Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 19
aime spune:
Vale, sa-ti dea DD sanatate, mai intai, ca apoi sa le rezolvi pe cele nerezolvate si sa va bucurati cat de curand de un mic si plangacios .
La multi ani!!!!
Eu tot virusata, parca mai rau, acu vorba aia, si cu si fara tratament trece in 7 zile
aime si Vladimir
dana p. spune:
Vale, La multi ani, sa ne traiesti, sa fi sanatoasa si un bebe sanatos care sa vina cat mai curand in viata voastra!!
Relya spune:
Vale, La multi ani ! Sa fii sanatoasa , fericita si iubita ! Sa ai parte de tot ce-i mai frumos si bun ... si cat mai repede un bebe in burtica !
Sorinush, draguta mea, am zis si eu ce-am auzit ...asta nu inseamna ca si cred
toate fetele virusate sau nu !
tumpi spune:
Iaca ca aparui si eu prin zona sa-i urez ubitei mele Vale un si tot ce-si doreste sa se indeplineasca.Eu apar mai tarziu prin zona, de aceea ca sa fiu figura ca nu sunt ultima care ii ureaza LMA ,i-am mai transmis si la evenimentele comunitatii.
Vale u si iaca un buchetel umil de din partea mea
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
MADYN spune:
Vale, La multi ani! Sanatate multa si tot ceea ce-ti propui sa devina realitate!
Te pup!
si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
RalucaN spune:
La multi ani Vale!!!! sa fii sanatoasa, sa fii iubita si sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lumea asta! Un mare pupic de la mine
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
flori76 spune:
LA MULTI ANI,VALE!!
Sa fii sanatoasa,fericita,iubita si sa vina cat mai repede bebe in viata ta!
Flori
Noi
PatriciaArdeleanu spune:
La multi ani Valentina! sa dea dzeu sa ti se implineasca toate dorintele!!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
asi spune:
La multi ani Vale!
E o vorba pe la noi "Dumnezeu sa te imburde in Rai".Asta iti doresc si eu din tot sufletul.Si la semnatura sa pui DPN ..12.2007.
PS.Tarta e super iar buseurile cu vanilie un deliciu
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.