The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

O scufita rosioara
Daca port adeseori
Si un cos la subtioara
Cu merinde si cu flori
Este limpede socot
Ca nu-s Barba Cot

Scufitza Rosie eu sunt
Pe glume pusa si pe cant
Strabat de veacuri drumul lung
La bunicuta sa ajung

Daca mama rabdatoare
Imi repeta iar si iar
Sa nu ies de pe carare
Si prin iarba sa nu sar
Asta-nseamna ca de mult
Nu o prea ascult

Scufitza Rosie eu sunt
Pe glume pusa si pe cant
La bunicuta sa ajung

Daca eu incalc povatza
Stand cu fluturii la sfat
Si se trece dimineata
Si ajung pe inserat
Este limpede oricui
Ca nu-i bine... Nu-i !

Scufitza Rosie eu sunt
Pe glume pusa si pe cant
La bunďcuta sa ajung

Cantecelul lupului incepe asa:

Multi glumeti povestitori
M-au cantat de-atatea ori
Dar nici unul, despre mine,
Nu a scris un rand de bine

Of of of of of

Amarata soarta mea

Of of of of of

Nu-ntelege nimenea!

Un stramos de-al meu flamand
A mancat doi iezi la rand
Si de-un veac mai bine, poate
Eu ii duc pacatu-n spate...

of of of of of

... si de-aici nu mai am... stie cineva continuarea? sau are cineva sa-mi dea toata povestea? please...

si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANIA

IOANA,bine ai revenit!

ANDREEA,bine ca ai mai scris cate ceva de voi...poze nu mai aveti?...da mai,uite asa sare Robert al meu...si sti ce bine aplaneaza sariturile,wauuuuu....toata lumea se mira cand il vede si aude ce varsta are...ma tot bat toti la cap sa-l dau la gimnastica,dar deh,tac'su nu vrea...asa ca mai asteptam sa creasca putin sa-l dam la baschet sau atletism...din toamna il duc la innot....faza e ca da foarte bine si in minge o si prinde cu manutele si o arunca cu o viteza de ramai mut...da,are abilitati sportive super...sper sa le aiba si-n viitor ca il face mama sportiv de performanta,hahahaha...

RALUCA si sanatate multa,sper sa nu fie chiar foarte grav si sa te vindeci repede!

ANDREEA(ANDORA),ce dor mi-a fost de voi...hai mai baga poze sa vedem puiuta scumpa si pe mami ei dulce

fetelor si puiutilor,sanatate multa la bolnaviori si numai bine va dorim!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Azi sunt un pic mai optimista, mi-am luat rezultatele la o parte din analize si sunt OK.

Andreea ma bucur ca mai auzim de voi!
Eu sper sa nu fie adevarata faza cu inaltimea, ar insemna ca Ioana sa aiba 1,82 m ca adult si nu prea as vrea sa fie asa inalta! (desi slabe sperante sa fie asa, avand in vedere ca eu am 1,62m si nici ta-su nu e prea inalt).

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Hey Naty... chiar Ioana a avut 91 de cm cand a implinit 2 ani!?? Mi se pare cam mult... Natalia a avut 85 cm.

Mirela... am sa pun si eu pozici cu noi, cand prind si eu un moment mai lung pe calculator, ca deocamdata e proprietate personala a Taliei :) Nu va puteti imagina ce face copilul meu de 2 ani jumate la calculator! E experta :) Daca aveti chef vreodata, va povestesc :)

Pana atunci va si va doresc sanatate!

P.S. Sora mea a plecat azi la Polu` Nord (un program cu scoala - schimb de experienta), sta 10 zile, dar mi-e asa de dor de ea deja... Abia astept sa ajunga inapoi sanatoasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

fetelor!

Andreea si Andreea bine ati revenit!Va asteptam cu mai multe povesti despre printesele voastre!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Raluca ma bucur ca ti-au iesit analizele mai bine.
Noi am revenit in Bucuresti insa cu musafiri dupa noi. Matusa lui Paul din Italia a vrut sa mai stea si la noi cateva zile inainte sa plece, cu avionul si asa m-am trezit ghid prin Bucuresti, nu aveam unde sa o duc. In cluburi si restaurante si la Mitropolie in rest la shoping, dar i-a placut mult incat mai revine in vara doar la noi in Bucuresti, asa imi trebe daca fac oamenii sa se simta bine .

Didiutza e tot mai nazdravana si mai plangacioasa, am mare scandal cand vreau sa plec de acasa, de multe ori o fac pe furis, dar nu am ce face asa rau plange.
Mai imi face domnisoara si multe mofturi la cum o imbrac, daca nu o asortez domnule e vai si amar de mine, imi izbeste si se dezbraca in secunda urmatoare ca nu se potrivesc hainele intre ele.
In schimb mai stam un pic cu gradinita ca nu e asa graba mare si asta pt ca nepotica mea si baietelul unei prietene e o sapt sanatos 3 racit. Nepotica abia a facut injectii pt pneumonie in ianuarie si acum are bilaterala chiar nici nu mai imi vine sa o dau ....

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici si de la noi.

Fiu-meu e iar racit si stam acasa amandoi toata saptamana. Face seara mai ales si febra (zebra, cum zice el) si e mai tot timpul morocanos... nu doarme mai deloc noaptea, i se infunda nasul si nici eu nu dorm, ca m-am mutat de 2 nopti la el in camera pe o canapeluta (mi-e frica sa nu se intample ceva si plus se trezeste la fiecare ora si decat sa fac drumuri drumuri...).

Ioana, condoleante pt socrul tau...

Ma bucur ca au revenit Andreele.

Andreea, fiu-meu a avut 89 cm la 2 ani... si care e faza cu inaltimea cand o fi mare, ca nu stiu?! Si noi suntem scunzi de fel... cu toate ca eu eram inaltuta cand eram mica, din cate stiu de la ai mei...

Mirela, chiar am vrut sa te intreb si eu de poze si cum poate sa sara Robert Mare acrobat!!!

Va pupam pe toate si numai bine.

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Lorena multa sanatate printisorului, sper sa-i treaca repede "zebra" si sa revina in forma!

Ziceam ca mi-a zis cineva de aici ca inaltimea care o are copilul cand implineste 2 ani e jumate din inaltimea care o sa o aiba cand va fi mare (adica atunci cand se opreste din crestere) Acuma nu stiu cat e de adevarat, dar e interesant. Om trai si om vedea :)

si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LORENA,offfffff,iar e bolnavior puiutul,uf...sanatate multa va dorim, sa treaca repede!...nasol cu dormitul la tine..da mai,asa sare al meu de mult...acu nici nu-mi mai fac probleme...baietelul cu care e in poza are 4 anisori,e prietenul lui Robert,David...si el sare dar are probleme nu stie sa sara ca lumea,al meu e zbenghii rau

ANDREEA ,pai povesteste mai de puiuta,ce face la calculator...al meu nu sta nici 5 minute la tv sau laptop...e tot timpul pe fuga...as aca astept sa vad ce fac copilasii mai linistiti

la toata lumea si multa sanatate la bolnaviori si mari si mici!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

salutare,

Eliana, ma uit la gemeni si mi-au dat lacrimile...cum mai spunea cineva, vad doar o usoara diferenta la nuanta tenului, dar care cred ca va trece cu timpul; si poate la buze...parca unul din ei le are mai subtiri, nu mai stiu care!

eu am ramas si fara bona, pe 16 a fost ultima zi; asta in conditiile in care in boala lui Vlad trebuie evitate emotiile si stresul!
pe care acum eu i le transmit din plin...

poate si din cauza asta a devenit de nerecunoscut; are un imens "NU" in brate; ma intreb deseori unde a plecat copilul meu cel cuminte...si sanatos...
dispozitia si gradul meu de disperare variaza direct proportional cu bubele...care de curand s-au marit iar, nu stim de la ce; banuim stresul sau o baie cam fierbinte/calda.

sanatate tuturor.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput