The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ma rog sa fie totul bine pana la urma si sa se dovedeasca a fi fost totul un urat cosmar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Vreti sa ne mai vedeti si pe noi?
Am cateva poze recente

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca v-am admirat pe voi in pozele cele noi!Tare frumoasa tiza mea!Domnisorica deja!

Avbem si noi poze proaspete www.pufymic.info/thumbnails.php?album=34" target="_blank">AICI....pentru cine are timp si chef de vizionat!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele,

am intrat sa-ti spun Patrice ca ma tot gandesla tine, la voi si micutul Matei, ca va tin pumnii si orice decizie ati la lua nu o sa va fie usor!. Domnul Isus o sa va ajute sa va ganditi bine bine!
Am vazut pozele cu Ioana, dulcica de ea si eleganta. Fustita grena ii sta ff frumos! E scumpa foc!
SI Ioana ti-am vazut baietii, cred ca ti-am mai spus, darchit ca ma repet, sunteti o familie fff reusita si fericita, tu radiezi intre cei 3 baietii ai tai! Ce bine seamana cu taticul lor! Sunt frumosi si dragalasi, amandoi.

Ilinca mea e bine, putin mucioasa, dar nu e nimic nou si mai important nimic grav, ii dau fluimucil si atat. maine am sa pun niste poze sa vedeti cat a cresct
va pup, nopate buna va urez

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Ioana si Mada, multumesc de complimente!

Ioana am vazut si eu pozele voastre, v-am admirat inca o data - sunteti o familie superba! Mi-a placut mult de Alesio cu ochelari de soare, poza cu Nicolas in copac in scoica lui si cele in care se joaca ei doi. Mi se pare ca Alesio si-a schimbat un pic mutrita, nu? E flacau in toata regula, nu mai are nimic de bebelus.

Ce-o face Patrice? Cred ca s-a intors deja de la Viena ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna,
Naty am recitit mesajul ei , marti au venit acasa si joi vor afla rezultatul final.
Va tin pumnii! Patrice!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Patrice nu am cuvinte... ma doare si pe mine sufletul cand ma gandesc la voi...Poate totusi rezultatul final va fi unul bun...
Doamne-Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Continuarea...

Mergi la inceput