Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, mai fetelor copilul meu e de comedie...nu vrea sa stea decat cu mine, nu se joaca cu nimic daca nu ma jos si eu nu stiu ce l-a apucat....azi am iesit 30 min in oras si a ramas cu socrul meu si a plangacit una buna cand am plecat....
Va multumesc pt aprecierile lasat in drops, eu raman la ideea ca imi statea mai bine mai blonda dar acum vreo 2-3 luni asa voi sta.
Bianca m-am distrat vazandu-l pe Dani echipat asa.
Ana de France bine ca esti ok, nu mai zic ca si eu m-am gandtit ca esti dravi....desi asa e.
Giova super ca mergeti la gradi, abia astept sa imi spui ce parere are Marco.
Fetelor care se chefuiesc azi distractie placuta.
Azi i-am luat azi lui Alain o broscuta olita tare simpatica.I-am mai luat si o geaca si niste pantaloni de iarna-primavara ca erau la reducere desi n-au foat deloc ieftini nu m-am putut abtine, nu stiu ce am ca pentru minenu ma tenteaza sa imi iau haine dar cand vad ceva dragut pt el nu ma pot abtine...
Va pup pe toate, am fugit.Am 2 cantecele frumoase unul cantat de Malina Olinescu cu animalel si unu cu ceasul cred ca minisong.Daca le vreti sa imi ziceti si le pun in contul comun........nu-mi amintesc daca nu l-am mai pus

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ana de france sa stii ca eu nu m-am gandit ca ai fi gravida, dar nici la altceva pentru ca la alambicurile tale nu ma complic sa-mi dau cu presupusu` ca mai sigur o dau in bara asa ca...ma bucr ca esti mai bine si nu mai ai secrete.
Silvi pune si tu cantecelele ca eu cam duc lipsa si parca as mai cultiva-o si eu pe Ioana.
Cine imi da si mie moldovinestile alea pentru mess??

daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi si eu vreau cantecele pls. ,ori pe email, ori unde potzi tu!
Daniela- cum mai e Ioana?

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Silvi si eu sunt amatoare de cantecele, cum sa nu?
Daca vrei mi le poti trimite pe mail: daniela.ene@gmail.com

March, ce ne mai spui despre Ioana?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si noi prin zona, am tot selectat pozele de la nunta.
Pt. cine e interesat la sematura sunt pozele de la fotograf, doar cateva.

Marco mi-a adormit in brate 10 min. cat am vb. la tel.si cum l-am lasat in patut s-a trezit si ma cauta.
Asa ca Silvi si Marco e dependent de ma-sa 100%.Vom vedea cu gradi cum facem.
Denisa nu te mai enerva, inca putin si pleaca socrii, mai ai putina rabdare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ioana? Ma nauceste!!! A cazut cu doua castroane in mana si a plans, nu prea mult. Castronasele(din plastic) sparte, noi suntem mari consumatori de vesela bebei. Ori le sparge mamaia, ori le prinde cainele si se razbuna pe ele ori posesoarea de drept.
N-a mai facut kk...de cand va ziceam ca facuse de 4 ori. Am reusit sa-i dau toata smecta. naspa mai sunt chestiile astea ce trebuiesc diluate in asa de multa apa. pai mi-a luat toata ziua, ca ea cu apa...Surprinzator i-a placut foarte tare regimul si a papat si morcovei si orez. Acum trage de o bucatica de paine prajita. jale cred ca o sa fie la noapte ca n-o sa mai induplece in nici un fel sa-i dau milumil. Apa, ceai sau Nan!!

daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

in sfarsit ne merge si noua net-ul...astia de la rds sunt sub orice critica...ne-au instalat azi fibra optica prin toata casa si au deranjat pe aici cablurile

noi azi am stat toata ziua in casa...chiar daca a iesit la un monet dat soarele, era totusi cu dinti, mai batea pe ici pe colo si vantul...asa ca, de frica, mai bine am stat in casa si ne-am jucat.

in schimb, la capitolul mancare stam ffff prost, din cauza maseleleor, nu manaca mai deloc mancare, ci numai biscuiti, pufuleti,un iaurt de 150 gr, o banana, gogosi, acum pe seara 2 snitele, dar mancare-mancare deloc...

dana am vazut si eu cum ai modificat site-ul....foarte frumos, cred ca ai muncit mult la el. cand vad cate chestii, artificii virtuale stiti sa faceti ma innebuniti. BRAVO!!! si multumim si pentru capitolul fratiori si surioare

vreau sa va zic ca azi chiar mi-a fost dor de voi!!!

am pus si noi cateva poze noi la semnatura, facute azi, cu sebi , calculatoristul si sebi, mancatorul de paine goala.

poze si filmulete sebi

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

La multi ani!!!! Diana si Razvan

Biancas chiar ca e ciudat tare. Si sa stii ca ai avut dreptate si pe mine ma cheama si Andreea. Toti imi spun Diana dar primul nume e Andreea. Sotul meu a insistat ca ii place la nebunie numele si daca tot nimeni nu imi spune Andreea sa ii spunem asa fetitei noastre. Asa a ramas, ca numele care imi placeau mie nu ii placeau lui si tot asa... Noi i-am pus numele numai cu un singur "e" ca e varianta canadiana si e mai usor odata ce merge la scoala. Dar tot ciudat suna cand cineva stie ca avem acelasi nume, aproape...
Giovana sa nu crezi ca a mea nu rupe plantele din casa. E o hotomana, intinde manuta si face mai-mai la planta si apoi cand nici nu te astepti rupe frunza sau mai nou ia o mana de pamant. norocul nostru este ca mai avem o sufragerie jos si acolo se joaca.

Apropo' poate sa imi spuna cineva cum sa fac sa ramana link-ul cu pozele jos tot timpul???

Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita am vazut pozele. Nu-mi aminti de RDS.
Diana ma gandeam eu ca ce fetita cumintica ai, cand colo...la fel ca toti.
Ca sa-ti ramana linkul la semnatura, mergi in profilul personal si acolo ai semnatura, pune linkul in spatiul ala si va aparea dupa fiecare mesaj. Profilul personal e in meniul din stanga paginii.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bumbita , mersi.

March, atunci sunteti pe drumul cel bun. Si cea mai mare bucurie este ca-i place Ioanei mancarea de regim . De obicei e un chin sa le dai asa ceva.

Andrea-Diana, du-te la PROFIL PERSONAL si acolo, la rubrica semnatura introdu linkul catre albumul foto.

Am adaugat si eu in drop un filmulet cu fetele mele (ca sa vedeti noua intrebuintare a premergatorului) si cateva facute mai adineauri cu Roxanica abia trezita din somn: http://www.dropshots.com/danae

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput