Salajence - cap24

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

aduna aduna ca numa bine pe cand merg in Romania,m-am scos de cadouri ca suntem multi :)) hahahahhaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

hahahahaha
inca 10 min si ma car

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

bye bye
plec la munca.

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare!
Noi suntem bine, pe linga casa...

FETELOR...Ce surpriza /cadou faceti de Valentine's la colegi?
Eu ma gindesc sa plasez copilul la cineva si sa iesim la un restaurant doar noi doi...Stiu k nu pare spectaculoasa ideea, dar tinind cont k nu am facut asa ceva de cind s-a nascut juniorul, pt noi sr fi superrrr...Desi parca vad k o sa stau tot cu ochii pe telefon si o sa ma gindesc daca nu plinge Luca

GIULIA- ce faceti in vacanta, mergeti undeva?
MIHA- pupic pt scumpicul de Dennis...
Intrebare: nu-ti butoneaza combina si TV, am vazut k le are la indemina...
BIANCA-mey, mie imi plac cei de la Locomondo( in sensul in care cred ca e facuta special pt Eurovizion, si sperrrr sa faca o faza frumoasa), dar asta nu ma impiedica sa critic juriul si regulamentul ambiguu
ADRIANA- esti dinamovista? Glumesc...e foarte frumos magazinul tau, tot rosu si alb
MIKI -spor la munca!
OTILIA- cum ai inceput scoala? Cu drag ?
CAMI- mai hai la un raport scurt cind ai timp

FETELOR, cine ce mai stie de Elvira, Claudia, Paula?

Mergi la inceput

IOANA ba toata ziua ar tasta daca ar putea numai ca nu il prea las.jucariile nu ii plac numai telecomanda telefon tastatura .
e buna idea cu iesitul la restaurant de ce nu. daca ai cu cine sa-l lasi pe Luca bine faci ca eu din pacate nu am cu cine .sora mea mai zice daca vreau sa merg numai eu cu sotul undeva sta ea cu DENNis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!!!!

ioana , clar e dinamovista adriana, ca doar are nas............ca de punea alte culori cred ca si-o lua........

miki, spune drept , tu l-ai iertat pt butelia de vin nu pt flori.

miha frumos politist.tuc apasat strengaru.

bey, ce valentine si iubiri si srabatori importate?.acasa la cabana plapumioara.noi sarbatorim dragobetele .la cadoul de pe 24 ma mai gandesc.da cred ca il dau in brate pe matei si am rezolvat problema.

va tzucccccccccccccccccccccc

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

sarutmana bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

BIA- de acord cu sarbatorile importate...insa dl coleg m-a cerut de colega acum 3 ani pe 14 februarie..Asa ca e musai sa marcam momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

CASA DE PIATRA, IOANA!! Si sa traiti impreuna ani multi si fericiti!(chiar daca nu se aniverseaza propriu zis casatoria...e de sarbatorit, CU SIGURANTA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

pai Ioana , la voi se schimba datele problemei.sa aveti o casnicie frumoasa ,plina de implinisri si bucurii .sa ajungeti impreuna sa va cresteti stra stra stra .. nepotii.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput