Nou stil de viata (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Daria, nu dezarma
Ai voie 3 banane mijlocii (nu mici)...daca ti-e foame, poti manca patru.
Si 1 l lapte semidegresat (1,8% grasime, obligatoriu, - nu de ala degresat total)

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
mai fetelor, nu intra omul 12 ore si scrieti un capitol intreg
citesc si revin
Andre_ea - Anca - Olim - Cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna dragele:)

ia sa dau si eu raportu.

am 27 de ani, o fetita de 4 ani si 4 luni plus bebe pe drum.
De meserie sunt compozitoare (asa scrie in diploma), si predau la Conservator cateva ore, dar fara statut definitiv. Doctoratul mi-l fac tot in speranta unui post Universitar, imi place f mult meseria de profesor si mediul facultatii e cel mai bun pt o femeie/mama care vrea sa se ocupe si de o cariera mai deosebita, dar si de familie.Nu stiu daca voi reusi, dar ma straduiesc.
cu kilogramele...
n=-am fost nicoodata grasa, doar plinuta fata de colegele mele slabaturi, si cu o forma mai nasoala la popou:D
de la 17 ani am inceput sa merg pe munte si la 18 ani slabisem dela 55 de kg la 50, apoi toata clasa 12-a am avut 48 de kg.Pe la 48-51 m-am invartit toata facultatea, pana in anul 3 cand m-am ingrasat la fabulosul 52 si am tinut o sapt ceva ce seamana f mult cu daneza.
Asa ca am ramas supla pana cu o luna inainte de ramane gravida cu Sofia, luna in cdare m-am ingrasat pana pe la 53.
In sarcina am luat 13 kg, pecare le-am dat jos in primele 6 luni faraefort, apoi 3 sapt montignac..
Reusisem cand a implinit fata un an jumate sa am 50 de kg din nou, cu impachetari parafango si sport(sala plus inot la mare)
La 25 de ani jumate m-am ingrasat brusc 4 kg, iar apoi stand acasa mai mult inca vreo 3, asa ca m-am tot invartit pe la 56 multa vreme.

Acu,. sa va zic o bomba naspa pt mine.
Iar am schimbat cantarul...si asta arata cu 3 kg mai mult
Azi nu m-am mai cantarit, da ieri aveam 62. Ma simt ingrozitor de grasa.Am probat costumul de la cununia civila cand eram in 4 luni jumate cu Sofia, si e exact pe masura mea de acum.

oare un soi de Montignac merge si in sarcina?? dar mai adaptat usor, adica iaurtul sa fie normal dimineata samd.

chiar ca nu stiu ce sa fac.Pt ca acum nu se vede burtica, ci doar o femeie tanara si grasa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare natiune!

Am fost ocupata rau si nu am reusit sa intru mai devreme.
Sunt cuminte si se pare ca Atkinsul meu da rezultate.
Panterutele sper ca sunteti cuminti.
Pupici.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Am baut 500 ml lapte+ 1 banana. Sper sa-mi tzina de foame!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mia, panterutza de mine e cuminte si se tine de treaba!

Carmen, multumesc mult de raspunsul cu macroul - aseara din pacate nu am mai apucat sa-l vad, dar oricum l-am gatit intr-un mod similar - am uns tava cu putin ulei de maslina, am pus pestele cu putina sare, am adaugat felii de lamiie si am acoperit total tava cu folie de aluminiu. L-am lasat cam o ora la cuptor si pot sa-ti spun ca a iesit super bun!

Meniul de azi:
MD: o banana (ramasa de la Stefan...)
Gustare: pepene rosu
Prinz: salata de ton si macrou la cuptor, 2 feliutze de piine integrala, prajite
Gustare: ananas proaspat
Cina: gratar de pui cu salata

Ma intorc la treaba....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

salutare natziune!

raportez cu mandrie ca m-am (re)apucat de alergat de azi, 1 februarie 2007. Dupa o pauza de numaistiucate luni. Am alergat 40 minute, am consumat 447 kcal adica 22g.

Tzuni, mai tzii tu minte ca anu trecut vorbeam sa ne inscriem la maratonul de la Paris 2007? mai vrei? Eu la asta ma gandeam in timp ce alergam (si eram depasita de altzii....)

Zuzilici: aici, perioada de preaviz pt cadre este de 3 luni (si de o parte si de cealalta, adica si daca-mi dau demisia, si daca ma dau afara). La non-cadre e de 1 luna sau mai putzin. Uite ca eu aproape fac o luna de preaviz!
Joia aviatoare am interviu la Societe Generale, unde-o sa lucrez cica.

Panterele Negre! La ataaac!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor, pe mine ma roade de ceva vreme ...asa un gand... de plecat din tara si nu stiu de ce dar as alege Parisul. Ma refer sa ma mut acolo, nu doar in excursie.
Uneori am asa o tresarire pe sira spinarii cand ma gandesc sa las totul in urma aici,mai ales ca avem cam tot ce ne trebuie, dar ..de dragul lui Roli as face acest pas.Cred ca ne-ar fi mai bine 'dincolo'.
Frantuzoaicele noastre, ce parere avet?
Cum e cu joburile acolo? Cum e cu casele? Daca aveti timp, poate ne 'auzim' pe mess pt mai multe detalii.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Hai sa va salut si eu..

De-abia am venit de la colegiu si trebuie sa ma apuc de curatenie.

Am mancat azi un sandwich cu salata si nu mai stiu..probabil supa de rosii si niste fructe.

Sa zic si eu despre mine: am 29 de ani si o fetitza de 3 ani si 3 luni.In Ro am lucrat ca reporter si ma pregateam pentru magistratura,dar mi-am schimbat cariera odata cu mutarea in UK si ma specializez in contabilitate: patru zile le petrec intre doua colegii si una invatz de acasa pentru un alt curs distance learning. Cam atat.

Ioana, te pupacesc si sa treaca supararea! Ti-ai stricat cizmele alea frumoase pe care mi le-ai aratat? Tz, tz..fuga la cumparaturi! Ce mai face Delia? I-au trecut racelile?

Carmen, numa'idei bune ai ,dar eu oricum scriam "off topic"la greu Pupam motaneii!

Pup toate fetele! Sper sa mai revin azi!

P.S. Dordia, sa stii ca-mi declarasem targetul (5 kg) dar eu iti spusesem ca nu mai vreau deloc in listuta cu concursul, ci sa apar numai in listuta cu numele tuturor fetelor. Asa ca nu mai aveai nevoie de target. Sper ca ai inteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Mia: vino! vino! te astept!!! Cu casele e naspa rau. Pretzuri ENORME si la cumparat si la inchiriat. Cu joburile( mai ales in IT) e fain, a inceput de asta vara sa se miste piatza muncii. Pb e ca-ti trebuie drept de munca. Problema majora la Paris, este transportul. Nu prea ai sansa sa ai casa aproape de job si majoritatea francilienilor fac cam o ora dus si o ora intors.

Mergi la inceput