Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

chiar danutza draga, imi amintesc, ce fain era !
ma alatur si eu cu pumnii stransi si urari de bafta pentru histero

Relya-Mirelush...la adolescenta nu mai zice nimic din pacate, degeaba il trag de limba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mersi de urari si de pumnii
Oare numai eu am ramas singura nebuna p-aici care nu vrea sa cedeze in fata sortii si tot incerc pe toate caile sa devin mamica?? Mi-am depus si actele pentru atestatul de adoptie.

Mergi la inceput

draga mea danutza, cum poti sa crezi asa ceva, eu sunt convinsa ca o sa ai si 1 bebe natural (cel putin !) si 1 prin adoptie, la fel cum va avea si Ardit...dar lupta dureaza mai mult ca sa te bucuri si mai mult de rezultat !
ce sa mai zic de "tinerica" de mine, care tot strigam ca ma las pagubasa da nu m-a tinut mult ..da sa il vezi pe al meu barbat ce zice, ca de nu ne iese fetitza si va fi tot baiat e foarte bine, nu-i bai, ca la al treilea sigur va fi fetitza

Mergi la inceput

Sorina, e bine ca este optimist si iti da si tie din starea lui.Sa dea Doamne Doamne sa fie asa cum vreti voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Sorinush, ca barbatu' tau zicea si fecioru' meu...daca-i aduc un frate in loc de o sora nu-i nimic...nr 3 va fi sigur fata !

Danuta, asta toamna ziceam ca-ti tin companie in primavara la FIV. Dar nu m-am apucat nici de analize adica mint ! am facut cateva ( dar nu alea hormonale- importante pt. FIV ) ci cele de rutina si cele pt. tiroida. Acestea din urma n-au iesit prea grozave ( adica pana acu juma de an aveam hipotiroide ...acu mi-a iesit hiper ). Imi fac vant sa ma duc la enodocrinolog sa vad ce si cum.
Nu mi-am revenit complet din turul de forta de anul trecut, si n-am putere sa trec la actiune...dar anu asta tot o fac !!!!

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Dana nu esti singura, cum poti spune asta?
Lasa-le pe fete sa-si revina din hibernare si ai sa vezi cum scot ele nasucul si vor spune ce au mai facut sau daca nu au facut ce o sa fac.
Eu raspun la apel: prezent.Raportez: perioada de asteptare.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Relya, pai asa ne fu vorba, ziceam ca mergem de manuta la Giulesti, acum ma duc singura, dar ma duc io inainte si ma intorc si-ti spun cum e .
Pai, da Tumpi toate sunt in asteptare, dar parca nu se mai termina asteptarea asta
Va pup, ca trebuie sa plec la cursul pentru parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bine v-am regasit,frumoaselor

Tumpilina,sar'mana mult pt invitatie si mii de scuze ca vin atat de tarziu

Am vazut si eu puiuti frumosi si dragalasi si vb Sorinei...cand ma gandesc ca atunci cand m-am incris pe forum Anis,Androixa,Madyn,Raluca...erau aspirante si acum au bb-i mari...imi dau seama ce a trecut timpul..Offf..

Ma bucur tare mult ca s-a reunit gasca.E tare frumos aici,la aspirante vechi.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Floricel , ce ma bucur sa te vad, sa stii ca m-am gandit la tine zilele astea...ce mai faci tu dragalaso ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

flory -ici .ma bucur ca ai intrat,chiar ma gandeam ca esti suparata pe mine, ca te to cautasem si pe ym si nu mi-ai raspuns.
ce mai faci?
fetele , gata a inceput we?ati fugit cu toate?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput