Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 24
krelia spune:
las ca si io mi-s la dieta...branza de vaci cu paine prajita
de Tm....habr n-am....stii doar ca imi doresc tare mult....da' asa departe e..fir-ar sa fie....poate faceti voi un Cj in saptamana aia si ne infruptam cu totii din eclerele Alinei
Oricum, tb sa ajungem 1 data si pe acolo...
quote:
Originally posted by Giova
Eu sunt la dieta si cand va aud de ce vorbiti .
Krelio dar la Tm nu ajungi?
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kateryna spune:
Neata! Azi va dau eu
. Azi facem si noi 6 sapt. Avem bb mare.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
zuzim spune:
buna fetele, voi avea si eu nunta in sept si am o nelamurire...la starea civila se pomeneste cumva de a cata casatorie e? eu sunt la a doua si nu as vrea sa se stie de invitati. e suficient sa stie EL. datorita sumei care sa da acum de primarie de 200 euro e posibil sa se intrebe in fata tuturor la a cata casatorie esti? voi, miresici trecute prin asta ce-mi puteti spune? plz? multumesc muuuuuuuuuuuuuuuult
krelia spune:
zuzi, ti-am raspuns la subiectul creat de tine!
numai bine!
quote:
Originally posted by zuzim
buna fetele, voi avea si eu nunta in sept si am o nelamurire...la starea civila se pomeneste cumva de a cata casatorie e? eu sunt la a doua si nu as vrea sa se stie de invitati. e suficient sa stie EL. datorita sumei care sa da acum de primarie de 200 euro e posibil sa se intrebe in fata tuturor la a cata casatorie esti? voi, miresici trecute prin asta ce-mi puteti spune? plz? multumesc muuuuuuuuuuuuuuuult
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
krelia spune:
sa-ti traiasca!!
sa se faca mare si voinic, sanatos si cu lipici la fete!
(ca asa sunt baietii de la miresici 2006 )
quote:
Originally posted by kateryna
Neata! Azi va dau eu
. Azi facem si noi 6 sapt. Avem bb mare.
Alynutza spune:
'Neatza! E gata cafelutza de luni, si o portie de eclere langa ea.
krelia spune:
bonjour la fete!
Aly, pana la urma, tot tb sa ti le laud...ca prea bune is eclerele ...
pup si sa aveti o saptamana cu impliniri!
Giova spune:
Kateryna sa va traiasca feciorul, sa fie sanatos si numai bucurii sa va aduca.
Alynutza mama ce pofta mi-ai facut .
Noi am fost la Alba, ne-am chefuit oleicuta si cam atat. Ne-am intors super obositi.
o sapt. buna va doresc la toate.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
'Neatza!
E gata cafelutza!