Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne Canda, am vazut poza cu marco si Filip, facuta in p-ta O[erei de sotul tau. ce mici erau......
Poza alb-negru, de Craciun e superbaaaaaa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, da macar aveti magazine prin apropiere?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna si de la noi.

La multi ani Daria, sanatate si noroc.

Eu ieri nu am mai intrat, m-au sunat de la scoala ca Ecaterina nu se simte bine, ca are febra, ca o doare capul, gatul si in piept. Asa ca mi-a adus-o sotul acasa. Spre seara isi revenise, asa ca n-am scapat de ea si a iesit la sanius cu barbate-miu si Peter. Bineinteles ca noaptea mi-a facut febra mare si acum e ragusita si tuseste. Vreau sa ii fac o programare la doctor ca nu e prima oara cand zice ca o doare in piept. Ca ii dam noi de cap la raceala, dar ma ingrijoreaza cand zice ca o doare in piept.Am niste emotii...

Peter sper sa nu ia vreun virusel. Incerc sa ii tin cat mai departe unul de altul, dar e tare greu.

Ieri m-am mai delectat cu poze. Dulci mai sunt spiridusii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca, cum sa-ti spun...cum se termina blocurile vechi, incepe zona rezidentiala. E la 10 min. de mers pe jos de blocul unde am stat in chirie.
Peste drum de sosea avem Real, Selgros, buticuri la parterul blocurilor vechi.
Doar ca astia 20 m pana la blocurile vechi trebuie sa le facem pe oun drum pietruit nu cu asfaltat. Mai sunt si caini si nu-mi place sa merg pe jos seara, sau cand ploua.
Diana insanatosire grabnica Ecaterinei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Diana imi pare rau ca Ecaterina nu se simte bine. tin pumnii sa nu fie nimic grav, cum zici si tu, o raceala banala careia sa-i dati repede de cap.
Canda, bine ai revenit, am vazut si eu pozele cu Filipelu (funda roz la pampers)si bine ca le ascunsa-si pe alea de la nunta sa nu vedem si noi ca cine stie ce se intampla.
Maraki nu-s ce-ti trebe bre pasaport grecesc la copil! Moft mi se pare
Giova dar niste poze baltit nu i-ai facut??
Bumbito sper sa-ti manance Sebi astazi bunatatile preparate.

daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

DARIA LA MULTZI ANISORI , SA CRESTI MARE SI SANATOASA !

Hello fetelor ! Vad ca m-ati dat disparuta ,dar " iarba rea" nu piere asa usor soo i'm back
Am fost ocupata cu unele probleme pe cap , mai lipsa de inspiratzie la scris si cel mai important nu am timp din cauza Jasminei
In alta ordine de idei suntem ok , Jasmine nu sta locului o clipa , poate atunci cand doarme dar nici asa nu as fi sigura , o gasesc dormind ba in genunchi , ba in cap sau tot felul de pozitzii
Noutatzi ?! Dupa atata timp in care nu am scris e cam greu sa le adun la un loc .
Jasmine merge si ea dar e " cu cantec " si asta , pleaca singura doar daca vede inaintea ei un punct de sprijin sigur ,cum ar fi sa o astept eu sau vre-un scaun solid de care sa se agatze in caz de nevoie . Aseara a reusit performantza sa-si traga scaunul in cap in timp ce voia sa-l plimbe prin bucatarie , m-am speriat grozav cand am vazut-o cu scaunul peste ea avand in vedere ca e destul de greu si are picioare de metal . Dar nu s-a lovit , a fost mai mult frica ca avea saraca o privire speriata rau si nici nu a plans mai mult de 1 min , stia ca e vina ei
Ce chestie si cu plansul asta , daca o cert eu sau ii fac ceva si nu-i convine se pune pe urlat rau de tot ca nu o pot opri , dar... daca se loveste din vina ei nu zice nici pas , maraie putzin si gata , uita
La capitolul " performantze " nu exceleaza dar eu una sunt multzumita , este o curioasa si jumatate ,nu-i tace gura o secunda si te dispera efectiv cu intrebarea " tze aia" in traducere ce-i aia ? Si normal ca asteapta raspuns de fiecare data , eu una de felul meu vorbesc mult dar sincer obosesc si eu sa dau mereu din gura si sa repet anumite cuvinte fara numar ... pe zi
Stie sa vina sa ne imbratziseze cand ii cerem sii-si lipeste capul de noi si se alinta , dar asta nu mai mult de 30 sec . ca fuge repede , jucaria preferata este un ursuletz Pooh ce care il jumuleste toata ziua si il si striga " PUC" , cand vede papucii in vocabularul ei sunt " Pucii" si nu conteaza daca sunt ai mei sau ai ei ea incearca sa si-i puna . Face cu manutza si zice HY la toata lumea , si rade cu gura pana la urechi nu conteaza ca sunt albi sau negri , este fascinata de oameni si s-ar duce la oricine in bratze sau de mana Daca o superi imediat i-ti arata obrazul cu degetul , rusine , cum face mami cu ea cand nu asculta
Cam atat i-mi vine in minte acum din ce mai face fii-mea , in rest e o obraznica si juma' daca am ajuns sa o strigam dl. Goe
Ca program e ok zic eu, dim la 9 de trezeste , papa lapte cu cereale un bibe si mai baga si cate un cub de branza sau un fruct , depinde ce avem . La 12-1 baga somn cate 2 ore mai mult sau mai putzin , iar mancare cam ce mancam si noi , si pana seara la 9 nu mai sta locului nici o clipa , se mai intampla sa mai bage cate o ora de somn si pe la 5-6 asta daca nu suntem afara cu saniutza . Stingerea de seara e pe la 9-9.30 dupa ce a mai bagat un bibe cu lapte si niste pufuletzi ceva si gata , nu mai am treaba cu ea pana dimineatza iar .
Pfuuu ... iar m-am pierdut in idei nu mai stiu ce sa scriu , dar oricum am scris un mesaj cat scrieam 4 de obicei

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DARIA-LA MULTZI ANI! Petrecere frumoasa si NICO SI MARIUS -SA VA TRAIASCA PRINTZESA!
Giova-am vauzt pozele de la nunta, faine si sunt cateva in care v-a surprisn pe voi 2 f. bine fotograful.CU papatul lui marco, vezi sa nu fie d ela dintzi, sau incearca un pci cu1-2 jucarii, poate vrea, emma de 4 zile nu vrea micul dejun cu astea la cresa si azi pt ca -s a trezit mai devreme am fost ue is le-am aratat o noua metoda, ea era atenta la copii care veneau acolo si eu basculam si s-a mai uita la o carte cu animale.Plus ca asa a papt tot ousorul cu brinza, a mai lasat 3 linguritze dar decat deloc e un progres nu, si ieri a reusit sa doarma 2h si 15 min,d eci se poate, dc sunt alea un pic mai atente si pt ca ea se obisnuieste.
Diana-sanatate multa Ecaterinei!
Mirela- eu sper ca vei lau postul cand te intorci, bafta multa si sanatatea, asta e cea mai importanta, dc nu rezolvi probl de santate nu potzi fi mereu ok pot Dani si nu potzi munci asistenta sefa-pupici!
Singura chestie de care nu sunt sigura deocamdata-legat de EMMA,este starea ei de acasa,stiu ca ii tizine ocupatzi aoclo si ea e f .activa, mi se pare ca e cam obosita,dar sper sa fie o faza trecatoare, pina isi intra 100% intr-un program.
Pup toate mamcile si spiridusii, mai revina zi ca sunt singura pe aici, dar am multe treburi, oricum.

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare,fetele.Acum am reusit sa intru..
Va multumesc tuturor pentru urari...Sunt extrem de emotionata,
ce sa mai..fiecare din voi stiti cit de puternic e sentimentul...
Eu nu am postat niciodata povestea nasterii, tocmai pentru ca din pacate, pentru mine a fost o poveste trista,plina de suferinta,de teama ca Dari ar putea avea probleme, etc...
Ei, si acum, cu atit mai mult ne bucuram de minunea noastra, Dariuca, si va multumesc tuturor ca ne-ati fost alaturi, ca m-ati suportat cu depresiile mele, cu bucuriile, cu tristetile...
Asteptam sa vina ansii si buncii Dariutei ca sa facem un mic party.
va dulce si va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

diana multa sanatate ecaterinei. si ai grija de peter cel mic sa nu raceasca si el. si lui peter zici ca-i place cu sania?

giova pai inseamna ca e super pe unde stati voi...au inceput si la noi sa se construiasca astfel de blocuri, cu finisaje, cu tot-tot : termopane, parchet, gresie , faianta, da' nici nu m-am interesat de preturi...apropos, imi poti zice si mie cam la cat ajunge un astfel de apartament?

daniela, multumim. azi sunt fericita. nu am gatit degeaba. a mancat sebi tot - fructe de dimineata, 200 gr. suc portocale, un castronel plin ochi de ciorbita de legume, acum umbla prin casa mancand un snitel de pui...deci sunt fericita.
tu cum te simti? nu te aud plangandu-te de greturi sau alte cele.... la echo cand te mai duci sa afli sexul lui bb2?

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by marchplayer

Diana imi pare rau ca Ecaterina nu se simte bine. tin pumnii sa nu fie nimic grav, cum zici si tu, o raceala banala careia sa-i dati repede de cap.
Canda, bine ai revenit, am vazut si eu pozele cu Filipelu (funda roz la pampers)si bine ca le ascunsa-si pe alea de la nunta sa nu vedem si noi ca cine stie ce se intampla.
Maraki nu-s ce-ti trebe bre pasaport grecesc la copil! Moft mi se pare
Giova dar niste poze baltit nu i-ai facut??
Bumbito sper sa-ti manance Sebi astazi bunatatile preparate.

daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

March, pai daca nu i-as face pasaport grecesc as fi in razboi cu tot neamul Alexiou! Giorgos vrea sa.i faca grecesc, mi.a spus de la bun inceput si nu pot sa o dau la intors acum

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput