Miresele anului 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Oana stai linistita caci su pt. italieni tot lumea a 3-a suntem. Cu toate ca avem potential, si stiu, dar degeaba.
Iar nemtii sunt recunoscuti pt. raceala lor.
Tu ai plecat la firma mama din Germania? sau e o alta firma?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

...da am plecat la firma mama (shareholder-ul)...si sunt atat de mandrii de ei...eu inteleg si nationalismul asta dar totul are o limita nu??

stiam si ca sunt recunoscuti pentru raceala lor si m-am asteptat la ce e mai rau...dar mi-au depasit cu mult asteptarile din pacate!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
Va poftesc la o cafea fierbinte cu lapte.
Oana, ei, asa s-a intamplat, am invitat si la nunta din ei (sefu + doua colege cu care m-am inteles mai bine) dar nu au venit, bine, una din colege a fost o dragutza si mi-a luat o iconitza. Insa colegii de birou (colega de care ziceam se mutase in alt sediu al firmei pe atunci) n-au reactionat in nici un fel. In fine, si aici cred ca depinde mult unde lucrezi si ce oameni iti sunt colegi. Cum ziceam, colegii sotzului au reactionat cu totul diferit, iar la nunta a venit inclusiv patronul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Bai mi s-a trezit copilul la 7.30. record!!!
Se pregateste de gradi vad.
Eu sunt chioara de somn, nu sunt obisnuita cu astfel de ore, dar ne revenim noi, cu cateva .

Ali naspa din partea colegilor tai.
La noi au venit toti colegii din Tm, unul dintre sefi ne-a dat o bella somma di soldi, iar ceilalti 2 nu ne-au zis nici Casa de Piatra
Inca ceva...daca mergeti prin Austria pe unde o luati catre Italia? daca mergeti spre Nord Insbruch, salzburg, ajungeti in nordul Italiei: Bolzano, Trento si coborati catre Verona, Venetia, etc.
Sau mergeti direct catre partea de sud a Italiei?
acolo sa aveti grija ca va fura si chilotii de pe voi .
Oana am inteles, deci tu in astia 2 ani, faci un fel de experienta, nu? hai ca mai ai 1 an jumate.

fug la si pe urma vine tipa sa-mi faca masaj.
si o zi buna va doresc.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineatza la 10.02 de minute (atat arata al meu)

azi cica sunt mai bine...dar, parca parca...tot as lenevi

vorbeati ieri despre cadouri de la colegi..hmm...apai..de la colegii lu' iubi am primit un cuptoriu cu microunde..pe langa cel de la frate-miu si cel al nostru, pe care-l credeam stricat si care ulterior si-a revenit, in mod miraculos, tocmai in preajma nuntii (parca v-am mai povestit)..si unii dintre ei au venit chiar si la nunta...iar de la mine...au venit majoritatea colegilor (16 din 23), 2 dintre cei care nu au venit mi-au luat kkdou (1 iconita si 1 vaza), iar restul...golden brau si voie buna! (sunt carcotasa, nu? ..Aly, nici eu nu am primit vreo floare de la restul,..din contra...s-au gasit sa comenteze de mustata lu' socra-miu..si sa beleasca okii la rokia mea si la barbata-miu...de cotzoharle curioase ce erau...

la faza cu nemtii, fetelor...io recunosc ca-s reci, dar mai multe nu poci pt ca sa spun, ca, nah...ma trag din ei...si vorba aia...sangele apa nu se face ..chit k a mai ramas vreo 25%..dar..tot e..ceva..acolo ...dar asta nu inseamna ca eu sunt rece, da? ...si oricum nu as putea trai printre ei....asa, in vizite...anytime!, nu, Oana?

Apropos de Salzburg..l-ati vazut careva iarna???..daca aveti ocazia, sa n-o ratati, caci este bestial!!..are asa un aer...de sarbatoare..mai ales in preajma Craciunului...

edit ceas

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Gio inca n-am stabilit exact itinerariul. N-am inteles prea bine care e partea de evitat, nordul sau sudul? Oricum, asta e o chestie, sa mergi in Italia si sa fii avertizat de asa ceva .
Ce bine iti merge, auzi la ea, masaj... Eu nu mai pot sa am pretentia, ca mi-a luat sotzul aparat din ala de vibromasaj, asa ca nu-mi ramane decat sa-l pun la treaba si sa sper ca va da si rezultate.
Eu acum sunt foarte preocupata sa-mi gasesc o banda de alergare, ca suntem familia 'leguma', nu ca suntem cu sunculitze, dar conditia fizica e zero barat...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!!
Oana am inteles, deci tu in astia 2 ani, faci un fel de experienta, nu? hai ca mai ai 1 an jumate.

fug la si pe urma vine tipa sa-mi faca masaj.
si o zi buna va doresc.

_
nunta noastra

asa ma gandisem si eu pana sa vina aici....dar in realitate sub numele de "training" este altceva...adica munca cot la cot cu ei...in cu totul alt domeniu decat ceea ce faceam eu (sunt la partea internationala a firmei si ma ocup de preluari internationale)
...uneori lucrez mai mult decat 12 ore pe zi...noaptea invat germana...si mai am 1 an...in 9 februarie 2008 se pare ca ma intorc acasa...daca nu o sa gaseasca alta firma de-a lor la care sa ma trimita!

Vezi cum vine batranetea nu mai putem tine pasul cu "tineretul din ziua de azi" (Marco e tineretul evident)

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

quote:
...sangele apa nu se face ..chit k a mai ramas vreo 25%..dar..tot e..ceva..acolo ...

...si la mine 10% e grecesc
quote:
Originally posted by krelia

....asa, in vizite...anytime!, nu, Oana?

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

...si eu zic la fel any time am sa ma intorc aici in VACANTA!!!

quote:
ca suntem familia 'leguma', nu ca suntem cu sunculitze, dar conditia fizica e zero barat...

...de asta m-am apucat eu de tenis...cvu antrenor cu tot tacamul...si am inceput prin a-mi cumpara adidasi pentru indoor...apoi trening...apoi paleta...mingi...acu mai am nevoie de o geanta adecvata (am una da la aia trebuie sa ai si masina )...si cred ca am investit o AVERE!!!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mi-am luat un chio chips (din ala cu concurs) si am gasit o juma' de 500 de mii (de "jucarie", evident)...oare dk mai gasesc una...imi da cei 500 de mii adevarati? ..sau...visez???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ali eu ziceam de partea de sud a Italie, Napoli, Sicilia , ca e nasol rau ca te fura, se impusca, mafie curata ce mai.
Si eu am in bloc sala de fitness. are o prietena banda de alergat (900 euro), e mortala, ap. cu vibratii pt. celulita si burta, stepper, banca abdomene. dar doamna e cucoana mare si are o lene....
Oana nu mai e asa mult, sper ca si salariul sa fie pe masura.
krelia si spor la munci.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

mi-am luat un chio chips (din ala cu concurs) si am gasit o juma' de 500 de mii (de "jucarie", evident)...oare dk mai gasesc una...imi da cei 500 de mii adevarati? ..sau...visez???

Cica asa se zice la reclama... Vezi si tu, ca trebe sa scrie pe punga regulamentul de concurs. Insa, eu cred ca au tiparit astia o gramada de jumatati de-un fel si numai 2-3 de restul...

Mergi la inceput