Alba Iulia - sa ne intalnim aici!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Am fost azi cu Cristina la dr. i-a dat ceva antibiotic,sirop de tuse
si sa stea in casa 2 zile,sper sa-i treaca pana luni,can se incepe scoala.
Voi ce mai faceti,sper ca sunteti cu toate bine,va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ina, ma bucur ca-ti place rochia.

Ioana, bine v-atzi petrecut. Eu am venit de cateva zile si plec iar la Alba ca vine nunta!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ina insanatosire grabnica Cristinei.
Ada eu te cautam pe la nasici. am vazut rochia in sf. la tine in album. faine si pozele de la paste.
Cand e nunta si unde are loc? Noi mai avem pana in septembrie.

Noi suntem ok, Marco la gradi pana la ora 16 si eu ma invart pe-acasa. maine vreau sa fac putina curatenie si de abia astept weekendul sa iesim la un gratar.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova ,multumesc.
Distractie faina la gratar,si noi o sa mergem duminica viitoare,de-o sa fie cald ,abia astept o iesire in afara orasului.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Ioana, n-am timp sa intru si pe la nasici, ca as intra. Am intrat o data. Intrebare: eu trebuie sa cumpar si paharele ce le spargem? Nunta e la cantina la HCC in 21 aprilie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ina se zice ca vin calduri mari...
Ada eu mi-am cumparat paharele. noi am avut nunta in aug. anul trecut, asa ca daca ai intrebari zi ca am totul proaspat in minte.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Ina multa multa sanatate pt Cristinuta si sa se faca bine repede.
Aveti grija cu vremea asta inselatoare, pe mine m-a cam prins o raceala si e urat.
Despre obiceiuri de nunta... nu prea va pot ajuta, am avut nunta de aproape 3 ani, am facut-o la "jumatatea drumului" intre Alexandria si Alba Iulia (la Manastirea Ostrov si cheful la Caciulata)si mi-am permis sa nu tin cont de nici un obicei, ci doar de bun simt si bun gust.
Cam atat de la mine, astept mai multe vesti de la voi.
Giova ... tare faina trotineta lui Marco, e model mai rarisim, nu prea am vazut asa ceva. Sa o uzeze sanatos

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

http://community.webshots.com/user/oanan82

Mergi la inceput

Oana ,voi ati fost tare originali cu nunta,a fost ceva mai iesit din tipare.As vrea sa-mi povestesti cum a fost nunta la manastire ,daca vrei ca sunt tare curioasa.

De chestia cu paharele nu-mi aduc aminte ,eram cred mult prea aeriana
la vremea aceea.

Ada sunt sigura ca o sa fii o nasa misto.

Cris e mai bine,n-a mai facut temp.

Pup albaiuliencele!!!

Mergi la inceput

Eu sunt din nou in Alba. Si nu mai plec pana dupa nunta, asa ca mai bine de o saptamana am timp sa ma satur.

poze

Mergi la inceput

Iaca avem si noi 10pagini de istorie.

poze

Mergi la inceput