Cuptor electric sau cu gaz?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Si cand s-o arde ala electric,cine vi-l repara?
Si era de marca ,nu vreun jeg!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

plita pe gaz,cuptor electric - f.multumita!

Cine il repara? Cei de la firma respectiva ofera service..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am si eu o intrebare.
Pentru cuptorul electric avem nevoie de curent trifazic, sau instalatia normala e buna.Cineva mi-a zis ca daca vreau plita electrica si cuptor electric, trebuie sa imi cer curent trifazic.Ma poate ajuta cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Olim ,la marca pe care am achizitionat-o eu iti trebuie curent normal.
Ariston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Marea problema la cele electrice este consumul, care este enorm. Acu' depinde cat il folositi si cat va permiteti sa platiti. Dar un aragaz/cuptor electric folosit zilnic 1-2 ore... cam dubleaza consumul electric al locuintzei. Daca e folosit doar ocazional e ok, nu conteaza.

Curent trifazic nu trebuie decat la cele profesionale. Dar circuit separat, de fortza, cu priza speciala, trebuie. Ca astea bat intre 5 si 12 kW si un circuit normal, cu priza normala nu rezista la mai mult de 3 kW si ceva. Daca e doar cuptor probabil se gaseste si in limita a 3 kW.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu am avut cuptor electric si era o.k.
Nu e chiar ca si in descrierea manualului, adica prajitura tot pe o parte crestea mai tare, si nu uniform, ma rog, e problema minora, dar fata de gaz e mai bun.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ymcar multumesc de raspuns.Ar trebui sa cer constructorului sa imi reforteze instalatia, sau o fac eu dupa ce e gata.Cum ar fii mai economic?Instalatia la apartametn m-a costat 700 de euro, proiect, mana de lucru, prize, intrerupatoare.
multumesc pentru orice raspuns
angela, cat te-a costat cuptorul si ce clasa energetica este?Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by olim

ymcar multumesc de raspuns.Ar trebui sa cer constructorului sa imi reforteze instalatia, sau o fac eu dupa ce e gata.Cum ar fii mai economic?Instalatia la apartametn m-a costat 700 de euro, proiect, mana de lucru, prize, intrerupatoare.
multumesc pentru orice raspuns
angela, cat te-a costat cuptorul si ce clasa energetica este?Multumesc

pai in primul rand ar trebui sa vezi daca nu cumva ai deja un circuit special in bucatarie pentru asa ceva. daca e instalatie noua ar cam trebui sa aiba deja. daca nu.... ii ceri sa iti adauge, vezi cat cera. dar intai stabilesti ce vrei sa iti iei exact, sa stii ce sa ii ceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Eu am patit-o cu masina de spalat si cuptorul (electric)pe acelasi circuit.

Nu functioneaza amindoua odata , imi sar sigurantele......

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Eu mi-am luat cuptor de putere 2 kW. Nu e nevoie de trifazat dar de circuit separat da. Daca aveti alte aparate pe circuitul cu cuptorul abtineti-va sa le folositi cat merge cuptorul...
Eu inca nu m-am obisnuit cu el. Timpii de coacere sunt mult mai mari decat la cel pe gaz. Iar tabele date in instructiuni nu contin informatii legate de retetele mele. In schimb la o reteta luata dintr-o revista unde se preciza temperatura, tipul coacerii si timpul, a fost ok.

Mergi la inceput