Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 19

CristinaGoji spune:
Vreau si eu parola de la mailul comun, please. ca vreau si eu wrap, please...
Scumpik - asa face si Vladut de cateva zile. Eu obisnuiam sa-l pun pe masa de la bucatarie in timp ce sapalam vasele sau gateam (ei, asta mai rar), dar acum, de cand e o rama, nu mai pot, ca mi-i frica intr-un moment de neatentie de-al meu sa nu cumva sa cada jos din balansoar si implicit de pe masa. Doamne fereste!
Usorlili - multumesc. Lasa tu frica, o sa vezi ce bine o sa te simti, nici n-o sa observi ca s-au schimbat parintii tai, totusi 2 ani nu-i atat de mult
Sephora - am citit ca se dizolva un pliculet in jumatate pahar de apa. Ii bag jumatate de pahar cu seringa?Of, nu cred ca ma descurc. Totusi ce ti s-a intamplat de erai asa nervoasa?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

cata14 spune:
Ionica, incearca piure de prune (special de copii). Ce bine ca te muti in Europa!
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

CristinaGoji spune:
Eloise - si wrap-ul asta pare destul de complicat de imbracat. Am incercat sa-i dau de urma cu privirea dar n-am reusit, parca-i labirint.
Azi iar am fost colicosi. Of ca nu se mai termina odata colicii astia. Maine imi iau zi libera...
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

usorlili spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Ia uitati-va cum l-am gasit pe fi-miu ieri in scoica (4 buc) si imbrobodit (2 buc)
Hi, hi, hi...pregateste-ti spatele, ca se pare ca nu mai ai mult... Si o sa ai nevoie de el... De spate

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)

Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by usorliliquote:
Originally posted by scumpik_lui
Ia uitati-va cum l-am gasit pe fi-miu ieri in scoica (4 buc) si imbrobodit (2 buc)
Hi, hi, hi...pregateste-ti spatele, ca se pare ca nu mai ai mult... Si o sa ai nevoie de el... De spate...
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

_
Scumpik, mamica de

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

scumpik_lui spune:
Nu mai e nimeni pe aici?
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

cata14 spune:
Ionica si Scumpik, eu am ajuns la 60 de kg. Trebuie sa mai slabesc macar 3-5 kg ca sa fiu ca inainte. Dinpacate ce ma enerveaza nu e ata faza cu kg cat noua forma (de butoias) capatata.
Despre alimentatia la bb am vazut si eu ca sunt mult discrepante. Pana la urma cred ac e la bunul simt. Nici eu nu vreau sa-i dau biscuiti desi soacra-mea insista. dar asta e alegerea fiecarei mamici.

Sephora spune:
Cristina eu am dizolvat in cam 3 ml de ceai.Citisem niste chestii pe ici pe colo care m-au ofticat,dar mi-a trecut.
Nu stiu ce are baietelul meu,azi s-a trezit din somn de vreo cateva ori plangand,parca ar visa urat,l-ar deranja ceva.Da urlete nene si nici nu se potoleste usor
Io mami de Matteo
Cosi Cresco

scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by cata14
Ionica si Scumpik, eu am ajuns la 60 de kg. Trebuie sa mai slabesc macar 3-5 kg ca sa fiu ca inainte. Dinpacate ce ma enerveaza nu e ata faza cu kg cat noua forma (de butoias) capatata.
Da-ne si noua reteta...

_
Scumpik, mamica de

Sephora spune:
Eu azi mi-am comandat niste haine de la promode erau in reduceri si trebuia sa m-a masor in talie sa vad unde m-a incadrez (nu ca n-as stii ca la balene) mama sa mor 95 cm eu care aveam 73 cm.Asa ca sunt distusa in ce hal am ajuns!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco