Alba Iulia - sa ne intalnim aici!
Raspunsuri - Pagina 11
oana_n spune:
Buna fetelor
Gabbi ma bucur tare mult ca ati depistat cauza, cu siguranta va trece repede mai ales cu un tratament puternic. Naspa ca pierdeti faza cu parcul, insa poate vine
acasa cu ceva si compenseaza...
Giova ce mai zice Marco? Si-a "ales" modelul de masinuta?
Ina mai ai la pregatirile de Pasti?
Eu una am o saptamana idioata si incarcata, ma asteapta cate 25-30 de felicitari de "desenat" pe zi pt toate comunele si catunele din judet...ca deh...asa li se pare lor ca da bine, sa se felicite prin ziar![]()
Asta-i soarta....
Va pup
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
http://community.webshots.com/user/oanan82
misulescum spune:
Oana,succes la felicitarile de Paste.
Giova ,azi ai fost tacuta ,nu ai intrat deloc pe aici
,sper ca esti bine.
Gabbi,Julian nu mai merge la gridinita,nu?
la voi este vacanta de Pasti ?
Tin pumnii pt.test simbata .,Doamne ajuta.
Sanatate puiului tau!!!
Eu nu mai am chef de nimic,as vrea sa pot sa ma uit la filme
sa ma plimb cu copilita mea,sa ne prostim ,sa fie din nou mica
sa nu avem atatea lectii ,teme si alte activ.
inca nu i-am cumparat nimic nou de Paste {stiti ca asa e obiceiul}
cand am avut timp ,n-am avut banuti ,cand am bani n-am timp.
Noapte buna!!!
Gabbriela spune:
ba da el merge la gradinita .. va merge pana in ultima zi inainte de plecarea in ro... nu au liber de paste nimic. Daca pica pastele in timpul saptamani atunci aveau.
Julian se simnte mai bine... se pare ca antibioticul da rezultate.
un paste fericit si sanatate la toata lumea
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Giova spune:

Ina am fost cam ocupata azi. dar oricum sunt prin zona si tot scriu...cand pot.
Oana spor la desenat felicitari
. Nu si-a ales Marco modelul ca sunt tare nehotarata ce-i iau. parca vad ca vine Pastele, trece si nu i-am luat nimic.
Gabbi of saracutul Julian. sper sa se faca bine sa nu o traga si prin Ro. cand veniti?
Noi mergem in Alba de vineri si stam pana marti
.
Marco a fost astea 2 zile la gradi pana la ora 16. a papat tot si a dormit primul...saracul...el e cu somnul si-l cam chinui eu cu cresa asta. Mama rea ce sunt!!
In rest toate bune.
va
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Gabbriela spune:
o sa va sc pe PM cand ajung in ro... nu vreau sa sc in forum nici cand plec din usa, nici cand ajung in ro sau inapoie in usa... si mai bine e pe pm... am si eu dusmanii mei care as prefera sa nu stie chair tot
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
adablackcat spune:
Salut. Eu azi am ajuns in Alba. Stau pana vineri. Imi era dor din nou...
poze
Ada, mami de Iulia(10 iulie2003) si Vlad(6mai2006)
Giova spune:
Ada pai de Paste nu ramaneti in Alba?
Gabbi am inteles.
Marco e acasa cu febra.il mai duc dupa paste. maine mergem doar la serbare. dr. a zis ca e rosu in gat, eu zic ca sunt maselele.oricum nu-i dau inca antibiotic, poate scapam fara.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
adablackcat spune:
Nu ramanem in Alba de Pasti ca duc eu ceva neamuri la noi...
Si Iulia e cu febra, rosu'n gat sigur. Ii dau antibiotic si nurofen.
Azi mi-am luat rochia de nasa. Mergem nasi la un var de-al meu in 21 aprilie. Ioana...am vazut ca si tu ai "probleme" de genul asta anu' asta.
poze
adablackcat spune:
m-am plimbat azi prin Cetate de m-au durut picioarele. Mi s-a stricat si masina la un moment dat (nu se mai alimenteaza parca), si am impins-o putin cu fetele dar nu era nici un loc de parcare asa ca am lasat-o in statia de autobuz in fata la Mercur in Cetate. Si mi-a dat un neghiob de pol.comunitar amenda. Asta e...dar n-o platesc nici sa crap!!!
poze
adablackcat spune:
aaa...si inca ceva. Finii astia ai mei vor buchete si cosuri cu flori de plastic, iar eu nu ma impac nicicum cu ideea! Detest florile de plastic sub orice forma ar fi ele. Ea zice ca vrea de plastic sa-l pastreze amintire...
poze