Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
Daconst spune:
Dinamizzi,mersi de sfatul cu laptele ca nici eu nu stiam cind se termina si tot aveam impresia ca bb nu se satura.
Aseara i-am mai dat completare 1 masura si a vomitat.Oare a fost prea mult?Cred ca nu-i mai dau completare...raman doar cu sanul.
Albinuzza,felicitari mami!
Kate,sa-ti traiasca ingerasul,e scumpel foc!
Messa,pai la cit lapte ai,ii mai dai completare?Eu macar nu am sani si de aia ma batea gindul sa completez...dar la tine e pacat de asa bunatate.
Vas,nu poate sa-ti spuna nimeni ce sanse ai sa nasti mai tarziu,din pacate.
Dana
belle_vue spune:
Monu, cand eram eu in tara (acum 2 ani) numai Sensiblu avea pungi Avent in Bucuresti -- nu la toate farmaciile, la vreo 2, in Amzei si pe Titulescu, dar pe urma au mai adus si in alte locuri. Atunci tocmai incepeau sa deschida reteaua Miniblu si mai aduceau acolo... Sensiblu avea un centralizator de produse pe site... Am inteles ca exista magazin Mothercare in Bucuewsti, si ei s-ar putea sa aiba.
Nu, pungile de la o firma nu prea merg la alta, fiindca sunt facute pe masura filetelor biberoanelor.
Succes!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
cleopiciu spune:
CATA in legatura cu constipatia si noi avem probleme...,dupa cite stiu eu ,ii dai formula ,am citit pe net ca e bine sa ii facem lapticul un pic mai diluat .Daria de 3 zile iese numai cu supozitor ,dar de dimineata ma surprins cu un kk.... Am citit pe net daca bebe nu isi revine putem schimba formula.... EU II DAU MILUMIL SI SIN...
Daconst spune:
Intreba cineva de marimea la pampersi...cred ca depinde de bb.Al meu nu e asa pufos,mai mult osos si atunci mai bine i se potriveste nr 1.Moasa a spus ca dupa 4kg sa trec la nr 2.
I-am pus de citeva ori si numarul 2,din lipsa de altceva si au mers.Acum depinde la fiecare cum se potriveste.
Eu am ramas la nr 1 ca stau mai bine pe el.
Dana
mcbeal spune:
Felicitari Cosmogirl si Albinutzza! Sa va traiasca! Iar voi sa va refaceti repede.
Messa, esti tare funny, m-a amuzat grozav ce ai scris!
Azi nu prea se inghesuie nimeni la nascut, iar eu tocmai vroiam sa vad daca imi reuseste faza cu majoretele. O sa le incerc pentru Monicutz, pentru maine. Hai Monicutz!!!!!
Pup toate fetele si puii!
37+
belle_vue spune:
Eu experimentez in continuare dureri noaptea, uneori foarte puternice de nu mai pot sa stau nicicum. Majoritatea nu sunt insa contractii -- pur si simplu simt toate miscarile bblinei ca dureri sfasietoare... E si foarte jos, ii simt capul sub linia de la cezariana, infipt intre oasele bazinului... Ziua doarme mai mult (daca o s-o tina tot asa si dupa ce-o iesi, am bagat-o pe maneca), iar atunci cand se misca nu ma doare mai deloc.
Ce ti-e si cu copiii astia...
Dianamizzi, fiu-meu a fost foarte impresionat de pozele voastre, ii plac toti bebelusii, dar pe a ta nu se mai satura s-o admire. Sa va traiasca!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
livia72 spune:
Fetelor care ati nascut vaginal, am o intrebare: mi-a aparut ieri, adica cam la 10 zile de la nastere ca un fel de menstruatie dar nu este abundenta. Este o scurgere de sange inchis la culoare. Nu ma doare nimic, nu fac febra. pOATE FI INFECTIE?
vOI SPALATI BEBEII LA CAP IN FIECARE ZI? Cred ca la Alex asa faceam, dar nu stiu de ce la Irina parca nu ma trage ata...
Am facut frumusete de noapte alba cu mandruta mea care de la 2.30 noaptea a stat cu ochii pe pereti si bineinteles ca vrea in brate si cu titi in gura daca se poate. Inca nu m-am indurat sa o las sa urle...Este totusi asa de cuminte prin comparatie cu Alex, care dormea vreo jumatate de ora si statea treaz 2.
Si noua ni se curata pielicica si ne-am cam speriat la inceput.
Unde puneti cadita cand le faceti baie? La Alex eram intr-un alt apartament si puneam cadita pe masa din bucatarie ca sa nu ma cocosez. Aici este imposibil si mi-e cam incomod sa ma aplec deasupra cazii. O varianta ar fi sa o spal in dormitor dar este greu cu zvarlitul apei dupa aceea.
Daconst spune:
Livia,nu cred sa fie menstruatie,ca e prea devreme.Eu stiu ca se schimba culoarea la lohii.La inceput mai rosu,apoi rosu inchis,apoi maro si tot mai deschis.
Important e mirosul.Daca e infectie,are un miros mai ciudat,dar eu zic sa stai linistita ca e normal asa.
Moasa spunea sa o anunt daca cumva se opreste...ca asta nu ar fi semn bun.
Baia,eu i-o fac in bucatarie pe masa,ca doar acolo imi permit conditiile si e bine.
Eu nu-i fac nici baie in fiecare zi,doar de 2 ori pe saptamana si cu apa clara.Aici se spune ca daca facem prea des baie i se usuca pielea la bb.Asa ca eu il spal la chiuveta dupa fiecare kaki si cu baia o las mai moale ca doar ei nu transpira inca.
Dana
Catalina spune:
Raluca, scuze, dar cam ciudata pediatra asta a ta. Mie mi-a zis dupa 2 luni sucuri. Si oricum NU miere!
Eli, ai grija cu lamaia. In spital ne-a zis ca e solutia extrema pt sughit. Acolo cand sughitau (si crede-ma ca suntem campioni,inca din burta), ne puneau sa il punem la san. Acuma hai, se poate si niste ceai dar eu nu ii dau in nici un caz lamaie. Mai bine il las asa, pana la urma adoarme si ii trece.
Lili, de ce sa nu fie mama bine. Ajuti si pomisorul sa creasca. Decat la gunoi ... . Babele zic ca piere laptele daca il arunci. Ma rog, superstitii dar mie imi placea ideea sa il pun la o floare.
Pupici,
anis spune:
Felicitari Albinutzzaaaaa!! Bine ai venit Maria Ilinca!!!!
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."