The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 24
anielas spune:
Sanatate multa puiutzilor bolnaviori
.
Lilia-v-am citit si eu povestea....minunata

Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

herra spune:
am citit si eu povestea Ameliei; mi-au dat lacrimile...
Lilia, multumesc de intrebare; incerc sa ma obisnuiesc cu boala lui Vlad, sa stabilesc un regim alimentar cat mai bun pentru el...
imediat dupa Paste vreau sa merg si la un homeopat.
(la Constanta, unde speram sa ajungem de Sarbatori).
sanatate multa tuturor, si spor la treaba!
(la mine acasa praful e numai bun pentru gazon, iar eu imi petrec we la servici...
)
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
elyanne spune:

Herra sanatate multa si poate o sa fie mult mai bine cu tratament homeopat.
Naty multa sanatate si a bucur ca nu e nimic grav! (m-am vazut cu Alina... f.f. draguta... Multumesc mult de tot! Iti scriu aici, ca de cand ma chinui sa-ti trimit un email... nu mai am timp de nimic.)
Nature sarcina usoara in continuare!
Despre noi... sunt multe de zis... dar pe scurt...
- mandra ii iubeste in felul ei... uneori cu forta... ii mai musca sau ii ciupeste, dar nu pt. ca ar fi geloasa... pur si simplu asa ii iubeste
- e foarte incantata de bb-ii ei si daca vine cineva pe la noi are grija sa il conduca la bb-ei, sa faca prezentarile ![]()
- azi am iesit prima data afara cu baietii... in formatie competa... iar mandra a vrut si ea in carut... noroc ca am primit instructiunile de folosire de la mamica de la care avem carutul (care si ea are un copil mai mare decat gemenii). Asa ca am plimbat 3 copii intr-un carut. Greu de explicat, promit ca pun poze (cand fac).
- bb-ii papa lapte de la mine, dar din biberon
- sunt cuminti... ne lasa sa dormim, cu pauzele de rigoare, pt. papa
- nu mi se pare mai greu cu doi decata cu unul (comparand cum a fost cu mandra). dar e greu cu Meme si bb-ii, pt. ca trebuie sa fiu mereu cu ochii pe ea sa nu ii vina vreo idee cand nu sunt in zona. Daca raman singura cu gemenii ne descurcam f. bine. Dar singura, cu toti trei... f. greu.
Cam atat... si asa m-am intins prea mult. Trebuie sa ne pregatim de baitia.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
nature spune:
Neata si de la mine!
Intru doar sa va spun pe scurt ca eu nu sunt tocmai bine, vineri mi-a venit rezultatul de la TRiplu Test, cu un risc enorm de sarcina cu sindrom Down.Riscul e absolut ENORM, 1:50.....
Am fost ieri la Badiu si m-a trimis la amniocenteza, ma duc maine la spitalul Titan, la dr. predoi, sper sa mi-o faca chiar maine, ca nu mai pot.Plang de vineri si ma consum, am crize de isterie, parca nu mai sunt eu, Mi-e frica de interventia in sine, de riscul de avort care vine o data cu amnio, de rezultat. Sunt innebunita.Si culmea e ca la Ilinca am fost stresata, sa nu care cumva sa iasa ceva prost, si trotul a fost OK.Acum, la mAtei, am un feeling asa de bun, ca totul; o sa fie bine, ca nu are cum sa fie bolnavior, si uite ca totusi TT a iesit cum a iesit.Cred ca nu mai pot decat sa ma rog.
Va pup si sa imi tineti pumnii.
LiliaToma spune:
Patricia, te rog nu te consuma ca ii faci rau lui bebe.
Eu am trecut exact prin situatia ta. Stiu ca la inceput am fost disperata.( vezi ca exact despre asta e povestea nasterii Ameliei). Dar am renuntat la amniocenteza ptr ca am decis ca nu are rost sa risc, oricum nu renuntam la bebe. Asa ca am mers inainte cu credinta in Dumnezeu si totul a fost bine. Am auzit de foaaaaarte multe cazuri similare si eu cred cu convingere ca si la tine totul va fi bine.
Pupici si multa sanatate.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
Tot, pentru tine, Patricia, citeste aici e un subiect despre: Triplu Test.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
pufymic spune:
Patricia ma rog si eu pentru tine si pentru Matei sa fie sanatos!
.Trebuie sa fie bine!
Lilia superba povestea voastra!
Eliana esti de admirat!Ma bucur ca-i plac gemenii lui Meme![]()
Mihaela voi cum mai sunteti?Cum va descurcati?
tuturor celor cu nume de floare

Eu
Mada spune:
neata, Patrice, off imi pare rau, dar poate ca la amnnio va fi totul ok! va tin pumnii!
Eliana super ca va descurcati!Sa mai pui poze!
Lilia am citit si eu povestea voastra! Super! Emotionanta si cu un final super fericit!
noi binisor am stat mult pe afara in we asta, Ilinca a fost iart in greva saptamana trecuta cu masa, am impresia ca face voit cu noi seara acasa mananca binisor cu soacra nu prea, a avu zile cand nu a mancat aproape nimic pana nu am ajuns noi acasa.
Ma supara rau faza asta, sta toata ziua cu un biberon de lapte si nimic altceva.
Oi vedea cum o scot la capat.
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
elyanne spune:
Am pus cateva poze noi cu baietii si mandra.
Nature sigur e doar o eroare la TT ... am citit ca da foarte multe erori. Mai sigur ar fi bitestul (care se face pe la 12 sapt.)
si sa ne spui ce ai mai facut. Suntem alaturi de tine.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
andora spune:
Bau! Am aparut si eu din an exact aproape in Paste dar mai bine mai tarziu.........
In primul rand Patricia nu-ti mai fa ganduri negre, uite fix astazi am mai auzit de 3 burtici cu rezultat 1:50 la TT, refuz sa cred ca poate fi adevarat in atatea cazuri, am citit si blogul superb al Liliei
si apoi mi-am amintit ca exact de asta nu am vrut sa fac eu TT cand eram insarcinata cu Uca... las vorbaria dar iti tin pumnii sa te linistesti si sa ne spui cum a fost 
Va multumesc tuturor pentru primire, ce sa zic oscilez de bezmetica intre poze, nu-mi vin in minte decat Nanusha cu bebeii ei, gemenii fratiorii Elenei cu genialul stil de plimbare in carucior hihi.... sau pe Alesio cu Nicolas leiti.... stiu ca omit multa lume dar imi cer scuze, abia am intrat si am dat navala peste voi.... Naty ma bucur ca nu este asa grav cum credeai dar iti tin pumnii sa se manifeste cat mai slabut si sa se poata trata cat mai eficient....
Herra va pup din suflet, putere multa si asteptam vesti bune!!!! 
Danyce.... Crismir, Ana, Aniela si TOATE MAMICILE VA PUP DULCE DE TOT SI MI-E DOR DE VOI... chiar daca par numai vorbe dar faceti parte di primele luni ale gagalicei mele deci si din viata mea.... si chiar de mai rarut, tot voi intra macar din cand in cand.... sa iau pulsul bebicilor noi si vechi 
Cat despre noi... rezumatul rezumatului. La cresa e ok doar ca suntem mucoase mai mereu (si acum m-=a luat pe mine oi raceala frumoasade bine ce-i trecuse ei), nu vrem sa facem treaba mare la wc doar pisu, si aici cred ca suntem codase, in rest palavragim toata ziua, repeta f multe chestii de la televizor am vazut si deseori ne uimeste.... poceste unele cuvinte, inverseaza unele consoane (si noi suntem cu "pacu'" in loc de capu')
Am facut o pauza imensa ca am plecat din birou, rusinica, hai ca trimit mesajul cu scuzele t intreruperea abrupta va puuuuuuup 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan