Miresele anului 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

nici noi nu stiam, iti dai seama....dar nasa a aflat de la nasii ei, care au foarte multe perechi de fini si spuneau ca sunt curioasi care si cati fini le vor calca duminica pragul...si asa au aflat si ai mei care e obiceiu' ...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost afara ca e soare si frumos.
Alynutza stai linistita ca nu e la noi obiceiul asta.
si daca tot veniti la Tm poate ne vedem si noi la un suc macar.
Gurule treci la regim maica, asa-ti trebuie daca te plangi...

Azi vine sorrella, merg la bucatarie si sa adun de pe-aici.
Miane mergem in Alba sa ne tinem zilele de nastere.
si weekend fain sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Giova

Alynutza stai linistita ca nu e la noi obiceiul asta.
si daca tot veniti la Tm poate ne vedem si noi la un suc macar.

_

Gio sa stii ca ar fi o idee. Oricum, inca nu stim nimic, cu nasii e destul de complicat, ca nasul e mereu pe drumuri si trebuie sa ginim un weekend cand e si el acasa si nu e nici nasa de serviciu. Sa aveti distractie faina!

Weekend placut, fetelor!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Gio...deja ingurgitez o bucata de file de porc...la gratar..da' cica n-am voie decat pui si vaca...eh...acu'...n-oi muri......

Eu s-ar putea sa ajung prin mai la Cluj ...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

Eu s-ar putea sa ajung prin mai la Cluj ...

Sa zici din timp, sa-ti fac eclere cu ness

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

TI-E CLAR CA NU SCAPI!!!
...oricum, si azi am bagat unul..desi n-am voie nimic cu zahar...dar...nu se putea...era un "must"...inainte de regim

quote:
Originally posted by Alynutza Sa zici din timp, sa-ti fac eclere cu ness [/font=Comic Sans MS]

Mergi la inceput

quote:

TI-E CLAR CA NU SCAPI!!!

Cine a zis ca vreau sa scap? Oricum, acum in weekend-ul asta testez reteta, sa vad ce-mi iese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu sunt la dieta si cand va aud de ce vorbiti .
Krelio dar la Tm nu ajungi?
Alynutza ti-e clar ca ne vedem.

si weekend placut.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

quote:
Originally posted by ooana

...pai daca ma mai tine memoria ..."proiectul" se numeste cumva Facultatea de Drept? ...ca eu pentru "proiectul" asta imi pusei viza de flotant in Capitala 4 ani

Da Oana ala e proiectul. nu ma prindeam deloc

stana regala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Eu s-ar putea sa ajung prin mai la Cluj ...[/font=Comic Sans MS][/purple]

si eu e posibil sa ajung mai in vara-toamna, cand o sa fie (SPER!!!) concediul...

"In ochii tai, o lume se ascunde.../ Incorsetat in patimi si placeri,/ Finetea pielii tale ma patrunde,/ Ca un balsam de nebunii, stingher.../ Te-ascunzi in apa marii inspumata/ Si luna s-ar opri de te-ar vedea,/ Iar inima ar inceta sa bata/ Si ma cufund in existenta ta.../ De-ai fi ecou, ar suspina tacerea,/ De-ai fi o floare, fluture as fi,/De-ai fi tu vis, mare mi-ar fi durerea,/ Cand vraja noptii iar s-ar risipi.../ Te pierzi in nimicimea unei clipe,/ Iar eu ma pierd in tine, cucerit,/ Cad prada rezonantei infinite.../ E Steaua Nordului la rasarit..."

Mergi la inceput