Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 14
MirelaV spune:
Liana...fara intentie..dar le mai trisez pe fete si uneori nu citesc din urma. eu nu ignor pe nimeni cu atat mai mult pe tine. cum te simti? am tot asteptat sa intre Doina..am zis k imi da vreo veste buna. eu nu am nr ei k as fi sunat-o..in fine..asta e alt sub
pupicei...am fugit la somn
MirelaV
pupicei pe burticei
gogosar spune:
Buna dimineata dragele mele.
Am lipsit cateva zile.Am cazut in butoiul cu tristete.
Si nu am vrut sa va intristez si pe voi.
Acum sa zicem ca sunt putin mai bine, asa ac am intrat sa va salut si sa va pupilicesc pe toate.
lauricipani spune:
Dragele mele fete frumoase si deshtepte, banuiesc ca va imaginati cat de dor imi este si mie de voi!!!
Am primit pe mess un mesaj de la ASTERY si m-a emotionat destul de mult asa ca am trecut peste toate cele si am intrat sa va salut.
Imi este extrem de dor de voi toate, nu mi-am imaginat niciodata ca se poate lega o prietenie atat de puternica si cu urmari atat de vizibile pe un forum. Uite ca sunt legata pe viata de voi, cu cele bune si cu cele mai putin bune. Eu sunt dedicata voua.
Detalii despre cum sunt eu acum am sa va dau in urmatoarele mesaje, cert este ca nu mai pot ramane pe cale naturala. Datorita shocului avut dupa extrauterina si vestea ca nu mai pot face nimik pe cale naturala am hotarat sa incep alte activitati "productive" in asa fel incat sa nu ajung la balamuc. Am invatat limba Germana si am facut si ceva cursuri de perfectionare intr-ale mele (ind alimentara).
Cel mai important este ca am reusit sa slabesc 20 kg si ma simt mult mai bine.
Va pup cu drag pe toate (si cele noi si cele vechi) si tare m-as bucura daca am reusi sa ne vedem in grup foarte mare ca si asa suntem multe care vorbim dar nu ne-am vazut niciodata.
tumpi
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
valentinag spune:
Lauriciuuuuu,halo!Ca tot zisesi ca ai invatat germana!
Cum slabisi fumeie 20 de kile,la altii nu spui,urato!
Astept vesti,bune... rele,cum or fi,important este sa le dai!Ce fac baietii,s-a insurat fru'nu?
Bey,azi avem party la scirbici,ashea ca intelegeti,ma duc sa prestez!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Sorina7 spune:
Laurici dragutz ich liebe dich ! ce dor mi-a fost de tine ! offf, cum nu am reusit sa le facem ...da zi-ne reteta de slabit, macar sa ma fac frumoasa si io daca nu fertila
Gogosarel, nu te intrista, ca esti tinara si frumoasa (tocmai ce m-am uitat la poze )
Vale, si io am chef de chef ! nu ma primesti ?
MirelushV, ma bucur sa te vad
Mihaelutza, ai aflat cum e cu lacurile placentare ? am cautat si nu am gasit pe net, poate se mai zice in vreun fel...oricum sper ca nu conteaza si e bine totul
Dana_p, iti tin pumnii, bafta multa, sa dea Domnul sa iti mearga totul ca pe roate !
Liana, vezi cum pui laptopu' sa nu deranjezi samburelu de oltenas...ai grija de tine
Asi, sper ca au trecut virozele si sunteti sanatosi
Relya, ce mai zice micul amorez ?
Tumpi, Aime, Madyn, Martha si toata gasca
RalucaN spune:
Salut si eu una bucata Laurici drag, cu limba germana la activ si cu douaj de kile in minus (cum ai reusit fata?) Credeam ca nu ne mai iubesti....
Of-of, mai-mai...urat e la scarbici.....
Si ca sa o parafrazez pe Sorinache, pup si eu toata gashca
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
aime spune:
si eu va salut ca n-am nik nou de adaugat
Laurici, probabil ca nu ma mai tii minte, da eu nu te-am uitat si vreau sa te felicit ptr toate cele...si eu care ma credeam buna cu 11 kile in minus anul trecut...bravo, da-ne reteta ca intre timp mai pusei la loc din cele 11 pierdute si n-am ambatz sa ma redresez
aime si Vladimir
gogosar spune:
Sorina, draguta mea, tanara pe naiba, sunt baba.
Si tocmai de aia m-a apucat si nostalgia si supararea, cand vad ca trec lunile si anii si bb-ul meu....pe unde o fii?
Apropos, mi-ai adus aminte sa mai pun niste pozici.
Lauriciu draga ma bucur ca ai aparut.Bravo pentru reusita de a slabii atatea kg.Lasa ca eu m-am ingrasat, ma facui cat o purcica.
Liana30 spune:
oauuuuuuuu a aparut babutza mea iubitafatooo io te ich libedesc de nu te vezimi'a fost tarre dor de tine,,offf..off,meyy..meyyy,,am tipat dupa tine da se pare ca nu m'ai auzit..te pupppp babutzoo
aoleuuuu uitai sa te intreb sper ca nu m'ai uitat?
gogosar mama bine ca iesisi ca si infascasem
Sorina nu'l tin pe burta..il tin in pat langa mine..oare si asa face rau?
BREEEEE Duoamnooooo chiar nu vrei sa apari diloc?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
lauricipani spune:
bey, ma emotzionez foarte repede....voi nu stiati?
ma bucur ca va aud si va vad in verva, ce frumos!!!
Mai bine o punem de o intalneala cat mai repede, adicalea dupa 18 Feb. ca pana atunci plec cateva zile in Grecia.
Vale, am slabit cu Clarinol, Heritage E-Lite si cura de slabire Ionut Moraru. Le-am luat pe toate (o groaza de pastile zilnic) si am tinut putzina cura (adica am taiat dulciuri, paine si masa de seara). In afara de asta apa plata cu lamaie (sucul de la 2 lamai)de 3 ori / zi dupa mese.
Dimineata pe stomacul gol un suc natural de fructe si ABSOLUT NIMIK ALTCEVA. Fara sport, fara chin!
Ei? Ce zici? Am inceput cura in luna iunie si la sfarsitul lui decembrie pierdusem deja 18 kg! Pana acum de la inceputul anului am mai dat jos 2 kg. Nu mai am nici un pic de celulita sunt super bine! doar ca .... atarna un pic pielea ca de ...la babe nu se poate altfel
Va tzuck dulce fetele, fug acasa ca am de treaba, Sambata sunt nasa botez o fetitza si am o groaza de facut.
Vale, sorinache, RalucaN,Liana, gogosar, aime si toate celelalteo imbratisare plina de dragoste!
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt