Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
Alynutza spune:
Oana nu-mi mai spune, ca-mi dau pumni in cap cand ma gandesc ca anul asta trebuia sa trec in categoria 28 de zile de concediu, si de fapt, am scazut la 21. Nici nu mai stiu cum sa-l mai impart. 10 zile luam in vara, ca mai putin nu se merita pentru concediu cu masina peste granite, cateva zile va trebui sa-mi iau de Pasti, ca vine o prietena din Bucuresti la mine, cateva zile am zis ca luam de aniversarea casatoriei (ar fi trebuit sa fie concediul mare, dar nu ni s-a aratat ca trebuie sa mergem la o nunta atunci) si sa mai ramana ceva si pentru Craciun, ca si dau in benga daca trebuie sa vin la scarbiciu intre sarbatori...
Daca fondati partidul oamenilor cu lene... ma inscriu si eu pe liste...
krelia spune:
salut, fetelor!
simo, bine ai venit printre noi! si sarcina usoara iti doresc! (te-am trecut pe listutza )
kitzy, tin pumnii sa fie cu okisori!
vad ca azi vb de cifre fatidice si de superstitii....nush dk va zisai...noi, in hanimun , la dus am avut locurile 13 A si B ...iar la inoarcere am avut zborul nr. 6662 ...al meu zburand evident pt prima, resp. a2a oara in viata lui...cu toata gradina de morcovi aferenta locului cu pricina ...si cu pastile sedative (dar fara rost ) ...acum ne amintim cu haz de cele intamplate......
Aly, noi ni l-am programat undeva prin toamna (sa incepem)..asa ca...vezi..tot cu programare ...acu...la restul...kiar nu ma bag...dar ce-o iesi, sigur va fi cu okii verzi/albastri si blond/saten.....dk iese negru....clar, il sparg!....pe sotz, normal!
ralnied, se mai intrevad cateva ramasitze...dar..care tb alungate, deh...
oana, ce ziceai de partidu' ala?
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
kitzy spune:
Ca tot vb de superstitii, eu chiar nu sunt superstitioasa, stau la apart 13 si va zic eu ca totul e bine si frumos si sper sa ramana tot asa.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Oana . ...cateva zile am zis ca luam de aniversarea casatorieiTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...vrei sa iti spun eu, asa ca sa vezi partea pozitiva a lucrurilor ...noi nici macar nu vom fi impreuna de aniversarea casatoriei noastre...pentru ca D-nul sot din aceleasi motive ca si acu la viza nu va putea lipsi de acasa trebuind sa isi sustina disertatia la Masterat...asa ca apreciati ca sunteti impreuna ca e cel mai important lucru dintre toate!
...partidul il facem...ca vorba aia(ca in Ardeal) "Daca-i musai ii ca de voie buna"
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by krelia
[purple]
Aly, noi ni l-am programat undeva prin toamna (sa incepem)..
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
[font=Comic Sans MS]Gata, incepeti deja anul asta? Noi cred ca incepem sa planificam abia la anul. La noi e sansa sa iasa blond, iti dai seama, i-am zis la al meu sa se astepte (el a fost blond cand era mic, plus punem la socoteala si ambele viitoare bunici blonde) si sa nu ma ia la intrebari. Cred ca nu neaparat ma preocupa culoarea parului/ochilor, cat as vrea sa fie baiat si sa nu fie in vreo zodie dubioasa - si asta-i destul de greu de planificat.
Oana stiu cum sta treaba si crede-ma ca nu te invidiez, dupa cele 6 luni pe care le-am petrecut in State, departe de el (eu n-am avut nici privilegiul de a-l vedea o data la doua weekend-uri) am zis ca nu mai plec nicaieri fara el, si nici el fara mine. Poate gasiti totusi o cale sa fiti impreuna, poate mergi tu in tara.
Totusi, poate ma lamuriti si pe mine ce partid fondam?
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Originally posted by krelia
[purple]
Aly, noi ni l-am programat undeva prin toamna (sa incepem)..
Gata, incepeti deja anul asta? Noi cred ca incepem sa planificam abia la anul.
Cred ca noi planificam in 2008 pe la sfarsit ...
quote:
Oana stiu cum sta treaba si crede-ma ca nu te invidiez, dupa cele 6 luni pe care le-am petrecut in State, departe de el (eu n-am avut nici privilegiul de a-l vedea o data la doua weekend-uri) am zis ca nu mai plec nicaieri fara el, si nici el fara mine. Poate gasiti totusi o cale sa fiti impreuna, poate mergi tu in tara.
As puteam merge acasa in 1 iulie...dar nu are rost ca in 4 iulie plecam in Spania de aici si ar insemna sa merge...sa ne intoarcem in Germania in 3 si in 4 sa plecam in concediu...prea multe complicatii!
...referitor la faptul ca nu mai plecam unul fara celalalt...nu pot promite ...ca deh, eu am ales cica "cariera internationala"...dar noi sa fim sanatosi ca asta e cel mai important nu?
quote:
Totusi, poate ma lamuriti si pe mine ce partid fondam?
...un Partid cu membrii care sufera acut de lene
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Marco e bine, cumintel, cred ca stie ca-l asteapta gradi de sapt. viitoare.
Eu mor cand ma gandesc ca nu-l vad pana la ora 12. pt. inceput il ducem 4h/zi sa vedem cum se integreaza in colectivitate, si pe urma cu norma intreaga , pana la ora 16.
Face tot fel de fel de boroboate:
se spala in wc, cauta in gunoi, vorbeste( aide=haide, alo, mama, ana, che=ce,c= caine si cam atat). tat nu vrea sa zica, asta e, il vede prea putin asa ca...
Kitzy pai ce sintome vrei sa ai? snt cam 4 sapt. de la ultimul ciclu, nu? sau 5? mai asteapta putin. eu la 4 sapt. jumate am inceput sa am greturi, inca nu trebuia sa-mi vina ciclul si eu stiam ca sunt . al 6-lea simt.
fug ca am treaba ca azi e ziua sotiorului si nu am terminat curatenia+ ca ii fac papica lui Marco.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
krelia spune:
Aly...toamna asta..sau primavara 2008...nu stim inca...
Gio...sunt o mare uituca!! [...si stiam!! Sa-ti triasca si sa-ti infloreasca!
{miercurea viitoarea clar nu uit! )
Alynutza spune:
Oana intr-adevar e mai complicata situatia la voi. Lasa, vorba ta, voi sa fiti sanatosi!
In partid ma inscriu si eu, cel putin de cateva zile nu stiu ce-i cu mine, parca n-am pic de energie, plus ca seara adorm ca o baba la 10 (norocul e ca nu ma simt chiar foarte vinovata, ca adoarme si consortul tot cam pe-atunci).
Gio sa-ti traiasca sotziorul , sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti.
Krelia noi inca nu ne punem pe planificat, pentru ca eu as vrea foarte foarte mult sa-mi schimb jobul, si atunci depinde mult planificarea de asta.
Alynutza spune:
'Neatza! Poftiti la cafelutza!