The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 23
Naty spune:
Neata!
Danina foarte frumoase pozele! Chiar stie sa pozeze Dienuta, fotomodel o faci ... Pe Ioana de abia reusesc sa o prind in cate o poza si atunci se stramba toata.
Am vazut si pozele Ioanei, ce mare s-a facut Nicolas!
Noi nu am fost la Baby Expo, am avut la un moment dat ideea dar ne-am rasgandit fiindca anii trecuti n-am gasit mare lucru.
Se pare ca n-am facut bine fiindca inteleg de la Danina ca acum a fost mai bine.
Sa va povestesc ce m-a impresionat Nanusha duminica seara. Gatea la bucatoarioara ei si la un moment dat vine la mine cu o cescuta si o lingurita si-mi zice "mami, uite Nani a facut ceai a mami sa nu mai doara bu`tica. Spui cand te`mini daca mai v`ei, mai fac. Acuma duc sa fac lu tati ceai sa nu mai doa`a pacul" (pacul fiind capul
). Noi nu ne plansesem atunci ca ne-ar durea ceva, dar mititica a inregistrat ca pe mami o doare des burta si pe tati capul ...
In alta ordine de idei ma uimeste cat de mult vorbeste, face fraze luungi, parca nici nu mai poceste asa tare cuvintele. Si foloseste cateodata niste cuvinte si expresii de-ti sta mintea-n loc (ex. "bebe asta ma incomodeaza", "probabil o fi boian" (boian = bolnav)
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Mada spune:
salut gagici,
ma speriati cu gradi, ce spuneti voi. Lorena,Ana multa sanatate micutilor.
In dimineata asta am fost la o gradinita langa noi sa vorbesc pentru inscriere si m-au chemat pe 1 iunie, atunci incep oficial inscrierile.
Eu sunt ff optimista, incantata, sper sa ii mearga bine. Daca se va imblonavi des , nu o mai trimit si asa Dani si soacra mea nu sunt ff convinsi, spun ca e prea mica.
Am vazut poze cu voinicii, dar ce voinicii ai Ioanei, alt voinic Stefan si mica fotomodel Diana.
Va pup intru mai tarziu
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
lorena_andreianu spune:
Ana, exact asa era si la noi... dupa toate otitele pe care le-a avut, statea acasa o sapt, dupa 3 zile de gradi iar o lua cu muci, tuse... deci chiar nu se mai putea!
Mada, eu zic sa nu-ti faci griji, ca oricum va incepe din toamna, sunt deja marisori. Si fiu-meu va merge la timp complet din toamna, la grupa mica, asa ca tot acolo ajungem...
Intr-adevar, sunt prea micuti la 2 ani si oricum, pe mine m-a demoralizat de tot cate boli a avut din septembrie incoace...
si sper sa nu mai fie asa nasol si de data asta...
Raluca, ca tot ai spus tu de cuvinte deosebite... fiu-meu aseara. Mutam o masuta si stiam ca el e "in fundul meu" si m-am intors brusc, la care el: "attention au petit, maman!"
Ma amuza ca ii vine mai repede in franceza decat in romana...
Va pup, o zi buna la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
danina spune:
Multumim de aprecieri.
Naty oricum se stramba si ea, dar eu ii zic ca nu-i mai fac si sa o vezi ce frumos sta. Ieri matusa mea care e la noi acum, schimba canalele la tv trecand de Cartoon Network iar Didi tipa la ea : "tusa lasa aici desenele asta e preferatul meu" era Scoby Doo. La mancare face la fel mmmm mami asta e buna si multe faze care nu imi vin acum in munte.
Lorena da eu o sustin cu decapotabila
,am o skoda octavia si m-am cam plictisit....la a lui tati nu ne bagam ca e mare.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
nature spune:
Neata si de la noi,
Nu prea avem noutati, BB Matei creste OK ( are 16 saptamani), Ilinca e in faza de acomodare la gradi, plange imediat cand plecam si apoi se linisteste...si e ok cu copii de acolo.Are si un iubit, il cheama Mark si se tin de manuta, el vine dupa ea peste tot si vrea sa o pupe 

.E cam stresant cu adaptarea la gradi, dar asta e.O mai duc o luna si apoi o sa plece o luna la mare, cu bunica-sa....sa isi revina
Va pup
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
CRISMIR spune:
Am vazut si eu poze de copii frumosi:Stefan,Diana si Alesio cu fratiorul
..frumoase toate
LORENA
puiul mic si drag,ufffffff...greu tare cu bolile astea.
Am intrat si eu sa ma plang,printre altele...si noi am facut prima infectie la urechi
...dupa 3 saptamani cu muci,am ajuns unde ma asteptam,mama masii de treaba...asta e gradinita...acum ii dau antibiotic 10 zile, a inceput sa-i curga nasul asa de tare ca are deja rana
...evident ca si tuteste,toti copilasii de la gradinita sunt la fel...offffffff...maine si poimaine nici nu-l mai duc,apoi suntem in vacanta de Pasti o saptamana..sper sa-si revina ca apoi iar s-o luam de la capat
Si eu is incantata de gradinita,a invatat deja engleza tot mai mult...si face diverse chestii care eu nu le faceam cu el...foarte bine s-a acomodat....dar partea cu bolile ma ingrozeste si pe mine
la toti piticii si mamicile lor si sanatate multa!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ana_a spune:
Salutare!
Mirela, sanatate multa la pui!!!Asa este...la gradi majoritatea copilasilor tusesc si eu muci...eu nu stiu cum se face treaba asta...cat a stat acasa nu a avut nimic si cum am inceput caminul au inceput si mucii sa curga...
Noi stam bine multumesc lui Dumnezeu...a tusit la 3 zile dupa ce am inceput caminul dar am inceput sa-i dau siropel de tuse Plantusin din cel natural cate 2 lingurite dimineatza si seara, si vad ca tusea nu a mai evoluat, mucii nu sunt foarte multi...sper sa continuam la fel si sa nu se agraveze...Inca nu l-am dus la medic pentru ca nu era cazul, sper sa reusesc sa-l tratez doar cu siropelul asta pentru ca nu tuseste foarte mult.Daca in primele zile a tusit toata noaptea acum nu mai tuseste aproape de loc.
La camin a mai invatat si el cate ceva nou, ieri a cerut carticica sa coloreze si am ramas surprinsa cum se chinuia sa respecte imaginile sa nu treaca cu culoarea peste dunga neagra
, asta sigur la camin a invatat pentru ca noi acasa foarte rar cand coloram.
O zi buna tuturor!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
Naty spune:
Buna!
Sanatate multa la piticii si mamicile bolnave!
Eu am terminat in sfarsit cu analizele si sunt fericita, am o boala de stomac care nu e grava, dar e cronica (alta decat cea banuita initial). Trebuie sa fac un tratament.
Avem si noi niste poze aici
si
aici
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
LiliaToma spune:
Salutare
Imi pare tare rau sa aud de copii bolnaviori. Va urez la toata lumea multa sanatate. La fel si mamicilor.
Raluca, ma bucur ca nu e nimic grav.
Herra, voi cum va mai descurcati? Imi pare tare rau de Vladut, ma gandesc des la el, ca probabil nu va e usor. Ma rog sa fie o etapa care sa treaca cat mai repede( din ce ai scris tu, am inteles ca trece)
Noi probabil, in curand o sa incepem cresa. Vreau ca pana in toamna, sao ducem cate putin, sa se obisnuiasca. Iar la toamna, la gradi cu program complet. Iar mami la serviciu, ca mi s-a acrit de stat acasa.
Ni-au dat de la cresa un set de analize pe care sa le facem, asa ca acuma avem treaba. Cea mai ciudata chestie, mi s-a parut faptul ca mi s-a cerut mie: secretie vaginala!!!( cica asta ptr ca copilul este fetita). Nu am mai auzit asa ceva, dar ma rog. Macar e un motiv bun sa mai ajung pe la doctor, ca spre rusinea mea, am cam ignorat.
Eu i-am tot dat Ameliei tot felul de siropuri de imunitate si ma rog sa aiba vre-un efect cat de mic la intrarea in colectivitate.
Amelia vorbeste mult si mereu ne da pe spate cu cate o expresie sau ca te o fraza. Dar cred ca asta e varsta, cand scot tot mai multe perle.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Naty spune:
Lilia v-am citit povestea si aproape am plans in fata calculatorului. Ai scris tare frumos.
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere