** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)
Raspunsuri - Pagina 18
mica0307 spune:
Mary_lou cauta-ti un alt dr la care sa mergi de acum si sa iti urmareasca sarcina. Ne omoara cu zile dr astia incompetenti. SI vezi ca e un capitol special deschis cu Dr de care sa te feresti. Iti recomand sa scrii acolo ce ai patit ca lumea "sa o cunoasca si pe aceasta minunata dr".
Mica
25+
Maya Alexandra
Poze
mary_lou spune:
Vali,multumesc,o sa sun sa ma programez sa fac si la dr tau un ecograf sa vedem ce zice,multumesc!
Andradap pozele alea sunt de vara trecuta(2005) si (2006),o sa incerc sa scanez si pozele de la ecograf si sa mai adaug si poze cu burtica mea,multumesc pt complimente!
Mica,mi-ai dat o idee buna,asa o sa fac!
http://community.webshots.com/user/maryana_ct
20+
ELTEKA spune:
Mary_lou, mi s-a facut pielea de gaina, as mi-au facut mie cu rubeola peste Craciun, 2 saptamini am plins. Faza e ca la mine erau anticorpii atit de mari, de au zis ca nici nu se poate sa nu am boala. Eu cred ca noi astia din Romania am avut tot ce se poate
Mergeam la o gradi cu zeci de copii...Mai bine nu te ingrijora cu hepatita, asteapta sa vezi. PS. O poza de burtica nu ne pui?
Dianalaura, bine te-ai intorsssssssssssssssss!
Vali5, ai o burtica super. Si tuguiata, ca la carte, bravo! Cite kilograme ai pus tu?
Florentina, chiar atitea grame? parca vad ce poze cu picioruse cu colacei ne pui dupa nastere, abia astept!
Pitico, eu n-am linia nigra, dar cele doua colege ale mele care au nascut fetite o aveau...Dar n-am alte exemple si chestiile astea populare n-au 100% acoperire...
Andrada saru'mina pentru sfatul cu apa
! Eu habar nu aveam ca alea sint contractii cind mi se intareste burtica, dar am observat clar ca azi a fost asa fiindca n-am baut apa
Acum tot trag de o sticla, acusi o termin, si mi se pare ca e mai bine!!!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
pauly spune:
mary_lou ma bucur tare ca ti-a iesit amnio bine.
ti-am admirat si eu pozicile...esti o frumusete.am vazut ca ai fost la Paris...si eu am fost si ii minunat.am o poza exact ca si tine cu turnul Eiffel, poate reusesc sa o pun.
i-ti tin pumnii sa fie totul bine cu restul analizelor.
eimotto abia astept sa vad poze si cu burtica ta.
pupici,
21+
Riana Alessya
poze
Vali5 spune:
Elteka, am pus vreo 7 kg pana acum si doctorul mi-a zis sa mai pun frana ca trebuie sa iau 1kg /luna. Si de-abia de acum incepe "veselia" kilogramelor...
Valentina
26+ 
Poze
ELTEKA spune:
Super bine pina acum, Vali! Imi reda optimismul! Eu am pus 4, dar nu sint decit la 21,5...si am o burta cam mare...Cred ca o sa trebuiasca sa ma lege aia de pat dupa ce nasc, ca altfel o iau pe sus ca un balon care se dezumfla![]()
Macar bine ca nu e proportionala marimea burticii cu nr de kilograme pe care le punem...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
mary_lou spune:
Elteka,eu inteleg prin ce ai trecut pt ca eu nu am fost om vreo cateva zile,plangeam tot timpul,am stat in casa si nu puteam nici la tel sa vorbesc,plangeam si atat!
Legat de poze cu burta nu am pus deoarece laptopul meu s-a stricat(are 1 an si 4 luni de cand l-am cumparat,un hp de 43 mil lei,am innebunit de ciuda il foloseam 3 ore pe zi si gata,daca va puteti imagina,acum ma costa 800 euro sa-l repar).Acum eu sunt la calc sotului si la el e mai greu sa te bagi dupa birou sa gasesti USB-ul,s-a chinuit sa-mi bage camera web si microfonul si nu vrea sa-mi mai bage si camera cealalta,dupa ce repar laptopul voi pune poze noi cu mine.
Pauly da,asa e,am fost la Paris,noi vara(adica eu si sotul)plecam o luna de zile din tara prin toata Europa,in afara de Anglia si cateva din nord am fost peste tot,e super frumos,am mii de poze.
http://community.webshots.com/user/maryana_ct
20+
lbelciug spune:
Mama, fetelor, lipseste omu' 2 zile de pe forum si deja gasesc o gramada de pagini de citit. Pfff, grea misiune am, dar recuperez eu.![]()
Azi sunt fericita, am o veste super. Dupa nopti de griji si nesomn, azi am semnat un precontract pt un ap de 4 camere. Am gasit in Drumu Taberii-Compozitorilor un ap f frumos, spatios, cu bucatarie, 2 bai si 2 balcoane f mari. Va fi tare greu financiar de acum incolo pt ca vom lua credit si eu voi sta o per acasa, numai pe 8 mil.. Oricum eu ma bucur, orice realizare pt copiii mei ma bucura si imi da satisfactie. Sper ca in 2 ani sa il putem amenaja ca sa ne mutam. Pana atunci il voi inchiria, deci daca stiti amatori, va rog sa ma anuntati. Mercic.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)