Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 15
Sorina7 spune:
bonjurica !
Liana, asa e ok
ioi tu Laurici, ce fain, felicitari ! io as fi bucuroasa daca as avea ambitz sa nu mananc paine, dulciuri si seara si ar fi ok, da tare mai sunt pofiticioasa cateodata
Ralucutuz si Bursicutz
sa aveti o seara faina !
Liana30 spune:
Sorina
babutzooo asa deci?te facusi si nasica?ha?sa'ti traiasca finutza..si distractie la maxim
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
gogosar spune:
Buna dimineata dragutele.
Sa inteleg ca sunt prima?
Inca mai dormiti???????
Azi plec mai devreme de la serviciu, plec sa ii caut sotului meu un cadou de valentine Day.Nu cine stie ce, ca acum 3 zile a fost ziua lui si m-a cam lasat cheluta cadoul.Da acolo ceva simbolic si plus ceva in natura si gata cadoul....
Pupici pentru toate fetele frumoase.
Relya spune:
Laurici, ma bucur mult sa te revad pe aici. Felicitari pentru ca ai reusit sa slabesti. E o mare realizare ! ( vreau si eu sa slabesc...) Pana acu la cate cure am tinut ...doar memoria mi-a slabit ! Dar nu asa de tare cat sa uit sa o felicit pe Vale pentru ziua de maine . Sa pastrezi si pentru mine o apa chioara cu lamaie . Te felicit de azi ... ca acus plec la munte sa caut ceva zapada.
Raportez luni .
toate fetele fara deosebire
PS. Sorinush, nu mai zice acu nimic...nu-s noutati. E vacanta si nu se vad perioada asta.
valentinag spune:
Hihihi Relya,nu-i maine,e mai incolo,saptamana aviatoare!
Gogosico,cum esti batrana fumeie,uite eu fac 31 curand si nu ma simt batrana deloc,sunt in verva,sunt tanara,frumoasa,iubita,am tot ce-mi trebuie,o sa vina si bebe ca sa completeze totul,de ce nu m-as simti bine?Lasa melancolia si mergem inainte!
Laurici,da ai luat ceva...mi-e sa nu-mi dau ficatul peste cap...
Sorina,dupa party-ul de ieri,azi am intarziat toate la scirbici,da e vineeeri!Vine wichendu!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
tumpi spune:
Neata si de la mine,am facut ochisori si citeam..Relia, sigur maine?eu stiam 16.Vale dumireste-ma, sau eu inca dorm?
Laurici, pup fata.....restul l-am discutat pe ym.Ma bucur ca ai revenit printre noi.
Mama, se apropie de ja Valentines Day`s si eu nu am nici o idee de cadou.
fetele,ma duc sa-mi fac o cafeluta si mai vin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
crinuta spune:
Laurici, vreau si eu detalii despre cura, please....
Trebuie sa dau jos macar 14-15 kg si desi mananc putin greu de tot dau jos.
Valentina, lasa mama ca si eu fac anul asta 31, dar serios ca ma simt in floarea varstei.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Tmihaela spune:
Mai,mai,mai eu sunt graviduta dar fac ce fac si tot la voi trag.imi sunteti tare dragi si deasta,adica pentru ca va iubesc.ce bine imi pare cind vad ca gasca se mareste,a aparut si Laurici pe aici pe care o pup in mod special(noi mai vorbim din cind in cind),Ancuta daca te mai faci baba si nu iti revii sa stii ca te batem.Sorinuta nu am aflat nimic,o sa vorbesc cu doctora ca ma duc zilele astea pe la ea si poate aflu mai multe.S-ar putea sa aiba o legatura si cu singele,pt ca eu am problem cu VSH-ul si fibrinogenul.Acum am mai reusit sa le reglez dar nu prea mult.Va pupic pe toate ca imi suntei dragi,fara nici o exceptie
-22 saptamini
Mihaela
dana p. spune:
Laurici, ai si de la mine un mare,mare .
Vale, e nascuta in aceeasi zi cu sotul meu , numai ca el e mai batran cu un an.Daca uit cumva sa te felicit atunci , sa stii ca e din cauza hormonilor pe care incep sa-i bag in mine de maine dimineata. Mai si mi-e frica sa-mi fac singura injectiile, dar trebuie sa invat sa mi le fac, ca o sa am perioada cand efectiv nu o sa aiba cine.
Sa-mi tineti pumnii stransi sa-mi iasa fiv-ul, ca pentru altul nu mai vad bani de la barbati-miu.Si am asa niste emotii la stomac, de parca ma duc la cel mai greu examen din viata mea, pana acum n-aveam nimica, dar azi m-au luat, sa vad cand m-or lasa.
Va pupacesc pe toate.