The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
nature spune:
Neata,
Mihaela, ma sperii cand povestesti de reactia Alexiei la BB.Sunt convinsa ca tu esti atenta sa nu se simta ea defavorizata, acum ca a venit BB2, si totusi reactioneaza asa...Sper sa fie OK Ilinca in mom in care vom veni si noi acasa cu BB 2....Tie iti doresc multa putere si rabdare.
Cristia, felicitari!
Voi mai stiti ceva de AISSA? Nu am mai auzit de mult nimic de la ea...
Naty, tu pe unde umbli? Nu ai inca net la birou? Sper ca si voi sunteti bine.
Ilinca mea a inceput sa parasca, ieri mi-a zis ca bona se poarta urat cu ea.Am luat-o la intrebari si mi-a zis ca vorbeste f urat cu ea, adica i-a zis sa numai cante capra cu trei iezi, dar ca ea ( Ilinca) nu e suparata pe bona.
Noroc ca eu am incredere in bona si nu m-am panicat, azi dimi i-am zis bonei: " Vezi ca ILinca te-a parat ca vb urat, etc". Am dezlegat misterul, bona ii spusese sa nu mai cante gresit " Capra cu 3 iezi", si a corectat-o pe ILinca. Intr-adevar, si eu stiu ca Ilinca mai sare cate un vers ici si colo....Ca sa vedeti si voi unde dai si unde crapa.Si daca nu era cazul sa am incredere in bona, va dati seama la ce ganduri intram...Eu insa ma bucur ca a incept sa-mi spuna ce simte, ce o doare, ca vorbeste asa de bine si ca acum putem purta o conversatie .Am fata mare!
Va pup.
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
Naty spune:
Neata!
Aici sunt Patrice, in sfarsit cu net dupa mai bine de o saptamana de pauza! Mi-a fost dor de voi, primul lucru cand am aflat ca avem net a fost sa deschid DC.
Am citit pe sarite ce ati scris ...
Vroiam sa va spun ca a nascut Cristiana dar vad ca mi-a luat-o inainte Mihaela. Adaug ca pe baietel il cheama Calin Ioan si nu seamana de loc cu Andrei.
Vad ca sunt multi copii bolnaviori - sanatate la toti!
Si Ioana a fost un pic bolnava we trecut, de data asta cu burtica, dar, din fericire i-a trecut repede. Numai ca a slabit si mai mult ca am tinut-o la regim 4 zile.
Lilia ma bucur mult pentru Amelia cea umblatoare!
Mihaela sper sa-i treaca repede Alexiei faza asta!
Altfel, noi suntem bine, dar la fel de urlatori.
Eu sunt fericita ca saptamana trecuta mi-am luat in sfarsit masina care trebuia sa ajunga de o luna! Asa ca am acum masinuta proprie si personala!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Danina am vazut poze cu Didiuta cea scumpa la Moeciu.
Asa un dor de munte mi s-a facut!
Am vazut si pozele Mihaelei . E tare dragut bb Andrei, iar tu pari o mamica super fericita!
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danina spune:
Mihaela a pai mi-o inchipui pe Alexuta, dar asa sunt toti bb un pic mai gelosi dar s-ar putea sa faca asta din dragoste pt bebe.
Naty bine ca a trecut cu kg se recupereaza .
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA
herra spune:
sanatate bolnaviorilor si felicitari noilor mamici!
ieri Vlad si-a dat cu parfum in ochi!
mi-e frica sa merg cu el la control, sa nu colectionam si vreo viroza...
ochii au fost rosii, dar dupa vreo ora nu mai avea nimic.
ce ma sfatuiti?
Naty spune:
Herra daca i-a trecut nu cred ca mai e cazul sa-l duci la dr.
Vorba ta, mai ia ceva de pa acolo.
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
mina spune:
Salut
Felicitari Cristianei si Bun Venit micutului Calin Ioan.
Eu is varza de oboseala caci luni spre marti Matei s-a plans de ureche. Am fost cu el la orl marti: otita. Nu foarte grava, doar o propagare a inflamatiei din sinusuri. Deci complicatie de raceala. Din fericire a scapat repede de dureri si ieri cand am fost la control a zis dr ca se reface. Eu in schimb sunt varza de oboseala, am racit rau de tot, noaptea nu dorm ca sunt ocupata sa tusesc...of of. Bine ca e vizigotu bine. Saptamana asta a stat cu soacra-mea iar de maine vine mama (ca nu-l duc la gradi nici saptamana viitoare).
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
lorena_andreianu spune:
Va pupam si noi.
Sanatate multa bolnaviorilor mici si mari si mult succes proaspetelor mamici.
Ne "laudam" si noi cu rosu in gat. L-am dus de dimineata bine merci la gradi si dupa o ora m-au sunat cucoanele ca sa ma duc sa-l iau ca a vomitat de 2 ori si ca sa nu fie o gastroenterita, ca circula un virus momentan. "Noroc" ca nu e decat asta.
In rest toate la fel. Vorbeste de ne seaca. A inceput si la gradi sa vorbeasca spre bucuria educatoarelor. Acasa ne traduce cum spune el la "popii" la diverse lucruri. Intr-o zi ne uitam intr-o carte si nu stiam cum sa-i zic la o trompeta mai mare si incarligata si el repede "trombon"...
Ne povesteste tot ce face la gradi si la fel ca Ilinca a lui Nature, le spune pe cucoane cand ii cearta sau ridica vocea la ei.
Va pupacim si mai scriem cu vesti.
Numai bine la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Naty spune:
Daca vreti sa vedeti cum ne distram noi...
de aici, aici si
aici
Weekend placut tuturor!
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
mina spune:
saluti
daca tot nu am chef de munca (am ochii cat cepele si abia vad, cre ca de la raceala) am urcat niste poze noi cu noi. Sunt in a doua adrese, cele mai noi doo albume: nov-dec 2006 si ianuarie 2007.
Ma duc acasa ca vad ca fac purici de pomana la birou
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului