Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mai am de aspirat in living si pe urma sters praful, dat cu mopul...treaba multa ce mai.

March ce poza sa-i mai fac, cand el era ud si mai vroia si la caini, murdar pe maini...de abia l-am bagat in lift, ca sa nu ma murdareasca si pe mine.
Bumbita am mai discutat pe aici, dar cred ca nu erai. Noi l-am luat cu 500 euro mp, si are 120 mp, suprafata construita, caci utila e 80 si ceva = 2 balcoane. La totalul ap. se calculeaza supraf. construita. Noile blocuri pe care le fac sunt la 700 euro mp. nu sunt chiar ieftine, dar e blocul nou, instalatii prin ziduri si pardosele. Nu avem tevi si cablaraie prin casa, doar cele de la boxe (pe care a uitat Clau sa le treaca prin perete , incarcatoare, etc.
Bombo ma bucur ca mai dai un semn de viata. lasa draga mea, Jasmine nu merge singurica, dar vorbeste o groaza.
Denisa e greu pt. Emma saracuta, dar se va acomoda ea, putina rabdare sa mai ai.
Marco nu mananca cu jucarii si tv prin apropiere. azi l-am pus la comp., dar in rest ne concentram asupra papicii.
Nico petrecere frumoasa va dorim si distractie maxima.

fug sa-mi termin treaba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Ma uitam eu asa...cine va naste prima?
Denisa, Daniela, pe urma...Bumbita si Florinini. asta e ordinea?
la ce ma gandesc eu acum....

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova--mai bien puen mana si fa-i o surioaralui Marco-ordinea nasterii se mai poate si schimba, desi eu sper ca nu
Bombo-pupici vorbaretzei si emma ii zice lui POOH-PUU, si stie s a imi arate o groaza de jucarii, dar nu le stie sa pronuntze stalcit nici macar pe jumate-sanatosi sa fie, ca restul invatza ei, sa vad can do vorbi fii-me au cu mine in engleza de la gradi si eu o sa ma uit la ea cala masinin straine pian ma prind ce zice
Anas-unde disparusi?
Moni, Andiaro,Mirela, Tonca,Silvi, Anasol, Bianca?

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by Giova

Ma uitam eu asa...cine va naste prima?
Denisa, Daniela, pe urma...Bumbita si Florinini. asta e ordinea?
la ce ma gandesc eu acum....

_
nunta noastra

nu, ordinea e denisa, daniela, florinini si...eu...da' acum mai stii cum or vrea sa vina? sanatosi sa fie. Doamne ajuta!

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Denisa ii voi face dar mult mai incolo...cel putin nu anul asta. mai vedem noi....
Ordinea se poate schimba, dar e de preferabil sa nu.
Bumbita deci tu esti ultima...sa vedem cine te urmeaza ...

gata cu aspiratul .
Macar de ar dormi Marco sa spal pe jos, dar asa nu pot...

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Denisa

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Noi am fost si azi prapaditi toata ziua. Alain n-a vrut sa manance nici pastele cu carnita si nici supa cu galuste facuta tot special pt el. Eu il trec pe lapte de vaca sa vad cu reactioneaza, de cand merge la Nasaud o sa-i zic la mama sa inceapa sa ii faca trecerea.Mai am trei cutii se Milumil si cand le termina gata....lapte de la joiana, daca nu vrea altceva sa manace de acela..ca eu una nu stiu ce sa-i mai fac. Nu stiu ce e cu el ca sta numai agatat de mine, nu vrea sa stea fara mine deloc, ori are ceva ori s-a purcelit in ultimul hal...
Denisa pupicei, cu siguranta Emma e mai obosita, o sa se obisnuiasca ea cu ritmul.Cum ti se pare?S-a adaptat sau ramane inca necajita acolo?
Giova super ca ai apartamentul fara tevi si cabluri, e tare bine asa ....eu aici am tot o teava peste tot, ma dispera.
Anasebe ce faceti voi?Doarme Tibisor noaptea?Au avut ceva efect granulele?
Mai fetelor care sunteti gravidute eu va admir f mult, Daniele nu stiu cum te descurci tu singurica si graviduta.Eu ma tot plang pe aici si cred ca nu m-as descurca si cu Alain si gravi.
Poate toti copii sunt asa moraiti ca si Alain si mofturosi dar mamicile lor sunt mai rabdatoare.Eu una tareeee ma simt obosita. Va las ca nu mai vrea Alain sa stea...

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Toanca vad ca-i dai lui Matei prajeli la greu. Eu stiu ca nu-i asa buna faina aia prajita nici pentru noi dapai pentru stomacelul si ficatelul lor.

daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Mai, Tibi are nopti si nopti. Sunt nopti in care doarme dus, fara granule si sunt nopti cand si cu granule si cu nurofen si tot urla de mama focului. Nu stiu ce sa-ti zic.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici,am iar net,dar am tras un puiutz de somn,ca a stat mami cu Diana.Ghitza a fost plecat pana la posta.
Am ceva pentru voi ,din ciclul "cine-o vrea acasa" ,sectiunea "decapitarea" :
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070201&ctime=195129
Ma pun sa citesc din urma oleaq si revin,ca acum o culca husbandu' pe vinovata

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput