The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 6
Naty spune:
Neata!
Multumesc de aprecierile la adresa mandrei mele.
Am vazut si eu poze de vizigot tare haios.
Mihaela imi pare rau ca treceti prin asa o perioada cu Alexia. Sa speram ca e doar temporar, pana se acomodeaza cu bebe.
Ma si speri cand te aud, mie mi-e tare teama ca daca mai fac un bb asa se va purta si Ioana. Toata lumea imi spune ca nu e asa, ca toti fratii mai mari cand ii vad pe cei mici ii iubesc. Dar se vede treaba ca am avut dreptate si mai sunt si exceptii.
Multa liniste va doresc si sa gasiti o cale de a remedia situatia.
Sincer, cred ca ideea de a o da la gradi acum nu e foarte bune, cred ca se va simti si mai mult abandonata, ca tu ramai cu bb acasa si pe ea o duci acolo.
Dar probabil ca acum va ganditi si voi la toate solutiile.
Eu nu cred ca o dau pe Nanusha la gradi anul asta, o mai tin pana la 4 ani.
Desi exact vis-a-vis de biroul meu e o gradinita particulara, unde mi-ar surade s-o dau.
Mai vedem ... daca o fi sa vina si la noi bb2 anul viitor poate o dau pe ea din toamna la gradi.
Pupici la toate
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Am venit pentru 10 minute al birou intre intalniri si nu ma-m putut opri sa nu arunc un ochi pe DC. Dependenta, nu alta!
Vroiam sa va zic ca dimineata am masurat-o pe Ioana si are 97 cm. la 2 ani si 4 luni. A crescut cam 4-5 cm de la 2 ani.
Voi i-ati mai masurat?
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
nature spune:
Raluca, Ilinca are 89-90 de cm, cel putin asa a iesit la ultima masuratoare, la pediatrie, cand nu a prea stat cuminte la masuratoare....Si 12.5 kg.
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
mina spune:
Al meu are cam 1 m (ca imi ajunge mie la talie si eu am din sold in calcai 1 m) si ultima data cand am reusit sa-l cantaresc avea 12,6 kg. Probabil cu gripa asta a scazut pe la 12 dar sper sa revenim...sa nu iesim chiar asa din categorie.
Chiar, de dragu discutiei, cat ar tre sa aibe un cupil la doi ani jumate?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Mada spune:
Neata,
Ana, bine ca nu a fost mai rau, pupici curajosului de Stefanut.
Mina, sanatate multa vizigotului, acum ma apuc sa ma uit si eu la poze si ale Almei nazdravana.
Noi cam tusim dupa cum v-am zis, am fost joi la dr i-a dat Erdomed, l-am terminat si tot nu i-a trecut, de ieri ii dau Mucosolvan si un B complex si vit C. Duminica noaptea, fetelor am culcat-o la 8,30 ca nu dormise la pranz, de la 9 seara pana al 10,30, o ora jumate a tusit in continuu, cu pauze de maxim 30 se secunde, la un moment dat ii curgeau si balute din gurita, ce sa va zic ne-am speriat rau de tot, i-am dat niste Stodal s-a mai calmat.
Are vreo legatura faptul ca a alergat multe ore in parc, vreo 5, cu accesul ala de tuse???
Joi am cantrit-o si noi, avea 15 kg imbracata dara fara geaca, deci vreo 13,500 a zis dr si marea surpriza pt noi si tot neamul are 101 cm!
Si dr s-a mirat ce mult a crescut.
Mina stiu ca la 3 ani tre sa aiba 15 kg si 1 metru, media, la 2 ani jumate chiar nu stiu.
O inscriem si noi la gradi din toamna, la 4 ore am zis, sa nu doarma acolo.
Nature, eu zic tot asa ca nu sculatul e problema, a mea oricum se trezeste la 7 dimineata, cum ne dam noi jos din pat hop si ea, dar inca ne spune, mami nu pec!, tati nu pec(sa nu plecam noi), bino apoi(vino inapoi), poate pana in toamna se obisnuieste cu despartirea de noi.
De cristina luca mai stie cineva ceva, Lorena, tu stii? Ce face Marc?
Mihaela, off nasoala treaba, era bine daca aveai pe cineva, macar cateva ore pe zi sa te ajute cu copiii.
Sincera sa fiu tot din cauza asta nu m-am incumetat sa fac un fratior sau o surioara repede ca Ilinca nu e o fire prea calma si intelegatoare.
Chiar aveam niscai scenarii in cap cum o sa-i puna plapuma pe fata lui bebe mic si chestii din astea. Hai ca in loc sa-ti te incurajez... fac teori.
Fetele, va pup si mai scriu ca nu am apucat sa va spun la fiecare cate ceva.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Naty spune:
Neata!
Ioana mea iar a racit!
Asa m-am saturat de sezonul asta ... o saptamana-i sanatoasa, 2 bolnavioara.
Ana ce-i face manuta lui Stefan? Ce curajos a fost, sa nu planga! Ioana cand a facut radiografie a sculat tot spitalul cu racnetele.
Cu gradinita si eu am temerea lui Patrice cu sculatul. Ioana nu se scoala niciodata la 7, de regula se trezeste la 8-8,30, mai rar la 7,30.
In plus e fataita ca si mine, pana sa plecam de acasa ne ia o gramada de timp.
Asa ca ne-ar fi imposibil sa ajungem la 8 la gradi.
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
Naty spune:
Vai de mine ce uituca sunt ...
LA MULTI ANI, ANDREEA!
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de Gogosica mica, taticul ei si intreaga familie!
Poate ne mai dai si noua un semn din cand in cand!
LA MULTI ANI, MAMAELEI!
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
mina spune:
La multi ani, Andreea! La multi ani, Mamaelei!
Fetelor, cu sculatul pt gradi regula e ca nu exista nici o regula. Al meu inainte de gradi era desteptator, la 6 juma era in picioare de muream de somn. Cum l-am inscris la gradi (inca nu incepusem sa il duc) a inceput tero sa traga neste soamne pana la 9 dimi de muream de ciuda. Deci.........
Mada, Stodalu e foarte bun pt tuse, vorbeste cu medicul sa-ti recomande modul de administrare a granulelor de Stodal (nu sunt sigura ca-s bune la varsta asta, e de intrebat). Oricum, sunt super eficiente.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ana_a spune:
La multi ani Andreea si Mama Elei!!Si sa mai dati si voi cate un semn de viata!
Manuta lui Stefan e bine...a si uitat de ea, in schimb eu am ramas cu o frica sa nu mai patim asa ceva...cu alte cuvinte imi este frica sa-l mai tin de manute, si mi-am promis ca la plimbare fara carucior nu mai prinde el degraba.....
Acum mi sa pus si mie pata sa-l masor pe al meu...dar nu stiu zau cum sa-l conving sa stea nemiscat la masuratoare
Naty, sa va treaca repede raceala!E intradevar nasol anotimpul asta si dupa cum vad eu nu prea conteaza ca sunt sau nu copii dusi in colectivitate....daca e sa se raceasca o fac oricum
Mada, Stefan a avut asa doua nopti de tuse continuu de nu mai stiam ce sa-i fac...la noi a avut efect Humex si Salbutamol si dupa nici o saptamana tusea sa rarit si acum nu mai tuseste deloc.
Stefan este acum la mama, luna aceasta nu a fost deloc la cresa....din martie urmeaza marea schimbare...adica mutat la camin grupa mica...am emotii mari cu acomodarea, o data vine pauza asta in care si-a facut de cap cu verisorul Victor de i-au scos perii albi la mama, apoi schimbatul colegilor a educatoarelor...ufff si dupa mintea mea paranoica...si schimbatul microbilor...
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii