Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna seara fetele dragutze, hop si io sa pup putzin la voi din Grecia.
Am avut o saptamana (sapt. trecuta) ingrozitor de grea si nu am vrut sa intru sa va supar si pe voi cu d'ale mele. Au trecut insa...

Va promit ca o sa fac ceva poze sa le pun in album cat se poate de repede. Dar pana la urma nu este mai bine sa ne intalnim??? Chiar nu are nimeni chef de intalneala? eu ma intorc in tara pe 20 feb. si sunt la dispozitia voastra Hai mai fetelor, chiar asa, mi-este tare dor de voi si unde mai pui ca sunt si fete pe care nu le-am cunoscut niciodata.

Io la calculici si sotzul in bucatarie pregateste papa bun...parca nu vroiam sa mai mananc seara dar nu am ce sa fac. Maine cica ma duce undeva frumos... cu muzica si beutura a la greck va dati seama ce o sa iasa??? Abea astept ca parca m-am tembelizat in ultimul timp.

Va pup pe toate dragelor si sper sa mai am timp maine sa intru.
Vale, te las responsabila cu lista de intalnire???

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Relya,sarumana!

Am racit din noooouMa doare in gat,mi s-au umflat amiddalele,iarasi am dat o poala de bani pe medicamente!

Eu sunt defecta rau de tot,pe bune,dupa ce luna trecuta ma bucuram ca nu mi-a mai venit iarasi din ziua 15 ieri m-au pocnit scirbele,acum iarasi nu-mi mai vine,vai capu meu...

Laurici,daca vrei ne vedem,cum nu,eu sunt disponibila in principiu si daca mai vor sa vina si alte fete cu atat mai bine!

Ma duc la munca,mai vorbim!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Am fost la doctor si am aflat ce sunt lacurile placentare.De fapt sunt cheaguri de singe adunate in jurul placentei,iar daca acele cheaguri nu sunt tinute sub o limita ele pot duce la desprinderea placentei.Mai exact placenta mea este asa,asa scrie pe echo,placenta cu aspect heterocongenital cu zone laculare si zone hipercoagulante.
Am sa duc sarcina cu injectii gravibinon pina la 37-38 sapt si imi va face cezariana.
Ieri am facut si analize pentru toxo,chlamidia,rubeola,hsv sa vedem cum ies si alea
Pupici Mihaela

Mihaela

Mergi la inceput

Mihaela,iti tin pumnii sa decurga totul normal!Daca trebuie,stai in pat,fa orice este omeneste posibil ca sa duci sarcina la capat!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Laurici lasa ca o cina nu strica mai ales ca se lasa apoi cu sport de frumusete .Bine ca au trecut necazurile.

Vale vai de mine cum adica iar esti bolnava?Musai trebe sa faci o cura cu echinaceea dupa ce trece raceala.

Mihaela ai grija de tine si de bebe.Cat mai ai pana la 37 de saptamani?Sper ca analizele sa iasa bine.

Fetelor abia astept sa vad cum ati sarabatorit ca prea nu mai ziceti nimic.
Noi sarbatorim in fiecare zi ca suntem indragostiti deci azi e o zi obisnuita

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Dragele mele multumesc pentru incurajari,in pat nu am de ce sta pentru ca toata treaba este legata de singe.Pina la 37-38 de saptamani mai am inca 15-16 saptamini.Dar asta este ce nu face mama pentru puil ei ca totul sa fie bine.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetili!

ce faceti, va dregeti dupa ziua de ieri?
eu is virusata rau de tot...si mi-a fost ieri si alaltaieri super rau ,azi e mai bine,doar cu nas infundat si batiste pline ....sper doar sa nu dau si puiului.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
In sfarsit e soare!

Aime sanatate multa si ai grija de tine!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

La multi ani Valeeeeeeee !!!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa vina bebelusii mintenas !!!

am vrut sa fiu prima la acest subiect care te felicita !

Mihaelutza, dupa cum ti-am mai spus, o sa fie bine, te pup si ai grija de tine si de bebeu !

Relya, norocu' tau ca ai zis dupa 45, chit ca nu sunt de acord nici cu asta, dar de ziceai 40 ma enervam cu nervii

fetelor virusate le doresc insanatosire grabnica !

pupici tuturor si o zi buna !

Mergi la inceput

Sorina,iti multumesc mult de tot!
Poftiti la partyyy,care ce doreste,ce pofteste:

sio tarta impreuna cu neste buseuri cu vanilie

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput