Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.6
Raspunsuri - Pagina 13
tumpi spune:
vin-o, vin-o, ce mai astepti?din lapovita a dat in ninsoare,dar inca nu e destul de frig sa se repuna.e inca o ninsoare ploioasa.
Facem schimb daca vrei, eu vin la bucale, tu la jermanica, ca eu am chef de plimbareala.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Relya spune:
Liana ce faci mamico ?
Aime, ce zice tanti bona ? Au trecut mofturelele ?
toate fetele fara deosebire
asi spune:
Dana sa fie intr-un ceas bun fiv-ul .Eu una abia astept sa te felicit!
Aime pupam copilul mofturos si mamica infrigurata.Fii linistita ca recupereaza ei acum nu mai e asa de grav daca mai fenteaza cate o masa.Desi noua asa ni se pare
Tumpi spor la numarat bani
Noi suntem virusati toti trei iar eu sunt dupa o noapte jumate alba ca l-am urmarit pe Razvan.Azi noapte s-a declansat viroza iar Razvan nu putea respira.Am tras o sperietura.....Acum ma duc sa dorm si eu putin ca sunt rupta.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
valentinag spune:
Moaama,ce placere,ce placere Mi!Numa lume buna domne!
Asi,sanatate multa!Tratati-va ca altfel e de rau!
Liana
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
tumpi spune:
MIrelus cercelus, aparusi?
Neata la toate fetele, ce faceti , iarasi ati disparut?pe pg 2 erati?nu e frumos.
Pup si va doresc o zi buna
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
aime spune:
Helau!
Hop si eu...da ce-i cu linistea asta? E cumva prevestitoare de vreo ....wow,ce bine ar fi
Asi stiu ca nu e mare nenorocire saritul unei mese, da bona noastra e mai prapastioasa si ....el face dimineata mofturele,dar in timpulzilei papa,chiar si seara papa f binesi ma gandesc ca dimineata laptelesi ceva acolo ii ajunge...acu ii mai fac si cura cu oua de prepelita (dimineata in lapte i le pun) si ele is destul de consistente...oricum ieri am avut o zi de kk,pana am ajunsacasa sa-l vad eu ce si cum...of,of,mai,mai
Felicitari ptr teren si viitoarea casuta si.... rabdare cu hartogaraia si birocratia,noi suntem in constructie si bagati in probleme acum si cate chestii neprevazute si negandite apar...da vor trece si cand ne vom muta ...
Relya iaca iti zisei si ce zice tanti bona ,of, da nu creste el mare
la toate fetiliiii
aime si Vladimir
Liana30 spune:
Relya sunt bine stau in pat..ca nu am voie decat in el
valeeeeeeti'am spus ca'mi esti draga????
Mirela oauu ce ma bucur sa te vaz,,de fapt io te mai urmaresc pi la alte usica imi esti draga..
tumpilicoooo mai ninge??
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
MirelaV spune:
ehh...aparui si io...vale..tumpi...ce sa fac..ma supun...
liana..si eu te mai urmaresc din cand in cand....recunosc dar n-am indraznit sa te felicit
ma cam retrag..k d'ehhh..ce sa va spun???
oricum..sunt prin zona mereu..
MirelaV
pupicei pe burticei
Liana30 spune:
de ce Mirela????ai uitat ca io te iubesc mult?????io una nu te'am uitat..am tot intrat pe la racusori tai sa te mai agat dar am vazut ca nu ma bagi in zeama si m'am retras
pup toate vechiturileeio adica babaciunea de Leana
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"