Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Sorinush, esti o dulcica ...Vad eu daca vine primavara si nu-mi trece ...ma apuc io de rascolit prin sufletel ...gasesc io acolo sigur sursa tristetii !

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Venii!
Ma,in afara de utrogestan si tincturi nu am prea luat in ultima vreme!Si va spusei,utro il folosesc local,deci nu trece prin ficat!Am luat numai d'astea nurofen,antibiotice,aspirine,paracetamol,erdomed,cand am fost racita.In sfirsit,om vedea luni ce si cum!

Relya,la voi a nins si la noi e un vant de te ia pe sus!Mi-au inghetat creierii acum la pranz cand am venit si in intersectii ma luam niste rafale,mai mai sa zbor,desi ca fulgul nu sunt,stiti doar

Ma batea un gand sa ma apuc de analizele alea de fiv,dar daca nu am bani sa-l si fac si expira analizele,tre sa le fac iarasi,asa ca o las moarta!

Oricum,am zis ca deocamdata nici tincturi nu mai iau,pana nu-mi rezolv toate celelate analize,sa imi iasa bine!

Hai,saptamana aviatoare punem de-o intalnire da?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale scumpa ori pe unde il iei tot prin ficatel trece.

Sorina io vreau apiterapie ca in ultimul timp m-am dereglat foarte rau.Cred ca ma paste o cura de ac.
Dupa ce am facut laparoscopia ,anul trecut in marie, ciclul mi-a venit aiurea ba la 32 , ba la 35 , ba la 30 de zile.Trebe sa ma fac frumoasa si sa imi fac curaj sa merg la doctor sa il intreb ce e cu asta.

Relya bun venit in clubul pascatoarelor.Musai sa aratam bine de Paste.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

wow, cat ati scris....asi votat si io, tare frumosi sunteti, ti-am mai zis-o da o mai repet.
Vale sanatate multa

La noi e un frig de crapa pietrele si a nins, cum spunea si Relya, asteptam noroiul

Laurici arati bestial bestial bestial , ce cura Ionut Moraru ai urmat? Eu i-am scris acum vreo 2 ani un mail si mi-a raspuns "nu" si tare eram interesata de ce spunea el acolo pe site...ca abia nascusem ...da nu zic ca nu-s interesata si acu

la toate

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

haideti, iesiti de la naftalina, fetele...ce faceti?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Vale eu nu am luat niciodata utrogestanul pe cale orala numai vaginal il bagam si aveam niste valori la ficat de murea calul jurai ca era hepatita asa ca nu conteaza cum il iei

Mergi la inceput

Neata!

Nu am rezultatul la analize,cica abia miercuri
Acu hai care va bagati la o intalneala?

Joi la 5,

undeva,unde ziceti voi!

Io
....
....

Astept!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Vale, imi pare rau ca ti-au iesit analizele proaste, dar bine ca le-ai repetat in alta parte, pentru ca din pacate nu intotdeauna ies cum trebuie. Eu sunt patita cu chestia asta si nu mai stiu pe unde sa ma duc sa fac analizele ca sa stiu ca sunt facute corect.Sper sa-ti iasa bine rezultatul de data asta.
Laurici, tare bine arati!Felicitari ca ai avut vointa sa slabesti atat de mult! Si eu am zis ca daca Doamne fereste nu-mi iese fiv-ul ma apuc de slabit ca numai tine, ma da barbatul afara din casa.
Eu am trecut acum si la faza cu stimularea de duminica si astept ziua de 5 martie sa merg la echo, sa vad cati foliculii am si cat de mari si endometru cat o sa fie. De-abia acum incep adevaratele emotii, ca mi-e teama de felul in care raspund la tratament.
Mai astept sa-mi iasa si atestatul, care nu stiu cand o sa iasa ca le-am intrebat pe asistentele sociale de la DPC si mi-au zis ca mai este pana la termenul de 60 de zile.Oricum sunt foarte dezamagita de cum decurg lucrurile cu adoptia.

Va pe toate

Mergi la inceput

Danuta,iti tin pumnii!CAm cat ai dat pe medicamente pana acum?Ca sa-mi fac si eu o idee!
De adoptie nu-mi spune,ca deja D.a mai intrebat,s-a informat si era foarte revoltat de ce cer astia,de conditiile pe care le pun,chiar nu stiu ce-o sa facem...

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Vale, pana acum am dat asa pe medicamente:
- dipherelin 0,1 - 644 ron (28 de fiole)care sper sa-mi ajunga pana la sfarsitul tratamentului.In momentul de fata fac o fiola de dipherelin dar s-ar putea sa-mi injumatateasca doza la un moment dat spre finalul tratamentului.
- menogon 75 - 1050 ron (30 de fiole)care nu stiu daca-mi ajung s-ar putea sa-mi mai cumpar cateva, asta este in functie de ce vede dr. pe 5 martie la echo, cat o sa mai continui cu tratamentul de menogon.Eu fac 3 fiole odata de menogon

Mergi la inceput