Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Katy ce dragutzzzzzzzzzz!!!!! Ce dragutz e bebe mic...cum se intinde el asha mai..Si aia cu salopeta in dungi de "pushcariash" e tare de tot

Aventura 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Mirandolina..pai daca faci cate 1 pe luna la fiecare control rezulta 9 ecografii + ecografiile morfologice minim 2 rezulta 11 buc.

Si marea majoritate dintre noi am facut si cate 2 pe luna in diverse perioade deci eu zic ca la vreo 15 tot ajungi

Cunosc mamici cu sarcini cu probleme care au facut si saptamanal eco si au niste bebei super ok...dar de ce-ti faci tu fetitza atatea probleme?

Iar despre nasterea naturala...probabil ca miliarde au fost nascuti natural si nu au defecte neurologice..acum nu trebuie sa crezi si sa te iei dupa tot ce citesti...mai filtrezi si tu informatiile..

Cu alte cuvinte..facem tot ce depinde de noi si cu Dumnezeu inainte optimiste!!

No offence..la cate chestii nasoale se intampla pe lume am lua-o razna..

Aventura 38+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Seara buna mamici si burtici!

Vad ca aveti un spor la scris de abia ma pot tine dupa voi.

Sraluca,mersi de sfat sa-l mai las pe bb sa plinga ca asa am si eu liniste si dupa o repriza de plins doarme bb al meu neintors.
Trebuia sa dau jos militaria din pod ca nu mai rezistam.Vroia doar in brate si nici asa nu era multumit.Ajunsesem sa-l zgaltaim cu randul fiecare,sa taca.
Acum trage un plins bun si e liniste.

Marina,la fel sunt si eu cu bb ca adoarme la san si apoi se trezeste repede flamand.Mai nou ii dau un san,il schimb si apoi primeste sanul numarul 2.
Si eu cred ca nu s eprea satura de la san,dar moasa mi-a spus sa-i dau mai des decit sa recurg la sticla.
Seara ii mai dau cite o sticla cu 2 masuri de Lactana si doarme bine pina dimineata.

Asa ca Salina,si eu votez cu Topfer Lactana,mai ales ca se face aici la mine in zona.

Liudo,fata ma bucur ca esti mai bine...se pare ca tot munca te pune pe picioare.
Si eu mai fug cu treburi cit sta mama cu bb si tare bine-mi prinde.

Fetele,voi cit de des faceti masaj la bb?
Al meu plinge cind e dezbracat in pielea goala si trebuie sa ma cam grabesc.Nu stiu cum sa-l fac sa stea mai mult la masaj.

Dana

Mergi la inceput

Hai fetele,care mai nasteti?
Sa stiu sa pun galeria la treaba.Lore,Monyk?

Criss,asteptam vesti de la tine.Sper ca esti bine.Refacere usoara!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

aventura, spuneai Iar despre nasterea naturala...probabil ca miliarde au fost nascuti natural si nu au defecte neurologice..acum nu trebuie sa crezi si sa te iei dupa tot ce citesti...mai filtrezi si tu informatiile..

Nici nu credeam asa ceva!!! Problema e ca asta o spune un medic ginecolog!!! Aia e problema mea, ca vin si ne spun niste enormitati doar ca sa nu-i deranjezi noaptea cu nascutul! Plus ca incaseaza mai mult pt o cezariana, nu? ;) Iar faptul ca in afara Romaniei nu se fac mai mult de trei-patru ecografii ar trebui sa-ti dea de gindit. Este foarte adevarat ca nu e cazul bebelusilor cu probleme, sigur ca daca ele apar e bine sa monitorizezi copilul la fiecare pas, dar am spus asta deja in postul anterior!

Repet, nu dati cu rosii :)

Mirandolina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Anca, eu va doresc sa n-aveti niciodata nevoie de celule.
Mirandolina, bine a zis Aventura... Si eu cred ca tot vreo 15 eco am facut... am pierdut socoteala...
Dana, o las pe Monikk prima... Mai e Monicutz care va naste vineri... Eu mai stau un pic...
Katy, ti-am mai zis si pe mess... Anelin e un scump... Fara cuvinte...
Va pupic!

Loredana 39+1 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

fetelor eu am cazut in depresia prenatala , daca exista asa ceva, nu mai stiu ce sa fac ,
m-a apucat groaza cand vad ca timpul trece si nimic , de fel sunt o fire optimista dar acum
parca mi s-au inecat toate corabiile cand vad ca nu se intampla nimic si inducerea asta
ma sperie mai rau ............off , stie careva ceva in afara de uleiul de ricin ,
parca la dancost nu a avut nici un efect si am facut de toate .........nu mai stiu ,
de ce nu vrea sa iasa

41+

mony

Mergi la inceput

Monyk,eu te inteleg cel mai bine,iubita...ca eram disperata si eu.
Nu exista un raspuns...asa e sa fie.
Ai facut si bai fierbinti?la mine dupa o zi cu efort mai mult,adica am facut o plimbare prin padure cu urcat de dealuri am inceput sa pierd din dop.Apoi cu uleiul de ricin parca incepuse sa-si dea drumul.Cred ca daca mai asteptam 2-3 zile ar fi mers de la sine,dar nu am mai avut rabdare.
Daca vrei sa incerci uleiul de ricin iti spun sa-ti faci un fel de coctail...cu 2 linguri ulei,100ml suc de caise si 20ml de alcool.
Eu nu am stiut reteta asta si am luat cite o lingura si poate de aia n-a prea avut efect.
Reteta asta o recomanda moasele aici si cica da rezultate.
Incearc-o,ca rau nu are ce sa faca.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

dana mersi mult , o sa incerc si asta , am mai incercat si cu bai fierbinti si plimbari,
o singura data am crezut ca pierd din dop dupa un control pe masa dar s-a oprit ,
problema e ca nici eu nu mai am rabdare , ca mi s-a facut cam frica odata cu trecerea
timpului desi nu cred ca eu voi beneficia de acelasi tratament ca tine , acupunctura nici atat ,
tot ce ma intereseaza e sa se nasca sanatos

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Mai avem o Cosmogirl

A sosit printre noi mai tarziu,ne-a citit din umbra, dar nu a scris.

Fetita, Ema s-a nascut ieri, Pe la 8 parca, 49 cm, 3100 g. Sper ca sunt pe aproape cu datele.
Felicitari mamico!

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput