The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 22
pufymic spune:
Of Cristina ce rau imi pare de Vlad
. Sper din suflet sa ii treaca in timp....
.....sanatate multa lui si multa putere voua!
Lorena multa sanatate si lui Miron si sa scapati odata de toate necazurile ca si voi tot probleme ati avut in ultimul timp
!
Mirela ce fain sare Robert!
Cangurutzul de el!![]()

Raluca ma bucur ca au iesit bine analizele....
pe toate!
Eu
Naty spune:
Neata!
Andreea da, Ioana a avut la 2 ani 90 sau 91 cm (nu-mi mai aduc aminte exact, parca totusi 91). Am si dovada, pe usa!
(o masuram la usa, astfel ca tocul acesteia e mazgalit de mama focului).
Mie mi se pare o inaltime normala. Am vazut ca pe hainutele de 2 ani scrie 92 cm deci banuiesc ca asta e media de inaltime.
Apropos, voi ce masura de hainute le luati? Noi luam pentru 3 ani inca de cand a implinit 2. Mi se pare ca toate hainutele de copii sunt mai mici decat ar trebui sa fie pentru varsta respectiva, Ioanei niciodata nu i s-au potrivit hainele pentru varsta respectiva ci o masura mai mari.
Ba acum 2 sapt. i-am luat de la Zara o hainuta de blugi de 3-4 ani care i se potriveste la fix.
Herra imi pare tare rau pentru voi. Sa va dea Domnul putere sa treceti peste asta. Si lui Vladut multa sanatate!
Dar bona asta si-a gasit momentul sa plece ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Mada spune:
buna fetele,
Eliana, sa-ti traisca baietii dragalasi si scumpici, sa cresca mari repede si sa fie mancaciosi!
Patrice, felicitari pentru putulica Mateias!
Eu sunt in urma rau cu urarile si postarile, asa ca nu radeti de mine.
WOW Mirela, Robert de pe masa sarea in poza aia????
Andora, bine ai revenit.
Noi suntem bine, Ilinca in sfarsit a inceput sa mai vorbeasca, macar repeta cuvintele, nu toate dar oricum, ma innbuneste sa mergem la teatru, am fost deja de 3 ori, vreau sa o duc si la circ.
Caut gradinite, azi mergem la vaccinul de 2 ani jumate, dimineata i-am cantat la multi ani, se inrosire toata de mandra ce era.
Face scandal dimineata cand sa plecam mi se rupe sufletul, dar n-avem incotro.
LA baby expo, eu as merge, Patrice cand ai spus ca ajungi?
Herra, off imi pare rau ca aveti asa o perioada cu multe neplaceri, multa sanatate va urez. Acum cu cine sta Vladut?
va pup si mai intru
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ana_a spune:
Salut si de la noi!
Bun venit din nou fetele care nu ati mai trecut de muuult pe aici
Andreiutele!
Noi suntem bine...dupa o pauza de 2 luni fara cresa, am revenit in campul muncii...de data asta la camin, grupa mica, Stefan este foarte incantat, tind sa cred ca ii place mai mult ca la cresa, se descurca foarte bine, eu am avut mai mult emotii cu pipi, dar deocamdata nu a avut nici un accident de acest fel![]()
In schimb...merge de 4 zile si aseara a inceput sa tuseasca
sper sa nu fie mai mult de atat...era de asteptat...cat timp a fost acasa nu am avut probleme de sanatate....
Andreea...pai cum sa nu ne spui ce face printesa la calculator? Hai ca m-ai facut curioasa!Al meu nu prea e curios...vrea doar sa-i pun desene fara sa butoneze el prea mult.
Stefan este in continuare pasionat de construit cu caramizi de puzzle
face niste constructii foarte interesante, tot mai bine conturate, inclusiv elicoptere cu elice si avioane cu geamuri ![]()
Ma bucur foarte mult ca sa acomodat la camin, la ajutat si faptul ca vorbeste foarte bine, singura problema este ca inca nu-si cunoaste colegii...in fiecare dimineatza pana il dezbrac ma pune sa-i intreb pe copii cum ii cheama
. El este o fire foarte sociabila, vrea mereu in centrul atentiei...din prima zi de camin o tine intruna cu "pe mine ma cheama Stefan!" sa stie toti copii...mai ales cei care ii spun "bebe" sau "baietel" pentru ca el nu este nici copil, nici baietel...nici bebe ca el este Stefan ![]()
Mai revin cu niste poze noi.
Apropo de inaltime, Stefan a avut la 2 ani 92 de cm acum cred ca a mai crescut un piculet, nu foarte mult.Are in jur de 14 kg.
O zi buna tuturor!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
ana_a spune:
Am revenit cu pozele aici
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
danina spune:
Buna fetelor!
Eu de 3 zile am o gripa cum nu am mai avut de vreo 7 ani cu febra mare si toate cele,insa cel mai rau e ca a luat si sotul care are ani buni in care nu a racit deloc, asa de urata e. Am si amigdalita pultaceee si nu va zic cat imi e de rau abia azi m-am ridicat cat de cat din pat. Suntem in carantina inchisi intr-o camera sa nu-i dam si piticei. Am zis ca asa de mult inpreuna in pat nu am mai fost din luna de miere
.
Sper ca Didi sa nu ia si ea, la cat suferim noi pe ea o nenoroceste.
Am vazut poze si cu Stefan frumos foc.
Dia are si ea 14 kg acum si a inceput sa vb ff bine zic eu, adica am remarcat ca deja purtam conversatii in toata regula.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
danina spune:
Moarta coapta tot am ajuns spre final la baby expo si i-am luat cate ceva Diutei si daca aveam timp luam mai multe. Mi-a placut au fost parca mai multe firme si am gasit lucrusoare ff frumoase.
Acum sunt mai zdravana, a venit mama soacra si ne-a scos la un brench la Marriott si ne-a trecut
, dar tot departe de Dia, am chemat-o si pe matusa mea sa stea cu ea ca sa nu stea pe langa noi.
Liniste totala pe aici ne-au trecut pe a treia pagina mai cred din cauza ca nu e trafic???
.
Voua cum vi s-a parut targul din primavara asta?
A, am si cateva pozici de ieri cu Dienuza care ii place ff tare sa pozeze proband rochitelele, ne-am mirat ce piruiete face si cum se stramba. POZE DIANA
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
pufymic spune:
Am vazut poze cu doi copilasi scumpici: Diana si Stefan!Ce mari s-au facut deja!
Avem si noi ceva www.pufymic.info/thumbnails.php?album=33" target="_blank">POZE NOI.....enjoy!
Eu
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor.
Va anunt oficial ca de azi fiu-meu nu mai merge la timp complet la gradi. Il duc doar 2 zile dimineata, sa nu uite franceza. Stiti foarte bine ca a fost atata timp bolnav ca mi s-a luat...
Frumoase poze am vazut, Ana, Dana si Ioana.
Mari si frumosi toti 3. Dienuta in fotomodel m-a dat gata! Si bluza cu decapotabila e
.
Va pup, o saptamana buna va doresc!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
ana_a spune:
Salut cu buna ziua de la Bistrita!
Lorena, ma bucur pentru tine ca poti sa-l duci doar atat...mie imi este groaza ca abia au trecut 4 zile de camin dupa o pauza de 2 luni si deja tuseste si are mucisori![]()
Azi dimineatza era Stefan destul de obosit dupa o noapte in care a tusit foarte mult...abia pe la 3 dimineatza sa linistit cu ceai de tei caldutz indulcit cu miere...si dimineatza imi tot spunea ca "nu ma duc la camin ca o sa mi se faca rau"
habar nu am de unde a gasit expresia asta cum ca i se va face rau....oricum, abia astept sa merg dupa el sa vad cum se simte, febra nu a facut in schimb era cam rosu la fata de dimineatza....
Ioana, danina am vazut pozele voastre, ce repede trece timpul...fratiorul lui Alesio este deja flacau mare...iar printesa daninei este o scumpa!!!Tare mi-au placut pozele, cum poza ea asa frumos!!
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii