Miresele anului 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Gio, pup si eu....si pup si pe Marco
Aly...cica cele 2 jumatati tb sa aiba nush ce cod castigator...pe spate (deci..e posibil ca 2 jumatati de 50 RON sa nu fie compatibile, ca deja ar fi mult prea usor..ma gandesc)...

eh, poftim..mu_ietii-s pojmagii...ravnesc la ban nemuncit!!!
rusine sa-mi fie!!

fetelor, mi se pare mie sau ziua de azi trece groaznic de greu???

edit...ce ma enerveaza asta cu "ia o pauza"...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio auzi la tine, ai sala de fitness la nas si nu mergi! Mama ce mi-ar place mie sa am asa aproape... Mersi de sfaturile de Italia, sa vorbim si cu amica asta a sotzului sa vedem ea ce ne recomanda, ca doar e la fatza locului.
Krelia care-i faza cu "ia o pauza"?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

...daca scrii legat cele 4 litere ...ti se "transforma" in sintagma "ia o pauza" ..

e "de la ei"

quote:
Originally posted by Alynutza

Krelia care-i faza cu "ia o pauza"?

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dragele mele de 5 min am sunat sa ma programez la interviu...si cu stupoare Domnsoara m-a invitat in data de 13 februarie....iar eu am intrebat "Atat de repedeeeee???...peste o saptamana!!!"...si i-a mi-a zis "Nu sunteti multumita de operativitatea noastra???"
...asa ca Doamne ajuta...am inceput in joaca...acu sa vedem ce-o iesi

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Oana Doamne da sa fie bine! Numai eu n-am inteles prea bine, parca ziceai ca v-ati luat deja bilete pentru concediul din vara asta, si din cate tin minte nu era America.
Krelia m-am prins Mie imi place reclama lor. Imi place si produsul, de ce sa mint (ala cu ierburi aromate ma ucide lent), insa incerc sa-l evit, cica face rau... la silueta
Fetelor, o seara faina va doresc, eu ma duc sa devalizez Metro-ul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Oana Doamne da sa fie bine! Numai eu n-am inteles prea bine, parca ziceai ca v-ati luat deja bilete pentru concediul din vara asta, si din cate tin minte nu era America.

...ai inteles bine mergem 9 zile in Spania in Iulie...dar tu crezi ca eu pot rezista pana la sfarsitul anului la birou...no way...aici cand simti ca te lasa bateriile iti iei o saptamana de concediu decat sa faci cine stie ce prostie
Edit:(in general se iau 3-4 concedii a cate o saptamana minim...astia sunt oameni fericiti...unde mai pui ca au si destui bani sa se plimbe in toata lumea)

[red][font=Comic Sans MS]Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana ce sa zic...multa bafta chiar daca e 13.
Esti programata acolo in germania la ambasada? Cu siguranta iei viza, se da mult mai usor acolo.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Oana ce sa zic...multa bafta chiar daca e 13.
Esti programata acolo in germania la ambasada? Cu siguranta iei viza, se da mult mai usor acolo.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

....of Gio aici atat e de usor cu viza pentru nemti...si da, eu as fi putut merge aici pentru ca am rezidenta...dar am preferat sa merg la Bucuresti ca sa mergem amandoi deodata la ambasada, pentru ca poate chiar rezidenta mea va fi atu-ul nostru!
Si da si eu l-am gandit la 13 (am o colega aici din Ro venita o data cu mine care in urma cu 3 ani a primit viza intr-o zi de 13!)

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

salut!
si eu tot miresica de 2006, pe 23 octombrie.
acum asteptam un bebelush in august.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

'Neatza!
Oana nu te gandi la 13, e o zi ca oricare alta. Oricum fain de tine, la atatea zile de concediu cred si eu ca poti sa-ti tot iei.
simo_al_jaafari bine ai venit, sa ai sarcina usoara!

Mergi la inceput