Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

iote ca am ramas numai noi doua pe aici.Eu nu am stare, ma plimb intre pc si tv, am facut un rand de prajituri,acum m-as apuca de mancare.

Asi te vazui online, de ce nu intri pe aici?

mai revin eu pe aici,desi paraca ma ia cu febra

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana uite ca intru.
Zilele astea am ramas fara sot, ca s-a dus in delegatie, si m-a "doborat"fiu-mio.Stau cu el acasa ca mi-e frica sa il duc la gradi din cauza epidemiei de viroza.

Ce fain ca s-au adunat atatea fete "vechi" .Parca sunt in tineretile mele zbuciumate cand ma trezeam dimineta doar ca sa intru pe DC.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Incredibil, Tumpi, si eu ma plimbam intre pc si bucatarie ca mai nou acolo invat, si am facut si eu un rand de prajituri am si mancat, dar nu v-am zis ca sa nu va fac pofta. Dar de mancare nu fac.
Inca cateva mesaje d-astea monosilabice din partea mea si o sa ma puna aspirantele mai tinere de 30 sa fac penitenta ca le-am spus ca le place ciorba de flori si vorbesc dar nu-si spun nimic

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

asi, am crezut ca inca va petrecariti si daia nu mai intri.

andreea, nu doar pe tine te pun si pe mine, ca si eu am zis cateva.
Io fac de mancare ca tb sa-mi hranesc barbatul.De o luna ii tot ac felul I, felul II si desert.Ca el nu pune pe el si io da, asta e alta pb.

Mai sa sti ca si eu ma simt ca in tineretzile mele, mai ales ca uneori am niste intrebari la fel ca atunci, de parca tot mi s-a sters din minte.
Sau intre timp oi fi facut spalaturi pe creieri, desi cred ca de la Campari mi se trage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Androix pupam mamica cu burtica si baietelul nazdravan .

Si bineinteles cate un ptr fiecare veche aspiranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am terminat cu petrecerile.....deocamdata.Adica pana sambata ca il serbam pe nepotelul meu care face 3 ani.

Azi ma gandeam ca si Razvan face cam peste o luna 3 ani.Nu imi vine sa cred cum trece timpul.

Si eu fac de mancare ca e musai sa fac.Ma gandesc sa fac pe maine o ciorba de fasole.

O seara faina va doresc.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Gata, ati fugit la culcare?
Eu am terminat de gatit si am zis ca va mai gasesc pe aici, sa va mai pun intrebari.
Apropo, ati vazut ca se poate vede acum cine evalueaza subiectul si cu cate stelute?dar se pare ca sunt pers carora nu le place subiectul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mamaaaaaaaaaa ce bine ma simt iar printre voi mai ca-mi vine pofta sa incep cu ...azi mi-am luat temperatura si era ... citat din vremurile trecute cand haladuiam pe-aci toata ziulica

Raluca - ma bucur ca nu m-ai uitat si vezi ca nenorocita de toxo nu doboara femeile adevarate

Aime - ai un baiat de toata frumusetea , sa va traiasca! poate ne facem cuscre daca-ti place fi-mea...

Pupici ca mi-e somn, poate mai sporovaim maine.

Am puscu iubita mea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/album

Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Natalia, mi-am clatit ochisorii cu pozele ficei tale de la prima ora !!! E superba Sa fie sanatoasa, fericita, sa aiba noroc si sa va aduca bucurii !

aime, ce sa zic ... nu m-a incercat nici un dram de gelozie ! Cred ca nu-s mama normala I-am si spus ca e corect ca fata pe care o iubeste sa fie pe primul plan. Mama e mama. Are locul ei in inima copilului, si atat. Acesta va creste mare, isi va intemeia o familie si ea va fi cea mai importanta pt el.
Doar n-o sa stea cu mine pana la adanci batraneti !( nu ca n-as vrea )...dar mai mult imi doresc sa fie fericit alaturi de cine va vrea .

toate fetele fara deosebire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata lume!

Ioana,esti mortalaaa,auzi la ea cand se elimina endometrulSi lasa naibii desertul ala!Io vorbesc care aseara la 8 faceam clatite

Androixo,m-am uitat la poze,ahhhh ce amintiri frumoase!Ce de spermograme faceam la chelneri si ai naibii la nici unu n-a iesit bine ca sa le-o trag si io odata sa iasa cu oki!

Bey,nu l-am intrebat pe Tariceanu de spermograma ca n-am avut loc de Villpin sau cum se scrieca franceza mea e mult prea de balta!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput