Bucurii de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by ramomar

fetelor am si su o intrebare: din ce fructe faceti pireul la bebici?eu am inceput de luni cu mar si biscuite, dar nu-l inghite nici in ruptul capului, asa ca m-am gandit sa-i dau marul amestecat cu altceva., deci fetele care aveti retete bune, da-ti si mie

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

deocamdata ii dau cu bibele sucul de la 2 mere golden (aprox. 80-100ml) cu o masura de cereale din orez. e f f bun! am papat si eu!

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, chiar azi vorbeam cu Mexxa ca la mall sunt jucarii de 15 milioane . E adevarat ca Fisher Price sunt scumpe, la fel ca Chicco, Tomy Toys si alte firme de renume, dar sunt de f buna calitate.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Deci voi papati din mancaricile pentru bebici! Sau ce ramane de la ei.Nu stiu ce-o sa patesc eu, ca si mie imi plac cerealele. Ma fac de 85 kg. inapoi!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La preturile de pe site-ul Fisher Price mai adaugam si taxele si comisioanele, rezulta pret la noi in tzara cat oare? Oricum mai mult ca la ei. Ca asa, pretul de la pian este rezonabil cat au scris ei.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Acum am terminat si eu de alimentat bebic dar si pe mama lui, amandoi hamesiti dupa plimbarea prin ploaie. Intalnit Vladutz si Seby cu ochii cat cepele, Mathias somnoros ca si David de altfel.

Lili da' harnicutza mai esti .

Gety imi pare rau ca n-ai ajuns si tu, dar ne vedem noi. Tre' sa tii fata bine, ca la cat e de frumoasa...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Gety mercic mult.Eu vorbesc romaneste ,Ste vb in italiana.Dupa cat se pare le intelege pe amandoua.
Pozici cu urs nou (nimic iesit din comun la ursul din Maldive)si cu fatuca iritata (mi s-a spus ca de la frig si ca-i trece in primavara)mai are cineva asa ceva?

cu ursu si fatuca

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Gety, chiar azi vorbeam cu Mexxa ca la mall sunt jucarii de 15 milioane . E adevarat ca Fisher Price sunt scumpe, la fel ca Chicco, Tomy Toys si alte firme de renume, dar sunt de f buna calitate.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Si eu sunt fan Fisher Price chiar daca sunt mai scumpe mi se par cele mai bune calitativ si educative. Mami Lili ce mai faci. Am vazut ca m-ai provocat! Las ca vine vremea razbunarii!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Sephora, si Maia are fata putin iritata acum. Si eu cred csa e tot de la frig. Eu am scos-o luni cand batea vantul ala urat si am iesit si azi pana la doctor si la fel bate vantul. Si banuiesc ca de aici i se trage.
Asadar, am fost azi la dr si avem 7,7 kg si 66cm. Am intrebat de traspiratia la picioruse. Daca nu ii mai trece acum de cand ii dau vigantol pastile inseamn ca asa e ea, mai calduroasa. Intradevar, mi-a zis ca ar putea fi si ca nu asimileaza bine D3, dar cica nu e neaparat sa fie asa. Am 3 zile de cand ii dau pastile dar pana acum nu vad nici o schimbare.
In rest suntem bine.
Adriana mica, nici eu nu intru in concediul de crestere copil, ci in medical, vreo 3 feluri, pana pe 1 mai. (alea 126 de zie imi expira la mijocu ui februarie). Da in afara de banii ai pentru nastere si alocatia pentru copi nu stiu daca mai sunt si alti bani de primit. Dupa ce te intorci la servici o sa mai fie suplimetu de 1 milion, cred.
Igantica, multa sanatate lui bebe. Sa nu mai aveti treaba cu spitalele!

Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Salutare mamici!

Ignatica bine ati revenit acasa si mai ales cu vesti bune!

Gety chiar este indicat sa gustam din mancarica lui bebe inainte de a-i da lui sa manance. Aici pe toate cutiile si borcanele scrie.

Ramo de ce ii dai tu la papusica ta mar cu biscuite de prima data, asa te-a sfatuit pediatra? Nu era mai bine sa ii dai cereale in loc de biscuiti(cerealele contin fe si alte minerale si vitamine). Z. Atentie sa fie fara gluten pana la 6 luni.

Am vazut pozici de la intalnirile mamicilor!Foarte frumoase.

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Offff cu sotii astia! Astazi al meu nu a fost la munca, iar eu nu am putut sta la calc din cauza lui.... ca a prins liber si a vrut sa stea el

Aaa, uitasem BUNA ZIUA BUCURII!!!!

Am citit din urma iar acum sa raspund. Sper sa nu uit pe nimeni
Simoky, Roxanae, Monica si Mirabela pt aprecieri.

Alexxia vazut conversatia ci Toto, dulce tare Thea

Ignatica imi pare rau de ceea ce ai patit la spital. Asa e in Romania. Multa sanatate la bebic.

Eloise asteptam vesti bune si sa nu fie nimic rau cu Vladutu.

Lakioana cum au spus si fetele ar trebui sa mergi la medic.

Pufy vazut intalneala aradencelor, foarte frumos, dar si mai frumoase bucuriile si ce de copii acolo

Sephora cred ca-s neuronii de vina, nu? Oricum patesc si eu la fel

Gety da e scoica si carutul tot la fel este. E de la BabyCare si din cate am citit voi aveti garantie la carut, nu? Ei mie nu mi-a dat cand l-am cumparat si acum vreu sa scap de el ca nu-mi place si vreau sa iau unul sport

Lili si mie mi-a placut pianul. Zici ca-i din Anglia? Am sa-i spun si eu nasei cand vine in Rom sa ne aduca

M aduc sa hranesc copilu ca "rage" si revin. Sper sa ma lase sotu'

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput