Timisoara, impreuna! (49)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

proba

Mamica de spiridus

[ url = " http://pg.photos.yahoo.com/ph/calinconstantin/album?.dir=56c9re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/calinconstantin/my_photos" ]Spiridusul in al treilea an[ / url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Bun fetelor, dupa lupte seculare Am REUSIIIT!!! Nu sunt decat cateva poze - zice sotiorul ca-s prea mari ca sa incapa mai multe. Sunt de la ziua ei de 3 ani, din weekendul de la Garana si de la cel de la Semenic. Sper sa va placa, astept raspunsuri... Si astept sa-si faca sotiorul timp sa le descarce pe cele de la casuta, dar acolo poate mai facem cateva,
Maine sunt Floriile, e ziua spiridusului, o cheama Loriana Florina. Eu va doresc tuturor o sarbatoare frumoasa si un weekend odihnitor. Pusi.

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Salutare la timisorence!!!

Spre rusinea mea intru la acest topic precum merg la biserica. Adica numai cand am nevoie.

Am si eu o mare problema si sunt cam disperata (a se citi foarte disperata). AM NEVOIE DE BONA! Si as vrea sa merg mai mult pe recomandari. Mi-e cam frica sa le iau din Publitim sau de la agentii. Si ma gandeam ca poate stiti voi pe cineva.

Poate ma puteti ajuta! Eu oricum va multumesc si o sa va vizitez si eu mai des!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

De Florii, urez tuturor celar care poarta nume de flori, un sincer La multi ani!

Cu dedicatie speciala,pentru:
Spiridusa
Laura-Florina
Florin, sotul Silvanei....

Noi ne pregatim sa mergem la biserica, sa luam salcie, azi nu facem nimic ...lenevim doar...

Pentru catolicele noastre, Paste fericit!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Multumesc draga Doris am fost si eu dupa salca azi la biserica.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Am trecut sarbatoritii lunii aprilie, pe prima pagina...
E 1 aprilie, dar nu e pacaleala...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata timisoara!

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR!!!!!!

si multe flori si pupici speciali pt. loriana-spiridus!!!! sa creasca mare si cuminte (ca frumoasa este foc!!!!).
faine poze dar si mai fain manechinul!!!!

imi cer scuze de intirziere cu urarile dar n-a mers netu', evident cind este urgenta.

despre noi: tot cam cu muci, krisztinei i-a trecut, nu mai tuseste deloc, eu inca ma mai chinui cu nasul, de tusit doar un pic, robi cu muci gramada si tuseste de la ei, pompam la greu si iaca asa trec zilele noastre.

ati fost careva la circ? se merita?

va pup, sa aveti o saptamina buna cu mult spor la trebi. incerc si eu sa ma apuc de ceva, poate si reusesc sa finalizez de ce ma apuc.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna dimineata!
Na ca am mai intrat si eu.
Sunt cu nervii la pamant,la Maya cred ca ii iasa dintisorii si de 3 zile ma termina cu maraiala,ma doare capul de imi crapa
Acu colac peste pupaza a mai venit si un de viroza,cred.Ii curg mucii,tuseste sec......... maraie ca un pisic...simt ca explodez.
Katik cand se termina mucii astia odata
Ana spunea-i tu undeva ca la voi e fabrica de muci vad ca si la mine incepe sa fie la fel ca la voi.
Ciufuleascooo uitasi ceva pt mine pe prima pagina,da sa stii ca eu nu sunt deloc suparata

Danitin faine pozele,a meritat chinuiala UITE POZA NU E POZA,sunt super.

Azi mergem la tanti doctor sa vedem ce ne spune,sa o cantareasca,masoare si voi veni cu vesti.Sper ca bune

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Neatza, Timisoara!

Sanatate Katik, la puiutzi, si tie Laura, pentru Maya mica si frumoasa...
Ati fost la circ?
Nimeni nu stie nimic?
Laura, maine dai de baut, implinesti frumoasa varsta de 30....te-am trecut pe lista...
Fetele, eu sunt un pachet de nervi, mi s-a prajit tv-ul aseara, asa ca azi trebuie sa-mi cumpar altul nou,. pentru dormitor...iaca ce-mi trebuia mie, inainte de Pasti, vreo 8 mil cheltuite...
Eu am fost cu Ines la dans, si sambata si ieri, de la 17-18,30.
A invatat Samba draga de ea, iar eu ca o spioana, am tras cu ochiul prin gaura cheii, ca nu ne lasa inauntru...am ras cu lacrimi....
E Saptamana patimilor, asa ca v-o doresc plina de pace si liniste sufleteasca tuturor!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut si eu fetelor....

Doris si cum se descurca Ines la Samba?Ii place?Ce zice?
Laura,bem o berica,virtual, evident,maine?Multa sanatate sa aveti!
Dana....inca o data LA MULTI ANI! de ziua numelui Lorianei Floricica!Cum ati petrecut?Mey si din nou zic:cat a mai crescut si cat s-a schimbat fata ta!Si,parole,seamana cu ta-su....mai putin cu tine.Sa creasca mare si sanatoasa!
Consi,eu am avut bona pentru fetita mea si am gasit-o in Publitim...am fost foarte multumita de ea si din cele pe care le-am refuzat(am gasit vreo 5-6,insa doar cu una m-am intalnit),vreo doua doamne,cu acordul lor le-am recomandat altcuiva si am inteles ca amandoua au gasit sa aibe copilasi in grija.Tanti care a stat cu Luana are acum in grija o alta fetita,asa ca imi pare rau dar n-am cum sa ti-o recomand.Eu cred ca poti incerca si din Publitim si din alte ziare cu anunturi,de ce crezi ca in Publitim sunt anunturi date numai de oameni aiurea?Incearca!Va intalniti,vorbiti,iti expui doleantele vis-a-vis de ceea ce vrei si astepti de la femeie,negociati salariul si alte probleme gen zile libere,concediu si asa mai departe...si daca cadeti amandoua de acord si copilul o place....go for it!Succes!
Va pup fetele si sa aveti o saptamana cu multe realizari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput