Timisoara, impreuna! (49)
Raspunsuri - Pagina 15

psxman spune:
In aceasta zi speciala de 1 Martie, va ofer cu drag, un buchet de ghiocei si un martisor, care sa va aduca in suflete primavara.
PSX|Man

katik spune:
bna dimineata!
multumiri psxman, cavaler ca-ntotdeauna!
fetelor, si din partea barbatilor casei, adica robi, , sa aveti o primavara frumoasa alaturi de cei dragi!!!!(si restul anului ca nu strica!)
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

oanna3 spune:
Sa intram putin in atmosfera 1 Martie
Primavara, primavara,
Ai sosit la noi in tara
Cu flori si soare dulce
Te rugam, nu te mai duce!
Te rugam sa nu mai pleci,
Sa ramai aici pe veci,
Ca de iarna grea ce-a fost
Ne-am saturat de ea de tot!
C-a fost grea si cam geroasa
Dar a fost si frumusica
insa noi te-am asteptat
Cu un dor de neuitat.
O #259;rimavara superba tuturor
iubesc si sunt iubita

Doris-Alina spune:
Un vis frumos de primavara am avut de curand! Calcam pe iarba inrourata, pasarelele cantau, inima-mi salta sa-mi iasa din piept, nu alta! Mi-am simtit sufletul atat de senin si inima plina de bucurie, o bucurie pura pentru ca exist, pentru ca existati, pentru ca viata poate fi foarte frumoasa! Fericirea venea din mine, din tine... din noi! Sa aveti o primavara senina si plina de iubire!
Si sa primiti azi multe martisoare si multa iubire...
Tati...
Fetele, trebuie sa anunt cat de curand la taverna cate mergem de 8 martie...asa ca va rog raportati prezenta...
Intalnirea va fi Joi, 8 Martie, ora 18, in centru la Fantana.
Pe Silva o anuntam telefonic.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Doris-Alina spune:
Am uitat sa va distrez putin...ia priviti cum a venit primavara si in coafura...
primavara profil 1
primavara profil 2
primavara din spate
primavara detaliu 1
primavara detaliu 2www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

katik spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Am uitat sa va distrez putin...ia priviti cum a venit primavara si in coafura...
primavara profil 1
primavara profil 2
primavara din spate
primavara detaliu 1
primavara detaliu 2www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
doris

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Doris-Alina spune:
Bey...Katik, nu radea....de opera mea....ca am muncit la ea cateva ore bune....www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

Diana68 spune:
Salutare fetele,
Of doamne nu se mai termina cu bolile astea, adica in general cu virozele si cu problemele, oare 0 sa vina o zi cind nici una dintre noi sa nu mai aiba probleme cu bolile???????????
Doris Imi pare rau de patania prin care ai trecut cu Ines. si ce mult te-ai bucurat ca vei pleca. Dar asta este , noi cu Robert nu avem probleme din astea acuma 2 ani am facut cu masina vreo 7500 km, si in afara ca s-a plictisit a fost ok. va dorec sa va faceti bine repede .
Katik si la tine probleme de sanatate ca si la majoritaea. Ii doresc la Robert sa se faca bne si sa nu il mai doara urechea.
Laura sanatate la micuta ta Maya.
Danitin Din Norvegia am primit un parfum Hugo Boss de femei, mai bine zis din aeroportul din frankfurt. Miroase bestial. robert a primit un leut mic de plus si niste bimbonele. acolo mi-a zis Zoli ca viata este super scumpa au cel mai ridcat nivel de trai din lume. De ex. a baut 2 beri ( 400 ml) au fost 12 euro................. Si-a luat 2 portocale si punguta mica de napolitane 4 euro, a vazut intr- vitrina blugi cica la reducere 110 euro.......... El a fost la Lillehammer statiune unde a fost olimpiada de iarna. De la el de pe geam se vedea trambulina care eera luminata nonstop dar nu era nimeni, cica acolo au voie doar sportivii de performanta. si eu l-a intrebat de ce eera luminata ca cuerntul costa......si mi-a zis ca acolo curentul este gratis..............oricum de cind a ajuns acolo pina aplecat a nins tot timpul. A fost fain dar a zis ca acolo nu ar putea trai ca 6 luni pe an este iarna...........
Copilutilor bolnaviori va doresc sa va faceti bine cit mai repede
va pupicesc

gonghy spune:
Salutare banatancelor!
Vad ca nu e nimeni pe aci!! Nu-i nimic sunt eu am noroc ca doarme bubulina si pot sa va scriu.
Ana cum e treaba pe la voi? N-a ca s-a trezit goanga mea.De 1 ora am scris 2 randuri si gata hai ca am venit iar.
Cum se mai simte Luana? Nu ai spus ce a avut,e mai binisor acum? Oricum multi si insanatosire grabnica.
Katik la tine cum e cu Robi,e mai bine? A trecut otita?
Multi si pt voi si sa auzim numai de bine.
Diana multumim de urari.La voi cum mai e?
Doris aseara nu am mai putut intra pentru ca Maya mi-a facut capul pui cat a plans...
oricum multumim pt martisorul muzical,a fost super fain. Chiar imi place Boceli mult de tot.
Mai fetelor nu stiu ce are Maya de cateva zile plange de ma innebuneste de cap,imi tiuie urechile,ma simt ca din avion.Nu stiu o fii meteosensibila ca si mine????? Am impresia ca de cand e vremea asta nasoala
e asa de agitata.
De dinti nici vorba ca m-am uitat iar,cachiti a facut de 3 ori pe zi,dureri de burta nu are,nu mai stiu ce sa fac cu ea.
Nu era asa si dupa ce mananca plange...
Oricum va dorim un weekend fain chiar daca anunta astia si
la toate fetele.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya

gonghy spune:
Doris am uitat ceva.Daca e bine Maya vin la chefuiala si sa facem
de mamici la TAVERNA.Sper sa ma mai destind si eu dupa 2 saptamani de horror
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
Laura si bebe Maya