Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 23
Giova spune:
Canda am vazut si eu pozele de la nunta
. Foarte faine. Se vede ca ai sot fotograf.
Unde ati facut petrecerea? caci de pozat ati ales Botanicul.
Marco o striga pe anna- iubita lui din Alba. ma innebuneste ca tot Anna zice, si Ce. ca l-am intrebat ce-o facut pe el? la care imi zice: CE?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
bumbita spune:
silvi vazut si eu ozele cu alain cel tanar si (ne)linistit
....pupici multi de la noi pentru SEFU'!
giova vazut si pe marco cel trandy si iubitor de catelusi. mai, ce mi-a placut la voi la bloc....cu parcare, ce de vilute aveti in fata....si ce de balcooooooooon maaaaaare!!!! auzi, da ' cate blocuri a construit italianu' asta? ca mi se par cam exclusiviste prin zona pe acolo....
maraki voi de acti ani suntei in deutschland? aveti vreun gand sa va mutati in grecia cumva? mi se pare ciudata graba asta si optiunea socrilor sa-i faca pasaport lu' angelos....e cetatean german, nu? trebuie sa aiba toate drepturile unui cetatean german...inclusiv PASAPORT GERMAN!!!!
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
6 + si mami de sebastian(03.01.2006)
bumbita spune:
na, ca am uitat sa mai bag si eu de sebita al meu...azi a fost cuminte puiu meu...a papat un castronel plin ochi de supita de legume cu pui...acum s-a culcat si doarme bine...cam de-o ora...sper sa mai doarma
.
adormisem si eu, da' am o gramada de treaba prin casa...vase de spalat, de sters pe jos, paraca si acum mai gasesc firimituri de paine prin bucatarie de la ....party-ul de ieri
.
acum dupa-amiaza ii dau un iaurtel, iar deseara ii pregatesc orez cu lapte si cu scortisoara.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
6 + si mami de sebastian(03.01.2006)
anasebe spune:
Giova Ai incercat sa-i mai impingi masa de pranz? Adica daca i-o dadeai la 2 incearca sa i-o dai la 3. Zic si eu.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
canda_h spune:
Mai sa stiti ca mai sunt si eu pe aici ... m-am razgandit si fac overtime
... nu de alta dar sper sa ma lase libera luni ca sa nu il las pe Filip cu soacra-mea chiar de ziua lui. Mi-a venit brusc idea asa ca mai stau ... si n-am de lucru 
Mai sa stiti ca m-am tot intrebat de unde ati vazut pozele de la nunta ... ca io le-am pus pe private anul trecut ... dar se pare ca sunt public ... m-am dilit!
Giova la nunta am fost la restaurant International (fosta casa a lui Ceausescu) si a fost super ... chiar ne-au dat gratis calmera lui Elena Ceausescu in noaptea nuntii
Maraki de ce nu il faci "neamt" pe micul Angelo? Nu cred ca are mai multe avantaje daca il faci "grec". Nu lasa tu dupa socru.
Moni pupici de la noi.
no ca azi recuperez si scriu cat pentru o luna.
ete aici poze cu Filip
http://picasaweb.google.com/omumblat/Filip
Angi
de motanel
(5.02.2006)
poze Filip
maraki spune:
Nu cred ca poate fi neamt pt. ca din cate stiu, automat isi i.a cetatenia tatalui.
Canda eu am intrat la tine in album sa il vad pe Filipelu, unde sant pozele???
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
canda_h spune:
Bumbita felicitari pentru bebe2!
L-am vazut pe Sebi cum papa paine ... doamne ce dulce e!
Silvi sa sti ca mi-a ramas in minte poza cu Alain cu coroana ... parca era de la ziua lui ... arata super!
Anasebe super petrecerea lui Tiberica fara frica. Am vazut pozele mai demult si chiar i-am zis la Giova ce fain ca va intalniti si va sarbatoriti acolo. Giva si Ingrid ce ziceti de 1 iunie poate ne mobilizam si noi ... sau mai repede poate inventam noi un motiv de a ne intalni?
Angi
de motanel
(5.02.2006)
poze Filip
Giova spune:
Bumbita asta e o zona mai la periferia Timisoarei, catre Arad. In fata noastra sunt vile de vile si 3 blocuri ale lui Ovidiu Tender.
Italienii au mai facut unul ca al nostru, in oglinda si la 100 m mai in spate mai fac 4 The Ring.
Avem parcare in fata blocului si la subsol. e fain ca blocul e ingradit si se intra pe baza de telecomanda, ca are bariera.
Strada nu e astfaltata si numai cu pietris, asa ca...fac muschi cand ies cu caruciorul.
Canda foarte bine faci, sa stai acasa cu Filip de ziua lui. cred ca moare soacra de ciuda.
Pai pune pozele cu Filip pe public, cred ca ai incurcat albumele.
Anasebe asta nu cere de mancare. pot sa nu-i dau nimic, ca nu plange. Doar cu laptele are ce are. acum m-a vazut ca-i spal sticlele
si a inceput sa maraie si sa arate spre `ele.
Maraki ai dreptate, copilul ia cetatenia tatalui, sau al tarii unde s-a nascut. Ia intereseaza-te. parca in Italia asa e, sper sa nu gresesc.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
canda_h spune:
Maraki vezi acum ca am modificat link-ul de la semnatura
Angi
de motanel
(5.02.2006)
www.dropshots.com/canda" target="_blank">filmulete Filip
poze Filip
Giova spune:
Canda nu stiu unde e casa lui Ceasca, dar zi-mi cum a fost camera primei doamne analfabete
?
Tre sa ne imobilizam, ai dreptate. Prilej se gaseste, dar cum tu muncesti... marco va merge la cresa....ramane pe weekend.
Noi cred ca mergem sambata la alba, chiar de ziua socrelei
. iar eu ii fac chef lui marco la mama acasa
.
S[er sa nu comenteze, daca are musafiri cu atat mai bine pt. mine
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra