Timisoara, impreuna! (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Elena, nici eu nu stiu sa-ti raspund, dar i-am scris prietenei noastre Gabi Rus, si sper sa-ti raspunda ea curand...
Ana, imi pare rau...sanatate multa la atomicii tai...
Sa speram ca vine vremea frumoasa, si va fi ok cu virozele.
A...si tin sa-ti spun ca mi-a placut mult manutza Luanei...
Ines a reinceput gradi, deocamdata e ok...
Katik, sa te faci bine repede...si tu si cei mici...
Nici eu nu-i dau imediat antibiotic, numai daca febra mare nu cedeaza cateva zile.
Gabi, m-ai omorat...3 luni pleci?
Hai sa dai detalii...nu te uitam stai linistita...
Fetele, eu maine ma apuc de curatenia generala, am un chef...de numa...
Laurelu /zaharelu...ce mai zici?
Anda, dar tu?
la apel...toata lumea...

Sa se mai incalzeasca putin si bagam una intalneala in Unirii, la terasa, ce ziceti?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No servus fetelor!
Uita-i sa va spun ca Ciufuleasca m-a facut gigea sunt in tendintele anului 2007.
Doris parac ti-am spus in urma cu 2 zile dupa ce imi citesti mesajul sa ma contactezi urgent,nnnuuuuuuuu?????????
Katik sa dea DD sa fie bine la cupil si sa nu trebuiasca sa-i dai antibiotic,oricum si sanatate multa.
Ana muci da dar si rosu-n gat????
Pai voi din una da-ti in alta??? Imi pare tare rau,Maya a scapat si de muci si de tot sper sa nu mai vina prea curand viroza sa ne viziteze
. Dar ia stai parca nu demult a-ti fost iar cu rosu-n gat???
Si mai da-mi voie sa iti spun o parere personala poate ca ar trebui sa le dai ceva pt imunitate,tratamentul se face primavara si toamna.
In rest fetelor va si va dorim o zii faina.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimienata timisoara!

cam pauza p-aci, nu?

ana, si la noi raul numit gradi este necesar ca nu avem nici un ajutor. de fapt, nici nu-i chiar asa rau, ca eu oricum acasa nu pot s-o invat tot ce invata la gradi plus ca chiar ii place. numai ca in fiecare dimineata avem circ cu imbracatul. e treaza, o scot greu din pat dar nu vrea nicicum sa se imbrace. tata-sau trebuie sa iasa pe usa ca intirzie si ea inca mai sta si se gindeste, se joaca etc. apoi vin urletele ca de ce pleaca fara ea. acelasi circ seara la culcare. deja simt ca o iau razna.

laura, sanatate si voua. si noi avem si cita rosu in git dar tot nu le-am dat inca ospexin-ul.robi nu tuseste deloc, nu febra, doar muci. krisztina tuseste dar nu f. mult si f.rau, nu febra.

doris, multam, incerc sa ma fac bine dar merge cam greu

vorbeati mai sus despre pregatiri de pasti. ce sunt alea ca eu nu stiu cum o sa fac. am curatat si eu doua geamuri si numa' bine au inceput ploile, asa ca a fost cooperativa munca in zadar. in rest, fac si eu ce pot.

na, va las, sa aveti o zi buna!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doris,ma bucur sa citesc ca Ines e bine,sper ca si voi,mamici si bunici,v-ati revenit cu viroza...
Laura...gatul rosu la gorobetii mei e...ceva ca si aerul respirat...ce sa facem?S-o fi mostenit,ca si eu,in copilarie,eram un dezastru la capitolul asta...Felicitari de freza noua!
Kati,te inteleg perfect cu gradi...Cred ca e o chestie universal valabila la copiii mici,care cu cresa sau care cu gradinita...Si la noi alterneaza zilele cu buna voie de a merge la gradinita cu cele cu mofturi si sclifoseli.Bafta noastra ar fi ca tatal Luanei pleaca la 6.30 de acasa,iar mandra se trezeste la 7.Asa ca din punctul asta de vedere am scapat.In plus la noi,mai nou,au inceput fitele de moda si de a fi shic:facem codite dimineata,ceea ce imi rapeste din timp cam 10-15 minute,ca si coditele astea nu trebuie facute oricum si oriunde...ca asa e modelu' acum,ne lasam parul lung.

Ei fetele,va urez o zi buna,in ciuda ploii de afara si cu realizari!Sa nu uit,in avans,weekend placut!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pupici tuturor!!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna mamicutelor!

as vrea sa va pove mai multe dar din motive de 2 copilasi micuti o sa ma cam restrang la a va lansa o mare rugaminte: STITI CUMVA VREUN HOMEOPAT BUN IN TIMISOARA, CARE SA SE OCUPE MAI MULT DE AFECTIUNILE COPILASILOR?

fetita mea de 3 luni, Andreea, a facut deja 2 infectii urinare, a luat antibiotic de 2 ori si as vrea sa fac ceva sa rezolv situatia asta cumva mai putin nociv pt ea. Se pare ca tulpina de E. Coli colectata din maternitate e destul de capoasa si desi dam cu augmentin pe ea, recidiveaza. O sa consultam si un urolog insa as vrea tare mult sa merg si pe un tratament homeopat de sustinere, crestere a imunitatii si de combatere a bacteriei asteia.

o sa va scriu mai multe in curand despre noi si despre cum facem fata singurei acasa cate 10 ore toti 3, eu si 2 micuti, daca doriti, bineinteles :)

o sara placuta va dorim!
Lia

Mergi la inceput

aaa, sa nu uit, mai am o intrebare cu 180 de grade diferita de prima: exista cumva prin TM vreo agentie de modeling pt copii, ca m-au innebunit prietenele si rudele si cunostintele si strainii chiar ca irosesc si talentul dar si darul dat de natura, de D-zeu baietelului- o frumusete deosebita, plus ca este extrem de foto- si telegenic.

ca sa vedeti, din doi nasoli de parinti ce-a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata timisoara!

lia, bine ai revenit si sa-ti traiasca printesica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
eu merg la dr. andreikovits, se ocupa si de adulti si de copii, nu stiu sa-ti spun preponderent de care categorie. si fii-mea face un tratament la ea, si noi. multa sanatate piticutzei si sa va treaca infectia!!!

danitin, si de la noi pupici, si mai vii sa ne pove cite ceva. ma gindeam intr-una din zile ce frumos trebuie sa fie acum la casuta voastra, cu pomii infloriti si floricele de primavara. poate apuci sa pui si o poza.

ana, ce ne-om face noi cu fetele astea cind mai cresc un pic? ma si ingrozesc daca acum e asa...

laura multumim de urari, la fel si voua!!!

doris, deci ce culori se poata anul asta? ca io tot n-am inteles

na pai sa aveti o saptamina usoara!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...sunt cheauna de somn, e cumplit cu ora asta noua, pana ma obisnuiesc, mai dureaza.
Lia, bine ai revenit, sa-ti traiasca minunea mica...si sa fie sanatoasa!
Eu am fost cu Ines la D-na Dr. Lugojan, daca vrei iti dau adresa si nr de tel, sa-ti faci o programare, desi te anunt ca vei astepta cateva luni sa o obtii...Cat despre agentii de fotomodele in TM, cam putine...serioase.
De fapt, sa intelegi, sunt multe, dar in afara faptului ca fac doua luni si primesc o diploma, nimic mai mult.
Mai departe depinde doar de tine, sa ti-l promovezi, ca nu vine nimeni sa te caute...sau sa te invite la un casting.
Clar, vei avea nevoie in particular, de un fotograf profesionist, care sa-i realizeze un book de prezentare si cu el sa bati la diverse usi.
In fine, e mult de discutat pe aceasta tema, pana una alta, eu zic ca cea mai serioasa scoala este Scala, condusa de D-na Mirela Scurtu.
Daca vrei, o sa-ti dau nr. ei.
Sau ar mai fi la Casa Armatei, la Catalin Ilie.

Ce faceti, fetele?
Danitin, ce ne mai zici?
Ana, nu mai vorbi de codite, draga, ca mie imi ia o ora la parul lui Ines...
Katik, ce sa-ti spun, se poarta cica blondul, tunsoarea bob, dar si nuantele de saten, maro, ciocolatiu.
Pako, daca ne citesti, La multi ani fericiti...de la noi...cu multe impliniri!

Da un semn de viata...

Fetele, va pup si va doresc o saptamana linistita.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

multam fetelor. Deocamdata sa rezolv cu asta mica infectia urinara. De dr. Ela Bot stiti ceva? are cabinet prin zona pe la mine, Dacia...mi-a fost si ea recomandata

oricum, va rog pe mail alias4444@gmail.com puneti-mi nr de tel, adresele homepatilor vostri (Katik si Doris) pleasee, merci mult!

o zi faina sa avem!

Mergi la inceput