** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)
Raspunsuri - Pagina 30
cristalina spune:
hehehe...asta cu durerile nasterii...Eu am intalnit si femei care au nascut fara mari dureri, se poate intampla daca esti norocoasa.
La toate viitoarele mamici eu le-am spus numai ca doare de-ti sar okii din cap! Partea frumoasa e ca trece!![]()
La cateva saptamani dupa nastere ai uitat.
Acu' si durerile alea ingrozitoare de masele sunt teribile..dar trec!...:)))...Poate nu e cea mai buna comparatie, dar sincer, pe mine cand ma dor masele imi vine sa ma arunc pe geam...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
andradap spune:
Chiqui, daca esti dragutza fa tu un capitol nou...ca data trecuta mi-am cam prins urechile... si noroc ca ai apucat tu sa deschizi inaintea mea... ca eu sigur faceam un pocinog... poate dupa intalnirea de pe 5 martie mai invat si eu cate cvea... ![]()
Mersi pt. SCOBUTIL, Cristalina!!!

POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Eimotto, asa e!Cand stau pe spate sau mai bine zis cand stau jos le simt , vibratiile!
Referitor la ce se popate lua pt micile intepatuiri sau dureri, mie mi s-a spus de No Spa la oricew durere si Scobutil supozitoare!
Si pt Gina M, FELICITARI PT BEBEL![cheers]
Pupy!
26+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
mica0307 spune:
Fetelor ce de examene mai aveti. Bafta tuturor!
Chiqui deschide tu un nou capitol ca noi nu prea ne pricepem
.
Mica
25+
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Pupam
o CHIQUITA dragutza...
ca ne scoate la lumina!!! 
PS: Asteptam cumintele sa ne anunti aici cand ai terminat...
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
ELTEKA spune:
La mine tot capitolul asta se deschide... Nu stiu cum sa fac... Si data trecuta am mai scris dupa ce s+a deschis unul nou...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
piticasigogosica spune:
Buna burticute
Am ajuns si eu la birou cu "chef"
de treaba si cu enorm de multa treaba si a trebuit sa citesc 6 pagini de weekend.![]()
Si noi suntem bine.Ieri ne apucase si pe noi cheful de
pe la 13 cand Iris inca nu dormea se uita la desene in cealalta camera si noi stateam in pat;Si ne-a prins cumva in timp ce...noroc ca ne-am acoperit cu plapuma...oricum mare lucru nu a iesit ca a trebuit sa renuntam si in plus Iris nu mai voia sa plece.Era extrem de curioasa...noi radeam...ma rog ![]()

Ea cred ca deja pricepe si asta nu fiindca ne-a surprins(doar odata
)dar cred ca instintula pricep ca e ceva si chiar ![]()
Asa ca mai tarziu cand a adorimit pe tati l-au apucat iar salele si...asta a fost tot.Da,activitatea asta poate fi si periculoasa si dupa ma gandesc si eu sa nu patesc ceva,dar ma ia valul.Eu am citi ca bebeul simte orgasmul mamei ca pe ceva placut si culmea,al meu sta tare cumintel in momentele alea si imediat dupa.![]()
Poohy nu trebuie sa te temi de nastere e ceva natural si pana la uram toate femeile au nascut!!!Zoe fi barbata!E adevart ca doare ,dar cu epidurala nu ai nici o problema 
Liana visele in sarcina sunt ff frecvente,nu le baga in seama decat pe cele frumoase.Cu laptele(colostru0 e ok,dra nu-l stimula.Si eu am constatat ca am din cand in cand cate o picatura mica,ramene pe sutien;
Ancamari nu ma pricep la virusi,iti doresc sanatate multa si tie si sotului tau!
Motanel carcei=lipsa Ca si Mg,intreaba doctorul poate va trebui sa iei ceva;Eu fac baie in cada 1-2 ori pe saptamana(cu tot cu Iris
de care nu scap) si nu ma nimic,nu exagerez cu apa calda;
Manuc bine ca totul s-a terminat cu bine!
Andradap esti super nostina,chiar la-i legat de pat?![]()
![]()
![]()
Pepsi multa sanatate,Dominic merge la gradi?
Paflo asa au aparut si la mine cu Iris,mici si mov,dupa care s-au mai amrit si acum sunt albe.ale mele...pe fese.Si mi-am dat sic u creme.
Raza si Amely bine ati revenit!
Quichi de ce esti trista si plangi???Lasa-le in colo de griji.Si sa stii ca bebe simte tot,chiar daca nu il afecteaza si nu cred ca ai vrea sa-ti vezi bebelu suparat?!
Va pup pe toate
PS:Si eu stiu sa scriu corect!![]()

poze
Iri +24 si Iris
relikka spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Am citit tot ce ati scris dar uite ca am fost iar la doctor si dupa aia am luat (singura, pe jos, inte 9 si 10 aseara) toate farmaciile de pe Magheru cautandu-mi antibioticele prescrise pt ureaplasma (care nu a trecut in urma celor doua ture de antibiotice luate pana acum). Toata familia mea si prietenii au apelat la toate cunostintele lor si am racolit tot Bucurestiul cautand amaratele de antibiotice. Nu am avut succes. Nasol e ca alt tratament nu-mi mai prescrie dr pt ca am epuizat medicamentele trecute in antibiograma. Asa ca sunt intr-o stare foarte proasta. Mi se pare penibil ca in lume (medicamentele sunt produse in Germania, respectiv Franta) sa existe tratament pt ureaplasma si in Romania sa nu fie disponibil. Si eu sa stau cu inima cat un purice ca mi se pot rupe membranele in orice moment (ceea ce duce la o tragedie). Si totusi trebuie sa ma mobilizez, sa par calma, sa ma duc la serviciu si sa fiu competenta, sa incerc sa nu ma stresez, etc.
Va rog sa mai intrebati in jur cine s-a mai confruntat cu ureaplasma rezistenta la azitrox si claritromicina (asta am luat deja) si sa ramana cu ea in organism pana la nastere.
Medicamentele pe care trebuie sa le iau si le caut sunt: WILPRAFEN (contine JOSAMICINA) sau PYOSTACIN (contine PRISTANIMICINA).
Poate aveti cunostinte prin farmacii si reusiti sa aflati ceva. Multumesc oricum.
Anca, 24+Andrei Cristian
Buna,
Am gasit acest post - ai gasit medicamentele pana la urma?
Astazi am vorbit cu o colega care e insarcinata si este exact in aceeasi situatie - i s-a recomandat unul din aceste 2 medicamente si e disperata ca nu le gaseste in Romania. Pana la urma tu le-ai mai luat?
Merci mult si scuze pentru deranj, dar chiar vreau sa imi ajut colega :(