Bucurii de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
GETY spune:
Bogheta mea a adormit singura in patutzul ei. Cu un ursuletz in stanga si unul in dreapta. Incerc sa-i dau de mancare la 3 ore, ca noaptea se trezeste de vreo 3 ori si vrea tzitzi. Si-mi sare si mie somnul tot de atatea ori.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Gety, sorry sa te dezamagesc dar alte poze nu vor mai fi, eu am fost singurul fotograf. Data viitoare facem mai multe.
Despre jucarie...i-a adus-o din Anglia nasa de botez a lui Mathias. Caut imediat detalii pe site-ul Fisher Price si le postez.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
GETY spune:
Am vazut din poze ca era cam intunecat cerul. La primavara vor fi o fetitza si patru baietzei. Asta daca nu vine si Mephala30.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
In Anglia n-am pe nimeni. Doar in Italia.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=miracles_milestones&pid=34168" target="_blank">Pianul ptr bebelusi
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Sephora spune:
Mama ce frumos Iesencelor,bravo! vreau si eu da n-am cu cine aici.
Eu n-am iesit azi,e un vant naspa,e si soare dar vantul imi da fiori...
MamiLili am iesit si intrat de pe DC si s-a rezolvat
Ignatica iese asa de buun,ca fac mai multut ca sa pape si mama lui Zuzu.A si mai pun si o lingura de cereale de orez.
Am primit si noi un ursulet din Maldive,inca n-am facut poze da cum fac le pui.
Io mami de Matteo
MamiLili spune:
Da, Gety, era intunecat cerul ca tocmai incepea sa ploua...si-am fugiiiiiiiit care-ncotro.
Am vazut jucarii Fisher Price si la Diverta, deci se importa in Romania. Iar daca zici ca ai pe cineva in Italia, cred ca-ti gaseste acolo.
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
GETY spune:
Sephora, sa stii ca puiul tau seamana si cu tine, nu numai cu tati. Plus ca e un bebelus tare veeeseeelll! O sa-l inveti si romana si italiana?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, mie mi-a placut in special pianul. M-a amuzat tare. Am intrat si eu pe site-ul lor. Imi mai place ala cu gimnastica. Am sa merg si eu la Diverta. Dar pretul e marisor. Sa vad ce zice si sotzul.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, sper sa ajungem si noi intr-un viitor apropiat la un cuantum al veniturilor care sa ne permita sa dam un milion pe ceva si sa nu se cunoasca asa tare.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA