The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by nature
Voi mai stiti ceva de AISSA? Nu am mai auzit de mult nimic de la ea...

eu am vazut-o pe Ale la "parada brazilor de Craciun..."

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Sper ca toti bolnaviorii din ultimul timp si-au revenit. Mina, insanatosire grabnica!
Am vazut poze de vizigot smecher, de Nanusha cocheta si scumpa, de Stefanutz urias si poznas, de Didiutza eleganta si dragutza. Sa va traiasca comorile, mamici!
Cristia, felicitari pt a 2-a minune mica! Sa creasca mare Calin si sa va aduc numai bucurii!
Alma e inca nazdravana tare. Azi a urcat sus inaintea mea, cica sa o schimb ca facuse kk in pampers...eu in spatele ei pe scari.Ea s-a dus in camera ei si am zis sa astepte putin. Am zabovit pe la baie (urgentza mare pt vezica mea, plus o tura de haine de scos din masina de spalat si de incarcat alta tura). Cam 10 minute cred ca am lipsit, suficient insa ca d-ra sa se fi manjit cu crema ei de corp pe haine, pe maini si in par. Normal ca a aterizat in cada in minutul urmator, dar mie imi venea sa ma impusc pt ca tocmai atunci ne-au sosit niste musafiri si...gazda pauza, adica la spalat odorul.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Danyce strengarita printesa mi-am inchipuit-o pe Alma ca am si eu asemenea odrasla, nu pot lipsi un minut ca e jale.

Naty frumoase pozicile si domnisoara parca a mai crescut e o scumpa.

Mina te inteleg perfect sunt in aceeasi situatie ca tine, azi m-am simtit ceva mai bine pt ca de aseara fac aerosoli si s-a vazut.

La noi gata bagajul, maine dimineata plecam in Italia si parca asa cu inima stransa, Didi ne-a vazut facand bagajele si a zis ca vrea si ea, ca a fost cuminte, imi venea sa plang zau. Sper sa treaca cat mai repedem sa nu-i simt lipsa asa tare. Insa aveam nevoie si eu si Paul de putina vacanta ca ne termina ....toti de la angajati pana la aerul infernal de pe Mosilor de.. ca se lucreaza la strada .

Va pupicesc si peste o sapt sa va gasesc sanatoase si pe voi si pe puiuti.

Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

fetele!

In sfarsit prind si eu cateva minute libere pentru net....ca mai am inca la curatenie de facut....si piticii nu ma lasa....
Deci: e super la casa noastra(apart. de fapt dar asa-i zice Alesio), e curat, e frumos....e a noastra!
Sapt. asta ne mai aduce si mobila de domritor, si gata...deocamdata...cu aranjatul....Ce mai e de facut o sa facem pe parcurs.

Am vazut ca sunt si ceva bolnaviori in zona....asa ca multa sanatate!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Ioana, felicitari si bine ai revenit pe net!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ioana, am vazut pozele cu apartamentul!Felicitari pentru noua casa!Sa va fie bine acolo!!Arata foarte bine!

Fetelor...noi am avut un we groaznic...cu o spaima pe masura!Sambata dimineatza am iesit la plimbare, pana la un magazin sa fac niste cumparaturi, si pentru ca nu era departe si vreme frumoasa am iesit pe jos.Stefan la un moment dat nu mai avea rabdare sa mearga pe jos...mi se tot arunca in genunchi...ca el merge in genunchi...cu cat insistam eu sa mearga frumos cu atata se facea el mai capos...si mi se tot scurgea din mana, daca stiti la ce ma refer.El se juca cu mine, si se tot prostea...pana a reusit sa se arunce intr-o balta, eu am vrut sa-l feresc si l-am tras de mana, el sa tras din mana mea...si am reusit sa-i sclintesc manuta din cot .Eu am simtit ca sa tras prea tare din mana mea si l-am lasat sa cada...dar deja a fost prea tarziu.A inceput sa planga "au manuta mea" nu a mai vrut sa se miste de acolo...eu m-am speriat ingrozitor...L-am sunat pe Paul sa vina cu masina dupa noi...eram la 5 minute de casa...
La urgenta nu era nici un medic ortoped, era unul chirurg care dupa ce la consultat mi-a zis ca nu-i ceva grav, ca nu pare a fie vreo intorsa...ca sigur pana a doua zi o sa- treaca.El nu-si misca manuta, dar nici nu plangea daca incercam sa o miscam usor.
Duminica dimineatza am fost din nou la urgenta, eventual sa facem niste raze...era un medic ortoped care ia miscat cumva manuta si a puscat din cot fixandu-se la loc....De la spital am mers la un amic de-a lui Stefan, sa uite cumva de manuta...si pana am ajuns acolo deja uitase de ea....a inceput sa se joace cu amandoua...uffff nu va puteti imagina prin ce spaima am trecut...cum il vedeam asa cu manuta inerta pe langa corp, desi nu a plans aproape de loc, baiat curajos!Nici la medic cand ia fortat-o din cot doar a scransnit din dinti si sa uitat la mine ...doar curgandu-i lacrimile!Doctorul ne-a spus ca daca pana a doua zi nu o foloseste sa mergem neaparat sa-i puna atele...offf ce bine ca si-a revenit!!!
Dar acum eu am o frica teribila...sa nu mai patim asa ceva...imi este frica sa-l mai tin de mana cand se prosteste asa...cand mi se scurge din brate si se lasa in fata sau in spate...nu stiu daca stiti la ce ma refer...

Cam asta despre noi.
In rest suntem bine, nu mai tuseste, mai avem un tratament cu un atialergen dar e ok.

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata!

Ioana, felicitari pentru mutare. Vreau si eu poze cu apartamentul

Noi suntem mai bine, Vizigotul nu s-a mai plans de urechi. Doar mai tuseste un pic, dar destul de rar si se rupe tusea. Il mai tin acasa si saptamana asta si dupa aia gradi. Si mie mi s-a mai imblanzit tusea si nu am mai facut febra. (eu m-am tratat exclusiv homeopat si vindecarea a fost un pic mai dificila dar vad ca incet incet ma pun pe picioare). M-a ajutat f mult si faptul ca in we am dormit pe rupte.

Ana, pupam sa treaca repede manutza.

Va las ca am terminat cafeaua si s-a facut ora de stresat oamenii la telefon.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Naty, tare frumusica e Ioana.

Mina
, vizigotu e demential, cu faina din cap pana in picioare!

Ana
, of, prin ce spaime ai trecut cu manuta lui Stefan

Danyce
, o sa ai ce ii povesti Almei cand o sa fie mare, cate nazdravanii mai facea...

Pufy, vrem si noi poze cu apartamentul!

Eu incerc sa imi fac curaj sa o dau pe ILinca la gradi, am gasit unde, dar parca nu imi vine sa o scol dimineata la 7....Pe de alta parte simt ca are nevoie de comunitate, de copii, sa fie stimulata mai mult, sa invete....Nu sunt pregatita eu psihic sa fac pasul asta....Si ma tot cert cu tat'su, care insista sa o dam l;a gradi, doar 4 ore/ zi, ca stagneaza copilu'....

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by nature

Naty, tare frumusica e Ioana.

Mina
, vizigotu e demential, cu faina din cap pana in picioare!

Ana
, of, prin ce spaime ai trecut cu manuta lui Stefan

Danyce
, o sa ai ce ii povesti Almei cand o sa fie mare, cate nazdravanii mai facea...

Pufy, vrem si noi poze cu apartamentul!

Eu incerc sa imi fac curaj sa o dau pe ILinca la gradi, am gasit unde, dar parca nu imi vine sa o scol dimineata la 7....Pe de alta parte simt ca are nevoie de comunitate, de copii, sa fie stimulata mai mult, sa invete....Nu sunt pregatita eu psihic sa fac pasul asta....Si ma tot cert cu tat'su, care insista sa o dam l;a gradi, doar 4 ore/ zi, ca stagneaza copilu'....

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Patrice, nu sculatul la 7 va fi problema ... ci acomodarea (ta) cu miorlaiturile de dimineata. Oricum, recomand cu tarie si caldura gradinita. Face minuni.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

La noi tot ca la nebuni...il astept pe tata sa vina sa-mi puna o noua broasca la usa cu cheie pt ca altfel nu stiu ce sa mai fac. Alexia e in continuare fff rautaciaosa cu toata lumea, nu numai cu bb. Ieri a venit soacra-mea din parc plangand, rosie toata si transpirata de am zis ca cine stie ce s-a intamplat. Concluzia, o enervase atat de tare alexia ca biata femeie a zis ca in viata ei nu mai iese cu mandra afara. Va spun sincer (desi mi-e greu sa recunosc) ca parca nu mai e copilul meu, parca e altcineva...e f rea!
Imi storc si eu si tac-su creierii sa gasim o solutie, sa facem ceva pt ca nu se mai poate. Dar ce???
Cu cel mic e clar ca nu se intelege...o secunda dc o las nesupravegheata se duce la el si incearca sa-i faca ceva. Ba ii pune paturica pe fata, ba il sterge cu servetele umede pe ochisori, ba il trage de par, ba se urca peste el in patut si incearca sa-l ridice si bineinteles ca-l scapa si ala urla de nu se poate, ba incearca sa-i indese diverse in gura... Va spun ca nici la baie de multe ori nu reusesc sa ajung decat cand doarme sau cand o iau si pe ea cu mine.
Afara n-am iesit pana acum cu amandoi dar mi-e groaza de momentele alea.
Bona clar am renuntat sa mai caut pt ca e evident ca nu se vor intelege si nu are nici un rost. Deci raman singura pe baricade.
Si cand ma gandesc cat de mult parea atasata de burtica, de bb ce urma sa vina, de toti bebeii pe care ii vedea pe strada/la TV si acum... De cand a venit bb acasa si a vazut ca ii acord si altcuiva atentie a luat-o razna de tot.
Cu cheie la usa dormitorului sper sa mai scap de-o grija cat doarme cel mic si sa am timp pt Alexia sa o mai "educ" putin. Momentan sunt la faza cu pedeapsa in camera ei sa stea cateva minute singura. Cu bataia nu vreau pt ca desi nu a batut-o nimeni ea acum bate pe oricine prinde (bb, bona, bunica).
Ufff, poate dc era diferenta mai mica de varsta sau mult mai mare era mai bine. Oare?
Ma gandeam s-o duc la o gradi particulara dar oare mai am sanse sa gasesc liber acum?
Vineri tre sa-i fac vaccinul de 2 ani jumate si ma gandesc cu groaza la ce urlete voi asista pt ca ea urla numai cand vede usa cabinetului fara sa i se faca ceva.

Altfel am noroc cu bebe mic caci e atat de cumintel de nu-mi vine sa cred. Pana acum n-au aparut colicii asa ca nu avem nopti nedormite. Papa o data pe noapte si adoarme mancand. Dc era si el galagios cred ca plecam de acasa...hihihi

Va pup!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput