Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 8
Sorina7 spune:
chiar danutza draga, imi amintesc, ce fain era !
ma alatur si eu cu pumnii stransi si urari de bafta pentru histero
Relya-Mirelush...la adolescenta nu mai zice nimic din pacate, degeaba il trag de limba
dana p. spune:
Mersi de urari si de pumnii
Oare numai eu am ramas singura nebuna p-aici care nu vrea sa cedeze in fata sortii si tot incerc pe toate caile sa devin mamica?? Mi-am depus si actele pentru atestatul de adoptie.
Sorina7 spune:
draga mea danutza, cum poti sa crezi asa ceva, eu sunt convinsa ca o sa ai si 1 bebe natural (cel putin !) si 1 prin adoptie, la fel cum va avea si Ardit...dar lupta dureaza mai mult ca sa te bucuri si mai mult de rezultat !
ce sa mai zic de "tinerica" de mine, care tot strigam ca ma las pagubasa da nu m-a tinut mult ..da sa il vezi pe al meu barbat ce zice, ca de nu ne iese fetitza si va fi tot baiat e foarte bine, nu-i bai, ca la al treilea sigur va fi fetitza
dana p. spune:
Sorina, e bine ca este optimist si iti da si tie din starea lui.Sa dea Doamne Doamne sa fie asa cum vreti voi!!
Relya spune:
Sorinush, ca barbatu' tau zicea si fecioru' meu...daca-i aduc un frate in loc de o sora nu-i nimic...nr 3 va fi sigur fata !
Danuta, asta toamna ziceam ca-ti tin companie in primavara la FIV. Dar nu m-am apucat nici de analize adica mint ! am facut cateva ( dar nu alea hormonale- importante pt. FIV ) ci cele de rutina si cele pt. tiroida. Acestea din urma n-au iesit prea grozave ( adica pana acu juma de an aveam hipotiroide ...acu mi-a iesit hiper ). Imi fac vant sa ma duc la enodocrinolog sa vad ce si cum.
Nu mi-am revenit complet din turul de forta de anul trecut, si n-am putere sa trec la actiune...dar anu asta tot o fac !!!!
toate fetele
tumpi spune:
Dana nu esti singura, cum poti spune asta?
Lasa-le pe fete sa-si revina din hibernare si ai sa vezi cum scot ele nasucul si vor spune ce au mai facut sau daca nu au facut ce o sa fac.
Eu raspun la apel: prezent.Raportez: perioada de asteptare.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
dana p. spune:
Relya, pai asa ne fu vorba, ziceam ca mergem de manuta la Giulesti, acum ma duc singura, dar ma duc io inainte si ma intorc si-ti spun cum e .
Pai, da Tumpi toate sunt in asteptare, dar parca nu se mai termina asteptarea asta
Va pup, ca trebuie sa plec la cursul pentru parinti
flori76 spune:
Bine v-am regasit,frumoaselor
Tumpilina,sar'mana mult pt invitatie si mii de scuze ca vin atat de tarziu
Am vazut si eu puiuti frumosi si dragalasi si vb Sorinei...cand ma gandesc ca atunci cand m-am incris pe forum Anis,Androixa,Madyn,Raluca...erau aspirante si acum au bb-i mari...imi dau seama ce a trecut timpul..Offf..
Ma bucur tare mult ca s-a reunit gasca.E tare frumos aici,la aspirante vechi.
Flori
Noi
Sorina7 spune:
Floricel , ce ma bucur sa te vad, sa stii ca m-am gandit la tine zilele astea...ce mai faci tu dragalaso ?
tumpi spune:
flory -ici .ma bucur ca ai intrat,chiar ma gandeam ca esti suparata pe mine, ca te to cautasem si pe ym si nu mi-ai raspuns.
ce mai faci?
fetele , gata a inceput we?ati fugit cu toate?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)