-s bine si ca ne vedem saptamana viitoare ![]()
Doresc nervi de otel mamicilor cu bebelusi si mult curaj burticilor care urmeaza sa nasca in curand !
Va pup
Diana
38s
lilidana spune:
Donia,multumesc
.
M-am gandit ca pijamaua nu e prea practica,asa ca imi cumpar 1-2 camasi,sper sa gasesc ca data trecuta,cand am facut cumparaturi la Walmart,n-am vazut. In ce magazine sa caut? Ca eu nu cunosc decat cateva,care sunt mai aproape si n-am vazut mare lucru .Abia astept sa fiu si eu "apta"de iesiri! ![]()
Vani,iti tin pumnii pentru nastere.Sa fii curajoasa 

lilidana cu
David-Gabriel 33w3d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
carmen94 spune:
ce mai fac fetele?dar bebeii?
Vani..................hai,curaj!va fi bine!sa vezi ce mandra ai sa fi cand o sa ti bb in brate!
lilidana..............nici eu nu prea suport camasile de noapte.eu cred ca am sa le folosesc pe cele din spital.sunt curate,sterilizate si ma gandesc ca nu are rost sa dau bani sa-mi cumpar sa le terfelesc o zi sau 2 si apoi sa nu ma folosesc de ele.eu am mai vazut la Sears,dar preturile erau cam mari!!!
pitilache........am vazut si eu una bucata printesa!!!!!e dulce foc!!!!sa-ti traiasca!!!!
va pupic pe toate!
Carmen
32+cu
Darius
elamia spune:
Felicitari Pitilache!Am vazut pozele cu printesa ta si e o scumpa..........sa va bucurati de ea si in primul rand sa fie sanatoasa!
Valen cum mai sunteti?Noi ne miscam din ce in ce mai greu.Cred ca suntem pe ultima suta de metri ca ma cam doare pe sub burta si spatele,insa nu e nimic regulat inca.Azi mergem sa vizitam maternitatea,iar joi la nenea doctor.Pupici si te mai tinem la curent.
Denisam spune:
Laura-da fenicul=fennel, anason=anais, stiu ca e corect sigur- si mai stiu de copii care dormeau cu tzatza in gura, emma a facut asta doar 1 sapt, apoi sugea f. greu deci ma pompam- sper cu bb2 sa am noroc sa suga macar 3 luni, ca mama nu ma mai lasa sa ma mai mulg si sa ma chinui 5 luni, a zis ca e ok si formula, dar vad eu.
Deocamdata is ok cu burtik, nimic deosebit, a inceput sa miste, firav dar il simt chiar mai des de 2 zile si pe 23 mergem la morfologica, sper sa aflam si sexul.
Pup toate mamicile si burticile.
Denisa
Denisa
18 w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
biscu spune:
carmen94, facem bine, multumim de intrebare.
eu sunt in stare de zombie, dar mama ma ajuta mult si uneori prind cate un somn de 3 ore care ma pune pe picioare.
bebe Radu e bine, i-a mai trecut din icter, creste. se mai cearta cu mine uneori ca ii vine laptele prea repede si are si gaze si se ineaca.
am inceput sa beau si eu ceai de fennel si am renuntat sa beau lapte si parca e o idee mai bine. cand nu mananca bine din cauza ca se ineaca am inceput sa ma mulg cu o pompitza electrica ca sa nu pierd laptele. as vrea sa il alaptez cat de mult si dupa ce incep serviciul. pe primul bb l-am alaptat pana la un an si 10 luni si cred ca efectele sunt vizibile. nu a avut niciodata ear infection si are 4 ani jumate. si ma rog, alte beneficii.
voiam sa va povestesc ce am patit cu consulatul romaniei din Toronto. va zic acum ca bb doarme. am vrut sa-l facem pe bb cetatean roman. am intrat pe site-ul consulatului si am aflat ca trebuie sa-l declaram la ei pana la maxim 15 zile de la nastere. am alergat sa fac rost de acte, dintre care cel mai important era record of newborn de la spital, pe care am dat 60 de dolari. in fine, s-a dus sotul in a 16-a zi ca a fost busy la servici. acolo a afla ca actele ce le aveam sunt bune, dar procedura s-a schimbat. in ce fel? cica e la fel ca pentru bebeii mai mari, nu mai e nici o diferenta. inainte era vorba ca nu mai platesti atatea taxe pana implineste copilul 1 an. acum nu mai e diferenta. trebuie sa asteptam pentru certificatul de nashtere, despre care banuiesc ca stiti ca dureaza cel putin 3 luni. si apoi putem aplica. dar mie mi s-a luat. o sa-l las pe sotz daca are chef. nu am verificat daca au updatat site-ul. asa i-au zis sotzului ca trebuie sa-l actualizeze.
sper sa va ajute informatia asta.
numai bine,
biscu.
pitilache spune:
Am mai gasit ragaz sa mai intru un pic, pana da semne bebe de sculare!
lili_B pe mine m-a programat la cezariana cu doua saptamani mai devreme decat termenul.
lilidana eu am folosit camasile de la spital care sunt foarte practice mai ales daca vrei sa alaptezi, au niste capse pe umar si se manevreaza, ca sa zic asa, foarte usor. La fel si in cazul hainelor de bebe. Am avut la mine de acasa dar de folosit le-am folosit pe cele de la spital, sunt curate si la indemana. Am folosit doar Pampersii de acasa.
Biscu deci pana la urma nu este termen de declarat in primele 15 zile, nu?
Va pup si va urez o zi buna,
Roxana
pitilache spune:
Ah, am uitat sa va spun ca ieri a venit o infirmiera acasa si a examinat-o si cantarit-o pe bebe si mi-a aratat si pozitia corecta de alaptare. Am inteles de ce ma durea asa de tare la supt. Acum pare a fi ceva mai suportabila durerea si oricum pozitia este mult mai confortabila.
Va pup,
Roxana
laurajr spune:
Biscu, bine ca ne-ai spus cum e treaba cu certificatul de nastere romanesc ca noi doream sa mergem la To expres pt asta . Cum e posibil frate sa nu-si actualizeze astia site-ul,asa am patit-o si anul trecut...in fine .
Eu am rugat-o pe mama sa se intereseze cum pot face certificatul de nastere acasa cand merg la vara si acolo a primit raspuns bomba : putem aplik pt certificat dar nu voi mai putea scoate copilul din tara !!! De ce, care e explicatia nici functionara de la ghiseu nu stiu dar repeta acceiasi chestie ...ca nu voi mai putea scoate copilul din Ro.